Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

zmiana koloru wlosow

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Sty 20, 2008 2:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dominika156AR napisał:
jesli chodzi o "domowe farbowanie" to ja zdecydowanie jestem przeciwna, w zyciu bym sie nie podjela sama zafarbwac sobie wlosy, bo wiem jaki bylby efekt Laughing

a ja Ci powiem ze sama farbuje, wiem ze moze mniej profesjonalnie niz fryjer ale mi sie podoba..wcale nie jest ciezko...mam kuedłki do ramion, zawsze przed farbowaniem ide do fryza zeby troche podcial i zabieram sie do dzieła..oczywiscie raz na jakis czas pojde do niego zeby zrobil to jak nalezy ale sama sobie radze Smile no i jest taniej..a tak bym wydała na farbowanie ok 50zł...too much jak dla mnie Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
exullt
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sty 20, 2008 2:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale pasemka tez same robicie?? Shocked
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Sty 20, 2008 3:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ja tak samo,jak farbuje wlosy jednym kolorem to robie to w domu przewaznie farbuje mi moj maz,albo mama,ale jesli chodzi o pasemka czy baleyage to juz wtedy fryzjer.A co do odzywki to zawsze po umyciu stosuje balsam ze splukiwaniem z avonu,wlosy sa delikatne i latwe w rozczesaniu Laughing
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Sty 20, 2008 9:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dominika156AR napisał:
Ale pasemka tez same robicie?? Shocked

to nie do mnie to pytanko Smile ja mam całuśkie czarne jak smoła Wink

Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Sty 20, 2008 9:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no u mnie jest podobnie... cala glowa w jednym kolorze to moja mamuska mi farbuje Smile a jak pasemka to u fryzjera...
apropo odzywki to ja duzo juz stosowalam ale zadna jakos mi nie podpasowala Confused gliss kur jedynie plynny jedwab... Wink
Powrót do góry
exullt
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Sty 20, 2008 10:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja uzywam Waxa do wlosow farbowanych. Rewelacja Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Sty 21, 2008 4:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja Herbal Essences Smile Wink

Powrót do góry
exullt
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Sty 21, 2008 4:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nigdy jeszcze nie probowalam odzywek z Herbala ale trzeba przyznac ze jesli chodzi o szampony to bardzo sobie chwale Smile
Ja jestem raczej zwolenniczka odzywek z "apteki".
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Sty 21, 2008 4:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dominika to sproboj Smile ja testuje kazdy zapach i jak narazie naj naj jest kokosowy z lila wodna czy jakos tam Razz ( w niebieskiej butelce ). nie dziwie sie ze w reklamie az jęczą gdy nakladaja ją na włosy Razz hehe dzwiek az sam sie rwie Wink polecam

Powrót do góry
exullt
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Sty 21, 2008 4:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ta w niebieskiej butelce o ktorej piszesz jest chyba do wlosow suchych nie?
Bo ja mam teraz szampon z Herbala do farbowanych wlosow, taka pomaranczowa butelka, zapaszek cudny Very Happy Ale to chyba wizytowka tej firmy- super zapachy Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 2 z 5