Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wybielanie zębów - Temat zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
szymon290108

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lut 11, 2009 1:45 am    Temat postu: Pasty wybielające Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy pasty wybielające zęby rzeczywiście działają? Które są najlepsze, a których lepiej unikać? Czy to prawda, że długotrwałe stosownie past wybielających --- niszczy nieodwracalnie szkliwo zębów?

--- Edited by mala_mi ---
1) Prosze czytać REGULAMIN!! linki sa ZABRONIONE!. Link usuwam.
2) Temat przenioslam we właściwe miejsce.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
daffi

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Lut 15, 2009 9:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nojje napisał:
A ja zafundowałam sobie domowy zestaw wybielający E-Bright firmy BEYOND za 350 zł.
W skład zestawu wchodzi mini lampa+żel+paski+pasta utrwalająca.
Wystarczy nakładać paski i lampę po 20 min przez 5 dni.

Zęby rozjaśniły mi się z odcienia "4" na "1"!!! (według wskaźnika koloru dołączonego do zestawu).

Dlatego tez polecam tę metodę. Jedyna wada, to że nie za bardzo wiadomo co zrobić z lampą po skończonej kuracji Laughing

A gdzie zakupiłąś to cudo??
Powrót do góry
shinka

PostWysłany: Sro Mar 04, 2009 12:20 am    Temat postu: Preparaty z allegro Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A co uważacie o preparatach kupowanych na allegro? za zakupiłam jakis czas temu jeden z nich cena okolo 50zl, musze przyzanc ze chyba troche podzialalo ale bez rewelacji byc moze dlatego ze nie byl to preparat z gornej polki...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Mar 04, 2009 1:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm mi sie wydaje ze to zalezy od barwy kośca... jesli masz przebarwienia po kawie, herbacie, papierosach to jasne jest ze "ktorys" preparat pomoze uzyskac jasniejszy odcien,gorzej jak sa przebarwienia po antybiotykach -wtedy wybielanie nie pomoze- trzeba zastanowic sie nad licówkami.

Powrót do góry
majka1111283

PostWysłany: Pią Mar 27, 2009 12:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

POWIM WAM TYLE ZE YTAŁAM DENTYSTY O PASTE WYBIELAJACA TO POWIEDZIAŁ MI ZE NIE PROPONUJE MI PONIEWAZ SZKODZI TA PASTA NA SZKLIWO. LEPIEJ U NIEGO WYBIELAC . A JA SIE NIE POSŁUCHAŁAM JEGO I KUPIŁAM SOBIE TA PASTE I DOPROWADZIŁAM ZEBY DO WRAZLIWOSCI I TYLE SKOZYSTAŁAM A ZEBY NIE WYBIELONE. Laughing
Powrót do góry
<LAGUNKA>

PostWysłany: Pon Mar 30, 2009 11:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja kupiłam sobie PASTE blenda-med 3d white czy jakoś tak, zobaczymy co bedzie jak nic nie da po skończeniu, to wiecej jej nie kupie .Wydaje mi sie ,że nie zniszczy zębów po pierwszej kuparcji "mam nadzieje " Very Happy
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Mar 30, 2009 4:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pasta za ok. 10 zł i ma dac efekty? nie wierz w to Razz jedynie wybielanie u dentysty moze cokolwiek pomoc.. i napewno wydasz na to ok.300-500zł Confused

Powrót do góry
majka1111283

PostWysłany: Wto Mar 31, 2009 7:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind-of-hope zgadzam sie z toba.Taka jest prawda juz nie jedna paste wybielajaca miałam i bez skutku. Rolling Eyes
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Mar 31, 2009 9:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no pewnie ze tak. działaja jedynie na tyych co maja sniezno białe zeby i chca je ciut rozjasnic Razz a inni...moga pomarzyc.. Mr. Green z reszta nie wierze w te pasty..nawet i za 50zł nie jest w stanie mnie przekonac

Powrót do góry
<LAGUNKA>

PostWysłany: Pią Kwi 03, 2009 5:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W sumie przyznam szczerze,że używam tą pastę tydzień i widze efekty, moje zęby pojaśniały i tylko leciutko mam żółte miejscami,ale słabo. Mi pomaga ta pasta Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 4 z 6