Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wolne rozmowy o seksie

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 26, 27, 28  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
blondyna1790

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Czw Kwi 03, 2008 7:26 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie no nie mam ani ja ani moj chlopak Smile no to jestem zadowolona Smile tzn moj pierwszy raz byl w zeszlym m-cu i teraz czekam na okres na dniach powinnam dostac .. a czy brzuch w ciazy moze bolec tak jak przy miesiaczce ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Zibi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Kwi 20, 2008 10:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja mam takie pytanko, bo ktoś tutaj jest specjalista odnośnie lodzików Wink Może jakaś pomoc, sztuczka czy cosik? Razz
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Kwi 20, 2008 12:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w czym pomoc Zibi ? Smile jak zrobic dobrze zeby było dobrze? Razz

Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Kwi 20, 2008 12:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Otóż to Smile Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Kwi 20, 2008 2:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rozumiem ze posuwacie sie 2 kroki do przodu hehe. i chcesz zeby Twoja panna zaczeła działac ustami ? Smile. hmm co tu duzo mowic,ona sama musi sie tego nauczyc, z dnia na dzien bedzie wiedziala co Cie kreci...chociaz...wg mnie co by nie zrobiła i tak bedzie Cie podniecac- bo z lodami nie ma innej opcji heheh Razz powalaja facetow na kolana Very Happy wiec nie ma roznicy czy bedzie lizała tylko głowke czy całego ... Razz dla urozmaicenia moge powiedziec ze b.dobrze sprawdza sie bita smietana, truskaweczki, wisienki...wszystko co moze "ozdobic" meskiego wężyka Razz

Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Nie Kwi 20, 2008 4:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
rozumiem ze posuwacie sie 2 kroki do przodu hehe. i chcesz zeby Twoja panna zaczeła działac ustami ? Smile. hmm co tu duzo mowic,ona sama musi sie tego nauczyc, z dnia na dzien bedzie wiedziala co Cie kreci...chociaz...wg mnie co by nie zrobiła i tak bedzie Cie podniecac- bo z lodami nie ma innej opcji heheh Razz powalaja facetow na kolana Very Happy wiec nie ma roznicy czy bedzie lizała tylko głowke czy całego ... Razz dla urozmaicenia moge powiedziec ze b.dobrze sprawdza sie bita smietana, truskaweczki, wisienki...wszystko co moze "ozdobic" meskiego wężyka Razz

świetnie ujęte Very Happy
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Nie Kwi 20, 2008 6:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Można na przykład pieścić jednocześnie ustami i ręką... No nie wiem, musisz jej sam powiedzieć co Ci się najbardziej podoba Wink
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Kwi 20, 2008 11:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mmmm Razz Zabrała się za główkę Smile To jest cudowne Exclamation Razz Cool
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Kwi 21, 2008 9:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no mowiłam Razz co by nie zrobila to bedzie qll Razz heheh. to zycze odlotow Wink "lodowych" Razz

Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pon Kwi 21, 2008 4:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No popatrz Wink Ja bym znalazła tu co najmniej kilku amatorów tego rodzaju pieszczot na tym forum Cool
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 26, 27, 28  Następny
Strona 5 z 28