Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Maj 16, 2008 5:57 pm Temat postu: |
|
|
Magdzia moj wybranek tez uwielbia ta pozycje. Ja jednak nie bardzo ... czuje straszne skrepowanie i ... sama nie wiem co. Czasem nie wiem jak mu powiedziec ze mi to nie odpowiada jesli widze ze jemu tak ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Maj 16, 2008 6:07 pm Temat postu: |
|
|
Tvisha normalnie powiedz, przeciez nie kazdemu pasuje .ja np. nie sproboje analu chociaz moj chciałby zobaczyc jakie to uczucie ale ja mowie nie i on z tym sie zgadza. Twoj facet pewnie tez zrozumie,a skoro nic nie mowisz to jemu sie wydaje ze sie podoba _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Sob Maj 17, 2008 9:58 am Temat postu: |
|
|
wiecie mój też lubi ta pozycję co Magdy chłopak, ja nie wiem co ich tak bardzo w tym podnieca? hehe bo dla mnie to mało "interesujące" Jeszcze lubi i to bardzo kiedy leży na plecach a ja jestem na nim tylko głowę mam przy jego członku i wtedy odpływamy inaczej (na początku mnie to krępowało iż ma się przy tym dobry widok na pupę partnerki, ale ja się mojego jakoś nie krępuję, teraz nie ) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Maj 17, 2008 11:24 pm Temat postu: |
|
|
To nie jest takie proste z tym mowieniem. Szczegolnie ze ja podczas sexu wole nic nie mowic- potrfie sie szybko zestresowac i dupa blada z dalsza zabawa, a po drugie jestem strasznie zmienna w tej kwesti. Co chwile co innego przynosi mi przyjemnosc wiec czasem nadchodza momenty kiedy mam ochote na to na co raczej prawie nigdy nie mam.Wiec mowie mojemu kochaniu ze to mi przynosi a to nie ale ze czasem tak ... no i on glupieje do reszty i ja tez i juz nie wiem co sama mysle |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 10:18 am Temat postu: |
|
|
ja np nie moge sie przekonac do seksu oralnego. I moj to rozumie. Powiedzial mi kiedys ze bez tego i tak seks ze mna jest boski. I od tej pory do niczego mnie nie zmusza. Moglam tez kisic w sobie to ze nie moge sie przelalamc do orala ale po co mi to? Wolalam sie zebrac i powiedziec i mam z glowy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 10:46 am Temat postu: |
|
|
A ja się przekonałam (czy raczej do niczego nie musiałam się przekonywać )... Ale oczywiście to indywidualne i przecież nie można siędo niczego zmuszać _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
masiarena
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 8:49 pm Temat postu: sposób na przełamanie się |
|
|
...
Ostatnio zmieniony przez masiarena dnia Pią Sty 08, 2010 9:17 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sanderejszyn
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Pią Sie 08, 2008 6:21 pm Temat postu: |
|
|
To samo przychodzi Musisz się tylko na to odważyć Potem to juz sama będziesz wiedziała co robić |
|
Powrót do góry |
|
|
|
foremka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sie 10, 2008 11:35 pm Temat postu: |
|
|
a moj ostatnio chya sie navzytal o oralu , bo bardzo by chciaal.Ja jakos sie nie przelamalam i tyle.Narazie mowie nie, ale zobaczymy.
Jakos mnie to obrzydza. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 11:15 pm Temat postu: |
|
|
no ok, postanowilam opisac tutaj ta nowa metode na "orgazm"
najlepiej sprawdza sie to w pozycji na lyzeczke bo ma sie wtedy wiecej miejsca itp hehe...
wiec tak... normalnie podczas stosunku jak partner jest w tobie to dodatkowo wklada palce do pochwy od strony punktu G, moze wlozyc jeden, dwa, ile tam sie chce ale opuszki musza byc skierowane do gunktu G bo jak sie podrapie paznokciami to moze zablolec...
wiec oprocz ruchow frykcyjnych partner dodatkowo masuje punkt G...
wyprubowalam i bomba... takiego orgazmu nie mialam jeszcze nigdy... moj partner mnie zaskoczyl taka nowinka bo nigdy nie prubowalismy - musial gdzies poczytac czy cus hehe...
poeszczenie punktu G nigdy nie sprawialo mi specjalnie przyjemnosci ale polaczenie tych dwoch "spraw" jest mega wypasne
slyszeliscie o tym?? a moze probowaliscie??
ja polecam jak najbardziej..... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|