Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Zapłodnienie przez ubrania

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 15, 16, 17  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
asia891206

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sie 13, 2006 9:22 am    Temat postu: to czemu spuznia mi sie okres cio?? co mam zrobic...?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Crying or Very sad to czemu spuznia mi sie okres cio?? co mam zrobic...?? Crying or Very sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Sie 13, 2006 9:39 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Okres może spuźniać Ci sie z różnych powodów, może być to tylko zbieg w czasie, a może być to po prostu stres, nowa sytuacja, z tego co opisujesz wnioskuje że były to dla Ciebie pierwsze takie "zabawy", to jest jak najbardziej pobudzajace a zarazem stresujące.

Postaraj sie uspokoić i poczekać na okres Wink Na pewno za chwile go dostaniesz, zobaczysz Wink

Pozdrawiam.
Powrót do góry
asia891206

PostWysłany: Nie Sie 13, 2006 9:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje..troszke mnie uspokoiles.. Smile masz racje były to takie moje poczatki..i boje sie strasznie...a mój chlopak cały czas pyta czy juz dostałam..on przejoł sie tym jeszcze bardziej niz ja...ale mówisz ze napewno nie mogło dojsc do zapłodnienia tak??
dziekuje..Smile)
Powrót do góry
KOBIETA

PostWysłany: Nie Sie 13, 2006 9:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zeby doszlo do zaplodnienia nasienie mezczyzny musi sie dostac do drog rodnych kobiety. sama wiec widzisz ze nie moze byc w twoim przypadku mowy o ciazy. okres moze sie opozniac z roznych powodow. czy do tej pory zawsze mialas regularny? nie wierze Wink
Powrót do góry
dota

PostWysłany: Pon Sie 14, 2006 10:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mowicie ze to nie mozliwe.Jesli tak to skad te objawy??
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Sie 14, 2006 10:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z psychiki Wink dużo czytasz, dowiadujesz sie, a organizm bojac sie ciąży jak "diabeł świecenej wody" potrafi płatać figle Wink
Powrót do góry
Evelka

PostWysłany: Pon Sie 14, 2006 11:20 pm    Temat postu: Pytanie nie dające mi spokoju Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanko,chociaż może odrobinę głupie.Mam chłopaka,ktory mieszka daleko,na drugim końcu Polski.Wkrótce juz będziemy widzieć się stale,bo zamierzam studiować w jego miescieWidujey się bardzo rzadko.Spędziliśmy razem kilka dni i noc.Nie uprawialiśmy seksu,bo boimy sie zajścia w ciążę.Ale robiliśmy inne rzeczy.Byłam pewna,że nic się nie może wydarzyć,ale jednak...On miał wytrysk,ale był w piżamie,a ja w majtkach (nie były z dziurkami),ale wczesniej wydzielina z penisa 'kapnęła', nie wiem czy nie znalazła się przypadkiem na majktach moich.Pózniej ja juz byłam nago,ale mój ukochany nadal w piżamce.Czy możliwe jest,że jestem w ciąży?Okres będę mieć pod koniec miesiąca,a miałam wtedy dni płodne.

To chyba nieracjonalny strach,ale mnie paraliżuje,boję się mam prawie 19 lat,nie chcę dzieci na razie,nie ejestem na to gotowa,dlatego nie zdecydowałam się z moim Ukochanym na seks.

A jeszcze takie pytanko:zrobiłam mojemu Ukochanemu przyjemność ręką,ale uważałam,żeby nie dotknac pozniej siebie 'tam'. Gdy pozniej byłam z nim,tzn ja nago,a on w pizamce,to raczej tez nic się nie mogło wydarzyć?

A,i jeszcze jedno - dotknął mnie penisem 'tam',ale przez majtki.Ciąża jest wykluczona?

Przepraszam,moze troche glupie pytania-ale ja się boję Strach przyszedł po wszystkim,wczesniej go nie było.

Pozdrawiam

Ewelina
Powrót do góry
Pauli86

PostWysłany: Wto Sie 15, 2006 1:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Plemniki nie są komandosami, nie mogą się przedostać przez ubranie.
Nie bój się bo w ciąży nie jesteś.

Pozdrawiam
Powrót do góry
Neugier

PostWysłany: Wto Sie 15, 2006 11:40 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Napewno nie jesteś w ciąży Wink
aby doszło do zapłodnienia plemniki muszą znaleść się w Twoim wnętrzu a do tego nie doszło,pozatym to ubranie to już w ogóle ciąża wykliczona
Powrót do góry
angulka

PostWysłany: Wto Sie 15, 2006 11:41 am    Temat postu: angulka Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NIE JESTES W CIAZY!!! przez ubranie (bielizne)plemniki nie moge dostac sie do twoich narzadow rodnych ,abys zaszla w ciaze facet musi sie spuscic gleboko w tobie wtedy dochodiz do zaplodnienia Smile spokojnie ciesz sie wakacjami Powodzenia
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 15, 16, 17  Następny
Strona 4 z 17