Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Zespół Edwardsa, part. 5

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Genetyka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lenuchna

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Gru 27, 2013 3:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Julita, gratulacje jeszcze raz. ja z tymi fotkami tez zawsze mialam problem i raz tylko mi sie udalo wkleic ale to metoda prob i bledow wiec Ci nie podpowiem.Ale Tosie widzialam na fb, sliczna dziewczynka. Ciesze sie ze zdrowa. Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
sledzjulita

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Gru 27, 2013 5:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuje wam Smile
Powrót do góry
wawe

PostWysłany: Sob Gru 28, 2013 1:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Julita, wielkie gratulacje...a dla Tosi dużo zdrówka....
Powrót do góry
olaM

PostWysłany: Sob Gru 28, 2013 10:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gratuluje z calego serduszka! Super wiadomosc!
Duzo zdrowka i cierpliwosci zycze Smile
Powrót do góry
lenuchna

PostWysłany: Nie Gru 29, 2013 2:00 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ola M a jak tam u Ciebie???????????
Powrót do góry
sledzjulita

PostWysłany: Pon Gru 30, 2013 7:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękujemy za dobre słówka, a cierpliwość rzeczywiście się przyda Smile
Walczymy obecnie z karmieniem piersią, po CC ciężko o pokarm, a właściwie o jego odpowiednią ilość. Co chwila przy cycku, czasami brak mi już sił. Ale mówię sobie wtedy że dostałam od Boga druga szanse i muszę sie postarać i jakoś wtedy siły wracają. Poza tym Tosia zdrowa, jutro idziemy na ważenie bo mam stracha ze móje cycki jej nie wystarczają Smile
Pozdrawiamyyyy
Powrót do góry
olaM

PostWysłany: Nie Sty 05, 2014 12:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lenuchna chyba dobrze, dziekujemy ze pytasz:)
Zaczelismy 27 tydzien, kopiemy, rosniemy...
Czuje sie ok, ale wciaz jestem zestresowana i teraz czekam tylko na porod. Ciagle sie boje, ze cos pojdzie nie tak... wiecie jak to jest...
Chociaz wierze, ze tym razem wszystko sie uda, gdzies tam w sercu zawsze jest strach...
Mamuski i ich zdrowe Dzieciaczki sa moja najwieksza nadzieja, a ze jest ich coraz wiecej to i czlowiekowi latwiej:)
Powrót do góry
lenuchna

PostWysłany: Nie Sty 05, 2014 7:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ola M ciesze sie ze wszytko jest ok, tak dawno nic nie pisalas ze sie bałam ze cos sie stało. Trzymamy kciuki za Ciebie i malenstwo, tak duzo aniołków je chroni ze musi byc dobrze.
Powrót do góry
asia-herbut@wp.pl

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sty 05, 2014 11:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam was kochane:) odkad prowadze strone na fb o dzieciach z edwardesm nie mam czasu na nic. Również prowadze stronke malej i jej codziennosci i jak walczy z choroba. U nas od 3 tyg jest spokojnie pierwszy raz taki dlugi jak mala nie ma antybiotyku i jakos sie nam to wszytsko uklada. Choc od tygodnia spi tylko w dzien a w nocy buszuje:) dzisiaj spala tak twardo ze na nic nie reagowala nawet jak sie ja budzilo. Zapraszam na fb na nasza stronke jest juz troszke mam i dzieci:) Napiszcie do mnie a ja Was dodam:) Joanna Herbut Szczecin
Powrót do góry
spineczka

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sty 15, 2014 7:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pozdrawiam wszystkie Mamy.
Dziękuję za słowa wsparcia i przepraszam, że nie odpisywałam ... nie odzywałam się, ale musiałam nauczyć się żyć ze stratą dziecka.

Przypomnę, że moja Córeczka Maja zmarła we wrześniu - żyła niecałe 3 miesiące ... rozpoznanie: zespół Edwardsa; całe swoje życie spędziła w szpitalu.

Minęło kilka miesięcy i wciąż Nam jest ciężko, ale postanowiliśmy, że w tym roku postaramy się o rodzeństwo dla Majki.
W grudniu minionego roku zrobiliśmy badanie kariotypu - udało się na NFZ - są już wyniki, niestety n ich interpretację musimy poczekać aż do marca - w marcu mamy wyznaczoną wizytę u genetyka. Powiem Wam, że bardzo się stresuję tą wizytą. Od tych wyników bowiem zależy czy zdecydujemy się na drugie dziecko...

Bardzo się cieszę, że są Mamy, które pod doświadczeniach z zespołem Edwardsa ... mają zdrowe dzieci. Dajecie mi moje Drogie nadzieję, że będę kiedyś Mamą - Mamą troszkę dłużej niż tylko 3 miesiące.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Genetyka Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 24 z 42