Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
asia891206
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sie 13, 2006 9:22 am Temat postu: to czemu spuznia mi sie okres cio?? co mam zrobic...?? |
|
|
to czemu spuznia mi sie okres cio?? co mam zrobic...?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Sie 13, 2006 9:39 am Temat postu: |
|
|
Okres może spuźniać Ci sie z różnych powodów, może być to tylko zbieg w czasie, a może być to po prostu stres, nowa sytuacja, z tego co opisujesz wnioskuje że były to dla Ciebie pierwsze takie "zabawy", to jest jak najbardziej pobudzajace a zarazem stresujące.
Postaraj sie uspokoić i poczekać na okres Na pewno za chwile go dostaniesz, zobaczysz
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asia891206
|
Wysłany: Nie Sie 13, 2006 9:47 am Temat postu: |
|
|
dziekuje..troszke mnie uspokoiles.. masz racje były to takie moje poczatki..i boje sie strasznie...a mój chlopak cały czas pyta czy juz dostałam..on przejoł sie tym jeszcze bardziej niz ja...ale mówisz ze napewno nie mogło dojsc do zapłodnienia tak??
dziekuje..) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
|
Wysłany: Nie Sie 13, 2006 9:52 am Temat postu: |
|
|
zeby doszlo do zaplodnienia nasienie mezczyzny musi sie dostac do drog rodnych kobiety. sama wiec widzisz ze nie moze byc w twoim przypadku mowy o ciazy. okres moze sie opozniac z roznych powodow. czy do tej pory zawsze mialas regularny? nie wierze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dota
|
Wysłany: Pon Sie 14, 2006 10:28 pm Temat postu: |
|
|
mowicie ze to nie mozliwe.Jesli tak to skad te objawy?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Sie 14, 2006 10:53 pm Temat postu: |
|
|
Z psychiki dużo czytasz, dowiadujesz sie, a organizm bojac sie ciąży jak "diabeł świecenej wody" potrafi płatać figle |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Evelka
|
Wysłany: Pon Sie 14, 2006 11:20 pm Temat postu: Pytanie nie dające mi spokoju |
|
|
Mam pytanko,chociaż może odrobinę głupie.Mam chłopaka,ktory mieszka daleko,na drugim końcu Polski.Wkrótce juz będziemy widzieć się stale,bo zamierzam studiować w jego miescieWidujey się bardzo rzadko.Spędziliśmy razem kilka dni i noc.Nie uprawialiśmy seksu,bo boimy sie zajścia w ciążę.Ale robiliśmy inne rzeczy.Byłam pewna,że nic się nie może wydarzyć,ale jednak...On miał wytrysk,ale był w piżamie,a ja w majtkach (nie były z dziurkami),ale wczesniej wydzielina z penisa 'kapnęła', nie wiem czy nie znalazła się przypadkiem na majktach moich.Pózniej ja juz byłam nago,ale mój ukochany nadal w piżamce.Czy możliwe jest,że jestem w ciąży?Okres będę mieć pod koniec miesiąca,a miałam wtedy dni płodne.
To chyba nieracjonalny strach,ale mnie paraliżuje,boję się mam prawie 19 lat,nie chcę dzieci na razie,nie ejestem na to gotowa,dlatego nie zdecydowałam się z moim Ukochanym na seks.
A jeszcze takie pytanko:zrobiłam mojemu Ukochanemu przyjemność ręką,ale uważałam,żeby nie dotknac pozniej siebie 'tam'. Gdy pozniej byłam z nim,tzn ja nago,a on w pizamce,to raczej tez nic się nie mogło wydarzyć?
A,i jeszcze jedno - dotknął mnie penisem 'tam',ale przez majtki.Ciąża jest wykluczona?
Przepraszam,moze troche glupie pytania-ale ja się boję Strach przyszedł po wszystkim,wczesniej go nie było.
Pozdrawiam
Ewelina |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pauli86
|
Wysłany: Wto Sie 15, 2006 1:15 am Temat postu: |
|
|
Plemniki nie są komandosami, nie mogą się przedostać przez ubranie.
Nie bój się bo w ciąży nie jesteś.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Neugier
|
Wysłany: Wto Sie 15, 2006 11:40 am Temat postu: |
|
|
Napewno nie jesteś w ciąży
aby doszło do zapłodnienia plemniki muszą znaleść się w Twoim wnętrzu a do tego nie doszło,pozatym to ubranie to już w ogóle ciąża wykliczona |
|
Powrót do góry |
|
|
|
angulka
|
Wysłany: Wto Sie 15, 2006 11:41 am Temat postu: angulka |
|
|
NIE JESTES W CIAZY!!! przez ubranie (bielizne)plemniki nie moge dostac sie do twoich narzadow rodnych ,abys zaszla w ciaze facet musi sie spuscic gleboko w tobie wtedy dochodiz do zaplodnienia spokojnie ciesz sie wakacjami Powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|