Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
oliwia150
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 9:54 am Temat postu: |
|
|
Zycze ci powodzonka.Ja nie kopce i jestem bardzo szczesliwa.O jak wspaniale byc niepalacym.Niemalze jakbym nigdy nie palila. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asiakub81
|
Wysłany: Sro Paź 01, 2008 4:41 pm Temat postu: |
|
|
Ja próbowałam rzucić już tyle razy, że nie pamiętam Najdłużej udało mi się nie palić jakieś 2 lata temu- przez całe 3 miesiące… Niestety… wszystko co dobre musi się skończyć, w końcu się skusiłam… i dupa:P |
|
Powrót do góry |
|
|
|
cooper
|
Wysłany: Pią Paź 03, 2008 12:02 am Temat postu: |
|
|
Asia !!!!!!!!
widzisz ale to wazne żeby probowac do skutku, jak sadze jesteś rocznik 81 ja 74 paliłem 13 lat a rzucilem jak zobaczylem , wybacz .. amputacje konczyn dolnych od kolan wynikajaca z niedokrwienia ( z powodu palenia ) - lmowie ci szok dla zycia- tez byla to mloda osoba bo 39 lat to mlody wiek 9 przeciez jeszcze jest dzialka, las, wnuki i morze i jazda konna ).
Proboj - tabex jest naprawde dobry - powodzenia!!! Naprawde warto - wiesz przeciez.
Napisz czy sie decydujesz na swieta zrobić sobie prezent.
Nie dam aby papierowa rurka z trawa zrujnowała mi życie; |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asiakub81
|
Wysłany: Pią Paź 03, 2008 11:08 am Temat postu: |
|
|
aleś dowalił Nie ma to jak zastraszać Hmmm...zastanowię się ale nie sądzę, żeby teraz mi się to udało...Za dużo stresów...Może wybiorę sobie jakiś termin- np. od listopada nie palę (jeszcze nic nie obiecuję |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aneta bordo
|
Wysłany: Nie Paź 05, 2008 3:36 pm Temat postu: Re: Wszystko a propos Palenia Papierosów-temat specjalny |
|
|
helloween napisał: | Tutaj beda poruszane wszystkie tematy, problemy zwiazane z papierosami.
Tworze osobny watek z jednego prostego powodu - wielu pali i powstaje sporo tematow na temat papierosow
To kiedy rzucacie paleni |
Cześć!
Rzucam poraz drugi z tabex-em od jutra znowu nie pale.Za pierwszym razem udało mi się przez cztery miesiące,później przyszły nerwy i znowu sięgnęłam po fajki. Totalna głupota ale wierze że tym razem uda mi się nie powrócić do tego wstrętnego nałogu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
cooper
|
Wysłany: Wto Paź 07, 2008 10:35 pm Temat postu: |
|
|
od razu dowalil nie o to chodzi zeby straszyc ale zeby przetlumaczyc - ja nie pale 2 m -ce i nie chce zaczynac wlasnie dlatego ze mam po co zyc ( i dla kogo) - moze to Cie zmotywuje.
A stres to WYMOWKAtez tak mowilem przez kilka lat heheh
Moze jednak cos obiecasz ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
garma
|
Wysłany: Czw Paź 09, 2008 2:05 pm Temat postu: |
|
|
[i][b]Witam Wszystkich. wczorajszy dzien zaliczylem 6 tabletkami TABEXu. Dzisiaj wzialem juz 2 - pigulki i nadal nie pale. Palilem 10 lat.Pozdrawiam Wszystkich |
|
Powrót do góry |
|
|
|
cooper
|
Wysłany: Czw Paź 09, 2008 8:54 pm Temat postu: |
|
|
wtitaj ! Powodzenia i wytrwałości, odezwij sie jak idzie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
borygo
|
Wysłany: Czw Paź 16, 2008 3:36 pm Temat postu: tabex |
|
|
Witam serdecznie wszystkich dziś jest mój pierwszy dzien bez papierosa ale na tabaxie niewiem innych jakoś nie ciągnie mnie tak cały czas otym myśle ,niechce sie poddac ale nie mam silnej woli i boję sie ze dam plame . Mam pytanko w aptece zauwazyłam ze są herbatki OCZYSZCZAJĄCE i czy ktoś może sie oriętuje czy te tabletki +taka herbatka to może szybciej oczysci mój organizm z toksyn , albo odwrotnie zaszkodzi bo oczysci tabex i nie bedzie tak działał jak powinien |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pusia1234
|
Wysłany: Czw Paź 23, 2008 8:58 am Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich.Tak czytam sobie to co piszecie motywując sie do rzucenia palenia,kiedyś nie paliłam 2,5 roku i przez moja głupotę znowu palę.dlaczego ?bo przez pierwsze 3 miesiące nie palenia przybyło mi 10 kilo przez kolejne miesiące próbowałam zgubić ale bez widocznych rezultatów.w końcu zaczęłam palić i "tłuszczyk zszedł"teraz znowu bym chciała nie palić ale się boję że znowu będę walczyć ze sobą.Napiszcie czy przy braniu tych tabletek zastępujecie papierosa- jedzeniem? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|