Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wolne rozmowy o seksie

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 26, 27, 28  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Zibi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Maj 13, 2008 11:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co dodać do seksu? Jaka jest najlepsza pozycja etc Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

PostWysłany: Wto Maj 13, 2008 11:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

karioka napisał:
No popatrz Wink Ja bym znalazła tu co najmniej kilku amatorów tego rodzaju pieszczot na tym forum Cool

czyli mnie hahahha Smile

Zibi
co do twojego pytania to kazdy co innego lubi, tu trzeba wziasc pod uwage to czy to jest pierwszy raz, czy jaki rodzaj sexu itp...
ja np. lubie wszelkie pozycje od tylu, na pieska, klasyczna od tylu, potem na lyzeczke Wink lubie tez klasyczna i na zabke i na klebuszek ... troche tego bedzie Wink
Powrót do góry
on30

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Maj 14, 2008 8:08 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pituszka napisał:
ja np. lubie wszelkie pozycje od tylu, na pieska, klasyczna od tylu...

Pozycje od tyłu są super, ale tak się zastanawiam dlaczego kobiey to lubią, uwielbiają... czyżby "rządza" poczucia (przez kobietę) dominacji partnera, jako samca, jak to bywa w świecie zwierząt? Wink
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Sro Maj 14, 2008 5:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja sie nie wypowiem na ten temat, poniewaz brzydze sie tych pozycji od tylu i nie mam zamiaru sie tak kochac. Jest tyle super innych pozycji ze az <marzy> Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Maj 14, 2008 7:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zibi kazdemu pasuje co innego. ile razy mam mowic zebys sam poexperymentował? Razz. jednym podoba sie na pieska, innym misjonarz a jeszcze innym kwiat lotosu..jest tego masa.. dobra by byla kamasutra Razz kupcie sobie- orgazm gwarantowany Exclamation Razz Very Happy

Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sro Maj 14, 2008 9:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

on30 napisał:
pituszka napisał:

Pozycje od tyłu są super, ale tak się zastanawiam dlaczego kobiey to lubią, uwielbiają... czyżby "rządza" poczucia (przez kobietę) dominacji partnera, jako samca, jak to bywa w świecie zwierząt? Wink

możliwe, że dla niektórych kobiet taka "uległość" jest ekscytująca, ale pozycje tylne umożliwiają głębszą penetrację że się tak wyrażę (choć nie lubię tego słowa). w ogóle to czytałam, że takie pozycje są zalecane przy starankach o dziecko, bo nasienie się gromadzi bardzo blisko szyjki macicy Wink
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Maj 14, 2008 11:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
Zibi kazdemu pasuje co innego. ile razy mam mowic zebys sam poexperymentował? Razz

Wiem, wiem Razz Dobra dzięki coś poszperam Wink
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Maj 15, 2008 9:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heh nie odbierz tego źle Smile ja tylko chce zebys sam nauczył sie poruszac w tych sprawach Wink jeszcze wieksza frajda jest jesli to TY odkryjesz co Was kreci a nie bedziesz robił to co my piszemy Wink

Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

PostWysłany: Czw Maj 15, 2008 12:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

emilka napisał:
on30 napisał:
pituszka napisał:

możliwe, że dla niektórych kobiet taka "uległość" jest ekscytująca, ale pozycje tylne umożliwiają głębszą penetrację że się tak wyrażę (choć nie lubię tego słowa). w ogóle to czytałam, że takie pozycje są zalecane przy starankach o dziecko, bo nasienie się gromadzi bardzo blisko szyjki macicy Wink

dokaldnie tak jak napisala emilka, pozycje z gleboka penetracja sa zalecane przy staraniach o dziecko Smile
a ja dlaczego je lubie?? bo wlasnie lubie pozycje z gleboka penetracja, lepsze doznania, zawsze mam tak orgazm pochwowy no i ta uleglosc i dominacja - tez cos w tym jest Wink

wlasnie zibi poeksperymentuj Wink
Powrót do góry
on30

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Maj 15, 2008 12:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

emilka napisał:
pozycje tylne umożliwiają głębszą penetrację że się tak wyrażę (choć nie lubię tego słowa). w ogóle to czytałam, że takie pozycje są zalecane przy starankach o dziecko, bo nasienie się gromadzi bardzo blisko szyjki macicy Wink

hehe, no właśnie popieram tą teorię w pełni - bliźniaki mi się trafiły podczas tej konkretnej (od tyłu) pozycji Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 26, 27, 28  Następny
Strona 6 z 28