Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wybielanie zębów - Temat zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
warbar
Spamer

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Czw Sie 09, 2012 1:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Taki zestaw jest dobry i do tego tani czyli spełnia założenia Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
marlenak

PostWysłany: Pią Lut 15, 2013 2:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przestrzegam przed stosowaniem mocnych stężeń kwasów, gdyż ja używałam za mocnych, a teraz mam duży problem z nadwrażliwością zębów Sad
Powrót do góry
paula1230

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Nie Sie 18, 2013 6:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

paski sa najlepsza opcja

----usuń odnośnik do strony w podpisie----tosia81
Powrót do góry
Juvital_pl

PostWysłany: Sro Wrz 18, 2013 7:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tutaj nie mogę się zgodzić,paski nie są najlepsze,to czasem może nawet zniszczyć szkliwo naszych zębów. Jeżeli już to polecam kilka wizyt w gabinecie stomatologicznym,warto zainwestować w profesjonalne wybielanie zębów.
Powrót do góry
Ophelia

PostWysłany: Pon Wrz 21, 2015 3:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Używałam przez długi czas past wybielających w nadziei na to, że to coś da, jednak się myliłam, a poszły tylko pieniądze wyrzucone w błoto. No ale, ja nie o tym. Ostatnio stosowałam paski wybielające, niestety nie pamiętam firmy i dopiero wtedy widziałam różnicę. W międzyczasie miałam taki proszek, jaki stosują dentyści, ale on też nie wiele niestety pomógł. Kiedyś zrobię profesjonalne wybielanie, ale jeszcze nie teraz.
Powrót do góry
Yetti

PostWysłany: Sob Paź 03, 2015 7:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a taki profesjonalny zabieg co ile trzeba powtarzać?
Powrót do góry
agnieszkanowak
Spamer

PostWysłany: Sro Mar 09, 2016 12:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Plastry blend-a-med - 70zł + olej kokosowy - 20zł Smile Polecam, efekt świetny
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strona 6 z 6