Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Zespół Edwardsa, part. 5

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Genetyka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Juliana

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Kwi 01, 2014 9:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W tym miesiącu mijają dwa lata,odkąd odszedł mój Aniołek,a ja czuje się tak,jakby to było wczoraj.Mimo iż mam dwie piękne córeczki,to chyba moje serce nigdy sie nie zabliźni.Ciągle wracają te myśli z tamtego okrutnego dnia,kiedy moja księżniczka umierała,a ja trzymałam ją mocno w ramionach.Ten koszmar powraca.Myślałam,że uda się z tym pogodzić,ale niestety to wraca.Staram się byc dzielna,muszę być silna dla moich dziewczynek,ale chyba nie ma dnia,żebym nie myślała,żebym chociaż chwilę nie płakała w poduszkę.Ciężko jest...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Mika13

Wysłał podziekowań: 18
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Kwi 01, 2014 11:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Juliana, nie jesteś sama
ja też tak czuję i jest mi bardzo źle
musisz być dzielna i ciesz się, że masz córeczki,
ja jestem sama i już chyba się pogodziłam z tym, że zawsze tak będzie
trzymaj się
Powrót do góry
Asia&Robert

PostWysłany: Wto Kwi 01, 2014 1:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Juliana - doskonale wiem jak się czujesz, dokładnie 2 tygodnie temu minęły dwa lata od czasu kiedy pożegnaliśmy naszą Mariankę... Też ją mocno tuliłam ale niestety nie było w naszej mocy zatrzymać ją tutaj. Kiedy przeczytałam Twój wpis wszystko wróciło. Ta rana nigdy nie zniknie, jednak młodszy braciszek Marianki powoduje że nie patrzymy ciągle tylko wstecz na to co straciliśmy ale również w przyszłość. Trzymaj się w tych trudnych dniach i ciesz się córeczkami.

Mika13 - wiele z nas tutaj jest przykładem tego że nie musimy być same, że nasze aniołki czuwają i mają zdrowe rodzeństwo. Nie trać nadziei - trzymamy kciuki razem z Guciem Smile
Powrót do góry
Mika13

PostWysłany: Wto Kwi 01, 2014 2:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki bardzo Asia&Robert
ale śliczny jest Twój synek
pozdrawiam
Powrót do góry
lenuchna

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Kwi 06, 2014 6:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Juliana i Mika - ten ból niestety bedzie nam towarzyszyl do końca życia, najważniejsze to umieć rozmawiać o swoich uczuciach. Ja czuje to samo co wy, i jak mam ochote sie wyryczec to rycze - zreszta Ty Mika wiesz najlepiej.
Ale wierze ze nasze aniołki jaks mila niepodzianke kiedys nam z gory zeslą ze znów usmiech sie na naszych twarzach pojawi.
asiek 89 a jak twoja niunia? masz juz wyniki amnio? trzymam za was kciuki dziewczyny.
Powrót do góry
asiek89

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Pon Kwi 07, 2014 7:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej.. jutro mija dwa tygodnie od amniopunkcji...okropnie ją przeszłam...bo byłam spięta...cały dzień leżenia po niej,ból i strupek który dalej jest poszły w niepamięć...
a my czekamy:) na poznanie płci jedynie:) rzadko kiedy sobie przypomnę że dzidzia jest chora.. nie chce o tym myśleć...nie ma po co się dobijać...jeszcze przyjdzie na to pora... cieszę się każdym ruchem małej Smile nawet planujemy wczasy z mężem w najbliższym czasie:) wszystkim opowiadamy że jest dobrze,uśmiechamy się itd. nic po nas nie widać. a wyniki mam nadzieję,że na dniach... myślę,że do końca tygodnie będę już po wizycie u genetyka.. Dam znać co i jak.. Pozdrawiam Was
Powrót do góry
Mika13

PostWysłany: Wto Kwi 08, 2014 7:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja wynik amnio miałam po 5 tyg.
trzymaj się Asiek
Powrót do góry
asiek89

PostWysłany: Wto Kwi 08, 2014 2:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ło rany... no nawet nie strasz... powiedzieli mi że dwa,dwa i pół tygodnia max...
Powrót do góry
Mika13

PostWysłany: Wto Kwi 08, 2014 2:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

u mnie miały być 3 tyg, ale się przedłużyło amnio 6.11 wynik 13.12
Powrót do góry
asiek89

PostWysłany: Wto Kwi 08, 2014 3:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

eeee.... no to ja chyba tam zadzwonie z końcem tygodnia...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Genetyka Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 28 z 42