Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Zapłodnienie przez ubrania

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 15, 16, 17  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Yalissea
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sie 30, 2006 10:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dota, Ty idź do lekarza. W ciąży napewno nie jesteś. Raczej nikt z forum, żaden internauta, Ci nie doradzi, nie powie dokładnie z jaką dolegliwością walczysz.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Sie 30, 2006 11:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mniej sie opalaj to znowu zrobia sie biale.
Powrót do góry
dota

PostWysłany: Sro Sie 30, 2006 11:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie opalam sie
Powrót do góry
dota

PostWysłany: Czw Wrz 07, 2006 7:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a po ilu miesiacach rosnie brzuch jesli sie jest w ciazy?
Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Czw Wrz 07, 2006 8:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ty dota potrafisz w ogole czytac? ile razy mozna powtarzac w kolko to samo? jestes glupia i niedojrzala, bo gdybys nie byla to bys juz dawno samasprawdzila w encyklopediach czy gdzies ze musi dojsc do stosunku i dawno bys przyjela do siebie slowa ktore ciagle ci wszyscy powtarzaja po kilka razy a ty dalej nie potrafisz tego zrozumiec.
Ja rozumiem ta panike i cyhec slyszenia co chwile ze nie jestem w ciazy, ale czlowieku daj sobie spokoj! NIE JESTES W CIAZY

A tak btw ja dalej czekam na ten okres Sad Sad Sad

Upominam o kulturze. Proszę grzecznie!! Rozumiem że ktoś może irytowac ale należy wtedy to przemilczeć. To nie jest miejsce na hamskie odzywki. Nie masz uczuc? nie wiesz że ta osoba może się źle po takim poście poczuć? Nikt nie karze ci na siłe odpisywać.
Powrót do góry
magda21

PostWysłany: Wto Wrz 12, 2006 8:45 pm    Temat postu: panika Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Panikuje ze jestem w ciazy chociaz nie ma takiej mozliwosci!!spoznia mi sie okres juz 12 dni co jest zupelnie nienormalne,nie mam co prawda regularnych okresow(za zwyczaj spoznia sie tydzien,lub jeden jest reguralny drugi spoznia sie tydzien)Ale teraz sytuacja jet wyjatkowo niepokojaca,bo z jednym chlopakiem troche sie bawilismy,nie doszlo co prawda do stosunku, ale mial wytrysk i pozniej uprawialismy petting(ale nie doszlo do bezposredniego kontaktu,narzady plciowe nie zeknely sie:)a przeciez plemniki nie maja zebow!!)Poza tym ostatnio duzo pije alkoholu i jestem w innej strefie klimatycznej.Nie zrobilam jeszcze testu bo sie cholernie stresuje.,chociaz pewnie nie mam czym.Jest jeszcze jedna nurtujaca sprawa,w jednym z dni kiedy mialam miec okres mialam lekkie brazowe plamienie,ale to bylo wielkie nic,nie sadze ze mozna to uznac za okrez,a przynajmniej ja nigdy nie mialam takiego jednodniowego okresu,czy to jednak mogl byc okres?Ktos ma podobne doswiadczenia?HELP!!!
!
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Wto Wrz 12, 2006 10:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

miałam ostatnio sama takie jakby lekkie zabarwienie sluzu przez dwa dni i potem koniec. a okres tez mi sie spuznia bo juz 11 dni,ja zrobiłam test z nadzieja ze bede miała dzidzie ale niestety brak drugiej kreseczki.
a jezeli do styku narzadów nie doszło i zachowaliscie czystosc uwazaliscie aby nic nie splyneło itp to nie powinnas sie obawiac.ale swiety spokój bedziesz miała jak zrobisz sobie test. pozdrawiam
emi
Powrót do góry
eewelkaa

PostWysłany: Wto Wrz 12, 2006 11:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jakby kazdy miał zachodzic w ciaze od trzymania nogi chłopaka w kroczu to wiesz co by to było dziecinada..poczytaj pierw jak zachodzi sie w ciaze jak dochodzi do zapołodnienia!!!
Powrót do góry
jansee

PostWysłany: Pon Paź 30, 2006 8:22 pm    Temat postu: czy plemniki moga przedostac sie przez majtki? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy plemniki moga przedostac sie przez majtki??
Sytuacja wyglada tak
Byly to dni plodne i chlopak nie mial wytrysku tylko dotykal swoim czlonkiem w majtkach w okolicach warg sromowych,ale biore pod uwage np. plyn ejakulacyjny. Czy jest mozliwosc zaplodnienia?
prosze odpowiedzcie
Powrót do góry
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Paź 30, 2006 9:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie-nie mogą
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 15, 16, 17  Następny
Strona 10 z 17