Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wolne rozmowy o seksie

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 26, 27, 28  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Sty 20, 2009 11:28 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tam nie wiem gdzie ten punkt Gie nawet jest Razz i tak i tak dochodze Razz bez "Szperania" bueheh Cool Mr. Green

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nojje

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sty 20, 2009 1:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Podobno są jeszcze jakieś inne magiczne punkty Wink
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Sty 20, 2009 2:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind punkt G jest na wewnetrznej stronie pochwy ale od strony wzgorka lonowego a nie odbytu Wink
jak wlozysz dwa palce na 3 cm do pochwy to jest taki okragly punkt bardziej szorstki, tak go mozna wyczuc Smile

tez dochodzilam bez takich ekscesow ale teraz znalezlismy nowa fajna metode na dobry orgazm Cool
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Sty 20, 2009 3:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

blee sama mam palce sobie pchac zeby go znalezc? Razz jakos nie moge heh. moze kiedys sie przełamie Laughing
o innych pkt nie słyszałam Laughing

Dodano po 21 sekundach:

matko 3 cm to strasznie duzo Razz

Powrót do góry
babcia

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Sty 20, 2009 3:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a tam sama od razu.... CHŁOPA POPROŚ Laughing Laughing Laughing

PostWysłany: Wto Sty 20, 2009 3:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hahha, no co ty sama sobie nigdy nie pakowalas Wink ??
3 cm to duzo?? myslalam ze 20 to duzo <mysli> Rolling Eyes
hehehe

a inne punkty tez sa Very Happy np punkt U - to niewielki, bardzo wrażliwy obszar wokół ujścia cewki moczowej.
czasmi nawet podczas takiego pieszczenia punktu G jak napisalam wyzej kobiety maja "wytrysk" Cool
no ale tez sa kobiety ktore tych owych punktow nie maja tzn. nie odczuwaja przyjemnosci podczas ich pieszczenia Smile
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Sty 20, 2009 6:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmm a ja wam powiem ze regularnie seksu nie uprawiam i w zasadzie bardzo rzadko, bo za bardzo nie ma jak Confused I orgazmu pochwowego nie mialam jeszcze... facet si emartwi ale to chyba normalne...

A co do pozycji to jak dla mnie na pieska jest chyba najlepsza i klasyczna:D Z tego co narazie probowalismy... zeby tego duzo bylo to nie powiem ale narazie te dwie sa najlepsze jak dla mnie :]

PostWysłany: Wto Sty 20, 2009 6:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tez lubie te dwie i do tego jeszcze na lyzeczke Smile
ja kiedys kochalam sie z moim co sie widzielismy, a czasami bylo tak ze przyjezdzal codziennie Wink potrafilismy nawet w jeden dzien pokochac sie z 3 razy....
a na dzien dzisiejszy srednio raz na tydzien Wink

mala mi no ja zanim mialam orgazm pochwowy to tez minelo troche czasu, kazda kobieta musi sie tego "nauczyc"... wiec to kwestia wprawy Smile
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Sty 20, 2009 7:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie no my głownie na wyjazdach czy ewentualnie jak jest wolna chata... a to bardzo rzadko dlatego no niestety zycie seksualne u nas kwitnie ale "dorywczo" Very Happy Byl czas ze 4 miechy nie bylo okazji i trzeba bylo przezyc.

No wiesz ja tam wiem ze moge pochwowego orgazmu narazie nie miec ale mojemu miskowi trudno to wytlumaczyc. On mysli ze on cos nie tak robi :/ ehh

PostWysłany: Wto Sty 20, 2009 7:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tak faceci roznie reaguja...
ja tez ostatnio mialam przerwe 4 miechow ze zwgledu na ten remont, nawet checi nie bylo :/
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 26, 27, 28  Następny
Strona 9 z 28