Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wybielanie zębów - Temat zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Kwi 03, 2009 7:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to zalezy od kośca Smile widocznie na Ciebie działa heh Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
<LAGUNKA>

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Kwi 03, 2009 8:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No widocznie działa na mnie ta pasteczka o całe szczęście bo jakos nie miałabym chęci wydawa tyle pieniędzy u dentysty jezeli bym nie osiągneła takiego efektu . Pozdrawiam Cool
Powrót do góry
TomOwen

PostWysłany: Czw Kwi 16, 2009 6:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niektorzy tak narzekaja na uszkodzenie szkliwa...
Chcecie wybielac zeby, ktorych koszt to 200 zl za 1 TRZON a zalujecie 7 zl za zalozenie nowego szkliwa (CENA W PRYWATNYM GABINECIE)

Prawdziwe wybielenie zebow to koszt ok 4500-6000 zł
Powrót do góry
okazzdrowia

PostWysłany: Czw Maj 21, 2009 6:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja uzywam "Bialej Perly". Mozna ja kupic w aptece , posiada aplikatory na zel. Dziala rewelacyjnie, niestety, uwrazliwia zabki.
Powrót do góry
Mroczna

PostWysłany: Pon Lip 20, 2009 9:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Są jakieś ujemne strony wybielania zębów ?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Lip 20, 2009 10:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chyba tylko takei ze po jakims czasie musisz zabieg powtorzyc Razz i znow wywalic kase Mr. Green

Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Wto Lip 21, 2009 1:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No można sobie uszkodzić szkliwo...I cierpieć na nadwrażliwość...
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Lip 21, 2009 9:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tez o tym slyszalam ze mozna uszkodic sobie szkliwo i ze ten zabieg wcale nie jest taki super
Powrót do góry
Agata23

PostWysłany: Pią Mar 12, 2010 2:52 pm    Temat postu: wybielanie zębów Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja wybielałam kiedyś zęby plasterkami blend-a -med i mi bardzo to pomogło. Teraz myję zęby pastą Sensodyne Whitening. Kuracja długotrwała, ale są rezultaty Very Happy
Powrót do góry
okazzdrowia

PostWysłany: Nie Kwi 29, 2012 9:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sensodyne jest super. Potwierdzam Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 5 z 6