Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wolne rozmowy o seksie

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 26, 27, 28  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Maj 16, 2008 5:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Magdzia moj wybranek tez uwielbia ta pozycje. Ja jednak nie bardzo ... czuje straszne skrepowanie i ... sama nie wiem co. Czasem nie wiem jak mu powiedziec ze mi to nie odpowiada jesli widze ze jemu tak ...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Maj 16, 2008 6:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tvisha normalnie powiedz, przeciez nie kazdemu pasuje .ja np. nie sproboje analu chociaz moj chciałby zobaczyc jakie to uczucie Razz ale ja mowie nie i on z tym sie zgadza. Twoj facet pewnie tez zrozumie,a skoro nic nie mowisz to jemu sie wydaje ze sie podoba Razz

Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Sob Maj 17, 2008 9:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiecie mój też lubi ta pozycję co Magdy chłopak, ja nie wiem co ich tak bardzo w tym podnieca? hehe bo dla mnie to mało "interesujące" Wink Jeszcze lubi i to bardzo kiedy leży na plecach a ja jestem na nim tylko głowę mam przy jego członku i wtedy odpływamy inaczej (na początku mnie to krępowało iż ma się przy tym dobry widok na pupę partnerki, ale ja się mojego jakoś nie krępuję, teraz nie Smile )
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Sob Maj 17, 2008 11:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To nie jest takie proste z tym mowieniem. Szczegolnie ze ja podczas sexu wole nic nie mowic- potrfie sie szybko zestresowac i dupa blada z dalsza zabawa, a po drugie jestem strasznie zmienna w tej kwesti. Co chwile co innego przynosi mi przyjemnosc wiec czasem nadchodza momenty kiedy mam ochote na to na co raczej prawie nigdy nie mam.Wiec mowie mojemu kochaniu ze to mi przynosi a to nie ale ze czasem tak ... no i on glupieje do reszty i ja tez i juz nie wiem co sama mysle
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Maj 18, 2008 10:18 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja np nie moge sie przekonac do seksu oralnego. I moj to rozumie. Powiedzial mi kiedys ze bez tego i tak seks ze mna jest boski. I od tej pory do niczego mnie nie zmusza. Moglam tez kisic w sobie to ze nie moge sie przelalamc do orala ale po co mi to? Wolalam sie zebrac i powiedziec i mam z glowy.
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Nie Maj 18, 2008 10:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja się przekonałam (czy raczej do niczego nie musiałam się przekonywać Wink )... Ale oczywiście to indywidualne i przecież nie można siędo niczego zmuszać Smile
masiarena

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Cze 07, 2008 8:49 pm    Temat postu: sposób na przełamanie się Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

...

Ostatnio zmieniony przez masiarena dnia Pią Sty 08, 2010 9:17 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Sanderejszyn

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Pią Sie 08, 2008 6:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To samo przychodzi Smile Musisz się tylko na to odważyć Smile Potem to juz sama będziesz wiedziała co robić Smile
Powrót do góry
foremka

PostWysłany: Nie Sie 10, 2008 11:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a moj ostatnio chya sie navzytal o oralu , bo bardzo by chciaal.Ja jakos sie nie przelamalam i tyle.Narazie mowie nie, ale zobaczymy.
Jakos mnie to obrzydza.
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Sty 19, 2009 11:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ok, postanowilam opisac tutaj ta nowa metode na "orgazm" Smile
najlepiej sprawdza sie to w pozycji na lyzeczke bo ma sie wtedy wiecej miejsca itp hehe...
wiec tak... normalnie podczas stosunku jak partner jest w tobie to dodatkowo wklada palce do pochwy od strony punktu G, moze wlozyc jeden, dwa, ile tam sie chce ale opuszki musza byc skierowane do gunktu G bo jak sie podrapie paznokciami to moze zablolec...
wiec oprocz ruchow frykcyjnych partner dodatkowo masuje punkt G...
wyprubowalam i bomba... takiego orgazmu nie mialam jeszcze nigdy... moj partner mnie zaskoczyl taka nowinka bo nigdy nie prubowalismy - musial gdzies poczytac czy cus hehe...
poeszczenie punktu G nigdy nie sprawialo mi specjalnie przyjemnosci ale polaczenie tych dwoch "spraw" jest mega wypasne Smile
slyszeliscie o tym?? a moze probowaliscie?? Smile
ja polecam jak najbardziej..... Cool
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 26, 27, 28  Następny
Strona 8 z 28