Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tomek45
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lip 22, 2008 11:43 pm Temat postu: |
|
|
hey,kupilem w koncu tabex,jutro zaczynam,decyzja podjeta,ale bedzie rzeznia emocjonalna,dzisiaj wypalilem ok.40cameli,zreszta nie tylko dzis rece opadaja,prosze badzcie ze mna,napiszcie cos prosze,nie chce przegrac,niemam juz na to czasu,pa dobrej nocki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mama27
|
Wysłany: Nie Sie 10, 2008 9:06 pm Temat postu: tabex |
|
|
Czy ktoś może mi podać cene Tabexsu?i gdzie go najlepiej kupić?
----edited by emilka----
przyłączyłam do odpowiedniego działu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Sie 10, 2008 9:47 pm Temat postu: |
|
|
w aptece. jest na receptę. kosztuje w zależności od apteki 30-40zł za 100 tabletek _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
cooper
|
Wysłany: Pią Sie 22, 2008 6:47 pm Temat postu: |
|
|
witam wszystkich !
dzieki forum tez postanowilem skonczyc z tym swinstwem; jestem obecnie w trakcie 6 dnia bez papierosa, na razie na plasterkach ale dziś dokladam tabax !!
troche drogo ale zona sponsoruje bo ma juz dosc smrodu i boi sie o moje zdrowie slonce...
Nie jest zle mam nadzieje ze nie wroce juz do nałogu ! ale walcze z samopoczuciem dzis bo tabaxie ustał nacisk na piersi, i zdziwilem sie bo wbiegłem na 3 pietro i nie dyszałem hip hura - piszcie podziele sie z wami przezyciem ( pale 13 lat, paliłem oczywiście !!!) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
grazka511
|
Wysłany: Sob Sie 30, 2008 9:29 pm Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich nałogowców.Jutro mija pól roku jak nie palę.Czy to przy pomocy tabexsu czy to była moja silna wola,teraz tego nie wiem.Najważniejsze ,ze nie palę.Można rzucić pod warunkiem,ze się naprawdę chce.Skończyło się drapanie w gardle,kaszel nieustanny znikł .Co prawda przybyło 5 kg,ale to nie ma najmniejszego znaczenia.Nie mam już zadyszki,potrafię na rolkach zrobić 10 km i nie brakuje mi powietrza.Teraz tylko pozostało zbić te zbędne kilogramy i cieszyć sie coraz to lepszym zdrowiem.Dodam ,ze paliłam ponad 30 lat,a w ostatnich latach to nawet po dwie paczki.Powoli wraca do mnie świat zapachów,ojej jaki on piękny.Niestety dociera też zapach palaczy.Teraz uświadomiłam sobie jak kiedyś śmierdziałam-pełna popielniczka z petami.Brrrrr całe szczęście ,ze teraz pachnę inaczej i nikt nie odwraca z niesmakiem głowy podczas rozmowy ze mną.Głowy do góry-UDA SIĘ WAM |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kolko80
|
Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 3:49 pm Temat postu: |
|
|
pale faje nonostop 2,5 paczki na dzien ale jak tu nie kopcic jak siedze przy kompie robie to odruchowo zastanawiam sie zeby cos z tym zrobic ale nie wyobrazam sobie pracy bez fajek kobity tylko krzyczy ze wszystko smierdzi fajami ja tam nie czuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
introligator
|
Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 12:01 am Temat postu: |
|
|
Ja paliłem 2 lata, może nie jakieś zatrważające ilości ale tak 4-5 ćmików dziennie. I rzuciłem z dnia na dzień. Dla mojej kobiety
I powiem Wam, że o wiele łatwiej jest nie zapalić, aby być w porządku wobec innej osoby, niż nie zapalić, żeby nie złamać jakiegoś tam swojego postanowienia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
cooper
|
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 9:34 pm Temat postu: sposób na piwko dla rzucających |
|
|
Podaję metody do wypicia piwka i nie zapalenia, szczególnie cięzko w 1 tygodniach
Krok 1 - ok. 18 .00 udajemy sie do wypożyzalni dvd po film który od dawna już mieliśmy obejrzeć
Krok 2 - ok. 19.00 bierzemy z domu ok. 5 zl i udajemy sie do sklepu ( kupujemy bronka albo dwa bronki)
Krok 3 - oddajemy po powrocie klucze od domu, portfel z kartami i resztę kaski naszemu strażnikowi ( czyli żonci) - niech wszystko schowa i zapomni gdzie..
Krok 4 Dopiero ok .20.00 uruchamiamy film, po rozkręeniu się akcji ( zalecane ok. 20 minut) otwieramy 1 zimny bronek\
Krok 5 nie zatrzymujemy filmu jak kończymy pierwszego, od razu biegiem po drugirgo ( chyba że mcie lodówę przenośną)\
Krok 6 po zakończeniu emisji od razu do wyrka !! - aha i nie sprzątamy , jak rano zobaczycie paczkę po chipsach i puszki po piwku to powiecie: "kurczę piłem ale nie paliłem, reewelka"
-------------------------------------------------Nie palę już miesiąć!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
oliwia150
|
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 1:30 am Temat postu: Re: sposób na piwko dla rzucających |
|
|
cooper napisał: | Podaję metody do wypicia piwka i nie zapalenia, szczególnie cięzko w 1 tygodniach
Krok 1 - ok. 18 .00 udajemy sie do wypożyzalni dvd po film który od dawna już mieliśmy obejrzeć
Krok 2 - ok. 19.00 bierzemy z domu ok. 5 zl i udajemy sie do sklepu ( kupujemy bronka albo dwa bronki)
Krok 3 - oddajemy po powrocie klucze od domu, portfel z kartami i resztę kaski naszemu strażnikowi ( czyli żonci) - niech wszystko schowa i zapomni gdzie..
Krok 4 Dopiero ok .20.00 uruchamiamy film, po rozkręeniu się akcji ( zalecane ok. 20 minut) otwieramy 1 zimny bronek\
Krok 5 nie zatrzymujemy filmu jak kończymy pierwszego, od razu biegiem po drugirgo ( chyba że mcie lodówę przenośną)\
Krok 6 po zakończeniu emisji od razu do wyrka !! - aha i nie sprzątamy , jak rano zobaczycie paczkę po chipsach i puszki po piwku to powiecie: "kurczę piłem ale nie paliłem, reewelka"
-------------------------------------------------Nie palę już miesiąć!!!!!!!!!!!!!!!! |
Polecam przeczytanie ksiazki Allana Carr Latwy Sposob Na Rzucenie Palenia.Zapewniam ze bycie osoba niepalaca bedzie bardzo latwe, zero tesknoty za papierosem itp. Dla zainteresowanych moge wyslac jest w formacie Pdf. Moje gg 12286984. Jest dobra rowniez dla osob ktore rzucily palenie metoda silnej woli, poniewaz uchroni przed ponownym paleniem.Naprawde polecam, nic nie kosztuje a moze cuda zdzialac, to o czym marzy kazdy palacz kiedy chce rzucic palenie czyli psychiczna i fizyczna wolnosc od tego swinstwa.Pozdrawiam kopcacych jeszcze i uwolnionych. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
cooper
|
Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 9:44 pm Temat postu: |
|
|
dzieki olivia!