Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wybielanie zębów - Temat zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Gru 23, 2007 4:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zalezy jaki masz kościec..poczytaj posty w tym dziale Smile byc moze pomoga Tobie paski wybielajace...a jak nie to wybielanie u dentysty ... Wink ale to kosztuje.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
exullt
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Gru 28, 2007 3:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiecie co dziewczyny? Ja sobie ostatnio kupilam paste do zebow blend a med 3D white i jestem bardzo zadowolona Very Happy
Tak po miesiau stosowania naprawde byl efekt.
Ale musze dodac ze moje zeby sa same w sobie dosc biale bo mam kosciec w ladnym odcieniu bieli Wink Pozatym nie pale.
Pozatym kupilam sobie ostatnio super szczotke elektyryczna do zebow. Brown subsonic. Ma wiele funkcji oprocz mycia ma jeszcze masaz, i specjalna funkcje na krwawiace dziasla. Pozatym ma wieksza glowke niz pozostale szczoteczki elektryczne i latwiej, szybciej i wygodniej sie nia myje zabki Very Happy
Naprawde wszystkim polecam. Ma tez specjalna glowke do wybielania, czyszczenia przestrzeni miedzy zebowych, jezyka itp. Cena troche wysoka(350zl) ale naprawde warto Very Happy
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Gru 28, 2007 8:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a propos szczotek Very Happy to ja na swieta dostałam elektryczna Wink tez braun. nie ma porownania z tymi zwykłymi "drapakami". Jest nawet lepsza od nici dentystycznych. prawda Dominika? Wink. rowniez polecam. warto wydac $$ Wink

Powrót do góry
exullt
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Gru 28, 2007 10:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie jestem dentysta wind Wink
Ale wydaje mi sie ze jest lepsza i to o wiele. I mycie sprawia wieksza frajde Wink
Pozatym kiedys czasami przy myciu zwykla szczoteczka strasznie krwawily mi dziasla, a teraz to sie nie zdarza. Aha i jak sie chce wybielic zeby to tez lepiej sobie zakupic elektryczna szczoteczke bo to ulatwia zadanie Very Happy
Powrót do góry
Mroczna

PostWysłany: Wto Paź 14, 2008 6:46 pm    Temat postu: Wybielenie zębów Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć wszystkim =)

Chciałam się zapytać co o tym sądzicie ? Czy to szkodzi i czy warto w to zainwestować ? Czy są jakieś skutki uboczne ? Ja nic na ten temat nie wiem a bardzo mnie to interesuje. Pozdrawiam Agnieszka.

P.S. Mam nadzieję, że w dobrym miejscu zapodałam ten temat.

-----edited by emilka------
w dobrym dziale i już taki temat był, więc przyłączyłam
Powrót do góry
nojje

PostWysłany: Nie Gru 14, 2008 10:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja zafundowałam sobie domowy zestaw wybielający E-Bright firmy BEYOND za 350 zł.
W skład zestawu wchodzi mini lampa+żel+paski+pasta utrwalająca.
Wystarczy nakładać paski i lampę po 20 min przez 5 dni.

Zęby rozjaśniły mi się z odcienia "4" na "1"!!! (według wskaźnika koloru dołączonego do zestawu).

Dlatego tez polecam tę metodę. Jedyna wada, to że nie za bardzo wiadomo co zrobić z lampą po skończonej kuracji Laughing
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Gru 14, 2008 11:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ostroooo Smile to juz Beyonda mozna za 350zł kupic? a ile u dentysty to kosztuje?
zalezy czy Twoj odcien był ciemny dlatego ze pijesz duzo kawy,palisz papierochy czy np masz taki kosciec,...a co jesli sa osoby ktore maja zniszczone szkliwo przeez antybiotyki?
Beyond tez sobie z tym poradzi?

Powrót do góry
nojje

PostWysłany: Pon Gru 15, 2008 7:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wiem, czy sobie poradzi, to bardzo indywidualna sprawa.
Faktem jest jednak, ze nie palę, nie piję kawy - a odcień i tak się zmienił o 3 tony, więc osobiście jestem baaaaardzo zadowolona Smile
Powrót do góry
radgamu

PostWysłany: Sob Sty 17, 2009 6:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wybielanie u dentysty chyba niszczy szkliwo...a ja na to nie moge sobie pozwolic juz bo aparat wyustarczajaca mi oslabil szkliwo. I co w takim przypadku stosowac? wiecie moze?
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sob Sty 17, 2009 6:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pasty wybielające do zębów, gumy do żucia, paski wybielające zęby (Dwa razy dziennie przez okres 7-14 dni przykleja się je na 30min do zębów, dobra metoda jesli przebarwienia nie sa bardzo duze), żele wybielające (działanie podobne jak paski lecz poprostu w formie żelu).
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 3 z 6