Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 11:03 pm Temat postu: |
|
|
Co dodać do seksu? Jaka jest najlepsza pozycja etc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 11:18 pm Temat postu: |
|
|
karioka napisał: | No popatrz Ja bym znalazła tu co najmniej kilku amatorów tego rodzaju pieszczot na tym forum |
czyli mnie hahahha
Zibi co do twojego pytania to kazdy co innego lubi, tu trzeba wziasc pod uwage to czy to jest pierwszy raz, czy jaki rodzaj sexu itp...
ja np. lubie wszelkie pozycje od tylu, na pieska, klasyczna od tylu, potem na lyzeczke lubie tez klasyczna i na zabke i na klebuszek ... troche tego bedzie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
on30
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 8:08 am Temat postu: |
|
|
pituszka napisał: | ja np. lubie wszelkie pozycje od tylu, na pieska, klasyczna od tylu... |
Pozycje od tyłu są super, ale tak się zastanawiam dlaczego kobiey to lubią, uwielbiają... czyżby "rządza" poczucia (przez kobietę) dominacji partnera, jako samca, jak to bywa w świecie zwierząt? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 5:20 pm Temat postu: |
|
|
ja sie nie wypowiem na ten temat, poniewaz brzydze sie tych pozycji od tylu i nie mam zamiaru sie tak kochac. Jest tyle super innych pozycji ze az <marzy> |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 7:36 pm Temat postu: |
|
|
Zibi kazdemu pasuje co innego. ile razy mam mowic zebys sam poexperymentował? . jednym podoba sie na pieska, innym misjonarz a jeszcze innym kwiat lotosu..jest tego masa.. dobra by byla kamasutra kupcie sobie- orgazm gwarantowany _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 9:01 pm Temat postu: |
|
|
on30 napisał: | pituszka napisał: | ja np. lubie wszelkie pozycje od tylu, na pieska, klasyczna od tylu... |
Pozycje od tyłu są super, ale tak się zastanawiam dlaczego kobiey to lubią, uwielbiają... czyżby "rządza" poczucia (przez kobietę) dominacji partnera, jako samca, jak to bywa w świecie zwierząt? |
możliwe, że dla niektórych kobiet taka "uległość" jest ekscytująca, ale pozycje tylne umożliwiają głębszą penetrację że się tak wyrażę (choć nie lubię tego słowa). w ogóle to czytałam, że takie pozycje są zalecane przy starankach o dziecko, bo nasienie się gromadzi bardzo blisko szyjki macicy _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 11:14 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | Zibi kazdemu pasuje co innego. ile razy mam mowic zebys sam poexperymentował? |
Wiem, wiem Dobra dzięki coś poszperam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 9:14 am Temat postu: |
|
|
heh nie odbierz tego źle ja tylko chce zebys sam nauczył sie poruszac w tych sprawach jeszcze wieksza frajda jest jesli to TY odkryjesz co Was kreci a nie bedziesz robił to co my piszemy _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 12:03 pm Temat postu: |
|
|
emilka napisał: | on30 napisał: | pituszka napisał: | ja np. lubie wszelkie pozycje od tylu, na pieska, klasyczna od tylu... |
możliwe, że dla niektórych kobiet taka "uległość" jest ekscytująca, ale pozycje tylne umożliwiają głębszą penetrację że się tak wyrażę (choć nie lubię tego słowa). w ogóle to czytałam, że takie pozycje są zalecane przy starankach o dziecko, bo nasienie się gromadzi bardzo blisko szyjki macicy |
dokaldnie tak jak napisala emilka, pozycje z gleboka penetracja sa zalecane przy staraniach o dziecko
a ja dlaczego je lubie?? bo wlasnie lubie pozycje z gleboka penetracja, lepsze doznania, zawsze mam tak orgazm pochwowy no i ta uleglosc i dominacja - tez cos w tym jest
wlasnie zibi poeksperymentuj |
|
Powrót do góry |
|
|
|
on30
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 12:15 pm Temat postu: |
|
|
emilka napisał: | pozycje tylne umożliwiają głębszą penetrację że się tak wyrażę (choć nie lubię tego słowa). w ogóle to czytałam, że takie pozycje są zalecane przy starankach o dziecko, bo nasienie się gromadzi bardzo blisko szyjki macicy |
hehe, no właśnie popieram tą teorię w pełni - bliźniaki mi się trafiły podczas tej konkretnej (od tyłu) pozycji |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|