Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Zapłodnienie przez ubrania

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 15, 16, 17  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dota

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sie 25, 2006 3:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale wstydze sie isc do apteki i kupic ten test....Ale chyba musze...Sad po niedzieli to zrobie...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
oliwia

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Sie 25, 2006 9:23 pm    Temat postu: Zapłodnienie przez ubrania Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

powiedzcie mi czy to mozliwe aby zaszla w ciazy jesli lezelismy na sobie i moj chlopak mial wytrysk sperma przeszlaa jego bielizne spodnie i moje spodnie i bielizne czy w ten sposob moga dostac sie do mojej pochwy plemniki ?? czy moge byc w ciazy ??czy to mozliwe aby przedostaly sie przez takie warstwy ubran??

---- edit by Paweł:
Prosze nie nadawać tematów "pomocy".

Ostatnio zmieniony przez oliwia dnia Sob Sie 26, 2006 10:02 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Sie 25, 2006 10:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To jest niemożliwe.
Powrót do góry
Pytajaca

PostWysłany: Sob Sie 26, 2006 10:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jesli plemniki sa Kaskaderami Smile
Powrót do góry
Pytajaca

PostWysłany: Sob Sie 26, 2006 10:26 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hehee czytam i czytam te strony i az sama smieje sie do siebie Smile Doda skad te mysli u Ciebie??Nie mialas w szkole Biologii??Albo czegos zwiazanego z rodzina??Dziewczyno...pewnie ze jetes w ciazy...teraz w ciaze zachodzi sie raz dwa...nawet przez ubranie...wystarczy pocalunek z chlopakiem...a plemniki same znajda droge Smile Odpowiedz sobie sama...jakim cudem mozesz byc w ciazy??Ze niby co....ze teraz nawet meskie kolana...nogi moga zaplodnic??Jesli tak to ja sie na to pisze...bo ja staram sie od pol roku...ale przez sex nam nie wychodzi wiec moze kolano cos pomoze Smile Wydaje mi sie ze wkrecasz sobie dziwna faze....a poza tym jak masz 15 lat czy tez 16 to Twoj organizm bedzie Ci platac jeszcze nie raz jakiesw figle....ale ciaze to mozesz wykluczyc....radze poczytac jak dochodzi do zaplodnienia Smile
Powrót do góry
lerka

PostWysłany: Nie Sie 27, 2006 10:14 pm    Temat postu: niewiedza Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanko!czy plemniki moga sie przedostac przez meskie bokserki.mialam taka sytuacje ze bylam z facetem i mial wytrysk w bokserkach a potem na mnie wykonywal sugerujace ruchy ale w bokserkach...prosze o szybko odpowiedz czy ciaza jest mozliwa
Powrót do góry
dota

PostWysłany: Nie Sie 27, 2006 10:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czyli nie jestem w ciazy?A te objawy...?co one mogą znaczyc???
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Sie 27, 2006 11:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ciąża nie jest możliwa. Nie masz się czym martwić.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon Sie 28, 2006 12:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziekuje bardzo:)wiem ze plemniki nie sa kaskaderami ale my dziewczyny jestesmy panikarami(chociaz nie wszystkie) i zawsze wolimy miec pewnosc:)
Powrót do góry
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Sie 28, 2006 3:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nerwice.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 15, 16, 17  Następny
Strona 8 z 17