Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Foka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lip 13, 2007 10:28 pm Temat postu: |
|
|
nom lampa UV działa tak samo jak ta stomatologiczna, też utwardza, ale hmm ten żel specjalny... a może się włamać do gabinetu hehe
o właśnie, WIND a jakich pasków używałaś?? i co? żadnych efektów nie było?? _________________
PCO, starania 6 lat
laparo+elektro 15.10.2008
*+17.05.2009 Natalka 22tc pp |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Lip 14, 2007 11:00 am Temat postu: |
|
|
Foka ja uzywałam White Strips...i wg mnie to wywalanie $$ w błoto. Nic nie dalo a mało tego: denerwowało mnie wszystko! a szczegolnie jak zdejmowałam papierek z gumy! ten szelest doprowadzał mnie do szału. Takie działanie na mnie miało..wybieliło mi nie zeby a nerwy hehehe
Ale Tobie moze pomoc. Ja mowie o swoim przypadku _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Foka
|
Wysłany: Sob Lip 14, 2007 4:03 pm Temat postu: |
|
|
nie dziękuję może to faktycznie produkt przereklamowany, tylko marka git a reszta kit tak też bywa... wolę sobie zafundować coś innego i może będę polecać, a może ostrzegać _________________
PCO, starania 6 lat
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sob Lip 14, 2007 6:25 pm Temat postu: |
|
|
Moje znajome obie używały pasków i efekt ładnie widać Ale to na sto procent zależy od szkliwa. Jednym pomoże, a innym nie. _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Foka
|
Wysłany: Sob Lip 14, 2007 7:44 pm Temat postu: |
|
|
ja mam bardzo jasną kość, więc może by mi coś dały te paski, zresztą dentystka mi powiedziała, że niepotrzebne mi wybielanie w gabinecie, tylko że paski powinny mi wystarczyć do dobrego efektu, więc na to nie ma regóły, każdy ma inny kolor zębów i każdemu wybielanie będzie służyć inaczej _________________
PCO, starania 6 lat
|
Powrót do góry |
|
|
|
hanes
|
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 12:04 pm Temat postu: |
|
|
Z tego co mi wiadomo to jeśli ktoś przyjmował dużo antybiotyków, to tych przebarwień nie da tak łatwo sie pozbyć Ja sam takie posiadam, bo łykałem bardzo mocne antybiotyki i jeśli chce się tego pozbyć to najpierw muszą Ci wierzchnią warstwe zęba zeszlifować, wypelnić i dopiero wybielać a wtedy to koszt rośnie niemiłosiernie :/ Jeśli ktoś ma przebarwienia wynikające z picia kawy, palenia etc. to takie paski powinny mu pomóc bo właśnie dla takich przebarwień one są stworzone.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
oliwia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 01, 2007 9:26 am Temat postu: |
|
|
mam wujka dentysty widzac to pytanie spytalam go odpowiedzil mi podobnie jak wy najlepszy jest ultrafiolet pierwsza wizyta kosztuje 200 zl powinna wystarczyc chyba ze ktos ma bardzo przebarwione zeby to potrzebnych jest okkolo 3 a jesli chodzi o paski i inne sposoby nie polecam nawet jesli wybiela nie zawsze ybielaja rownomiernie po takim wybielaniu moga pozostac plamy a jesli chodzi o chore zeby trzeba miec zdrowe ewentualnie wyleczone jesli plomby znajduja ze z przodu po wybieleniu bede roznily sie kolorem wiec trzeba je wymieniac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 01, 2007 10:17 am Temat postu: |
|
|
Oliwia tylko 200 zł jesliby 1 raz starczył? mozesz zapytac wujka czy na noc daja dentysci jakies nakładki z zelem aby wzmocnic dzialanie lampy?
ahaa ile taki seans wybielania trwa? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
oliwia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 03, 2007 11:24 pm Temat postu: |
|
|
ztego co pytala wczesnije wystarczy u dentysty jakies 30 minutek a to czy na noc to nie mam pojecia ale wydaje mi sie ze raczej nie rozjasnia o jakies 4 kolory |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zielona Mila
|
Wysłany: Nie Gru 23, 2007 1:10 pm Temat postu: Wybielanie zębów. |
|
|
Znacie może jakieś dobre i niezbyt drogie produkty które pomogłby mi wybielić zęby.
Zapewne to wszystko przez kawe i papierosy :/
----edited by emilka----
temat przyłączyłam do tematu o tym samym problemie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|