Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

zmiana koloru wlosow

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
exullt
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lut 05, 2008 3:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No, no ten kolor o ktorym piszesz Pituszka jest fajny, sama bym sobie taki zrobiła ale u mnie jest tego typu problem, że z natury niby jestem brunetką i to naprawdę ciemna, ale mam strasznie jasny odcień skóry na twarzy i w takim kolorze wyglądałabym jak trup Confused
To jest właśnie główny powód farbowania przezemnie włosów, jedynie w takich jaśniejszych i cieplejszych odcieniach brązu wyglądam jak człowiek Wink
A kiedyś byłam prawie cała blondi Wink Ale blond do mnie kompletnie nie pasuje, jedynie takie refleksy (widać to było na fotkach które zamieściłam w hyde) Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Lut 05, 2008 6:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ja tez jestem rasowa brunetka ale karnacje mam ciemna Smile wiec taki kolor jak najbardziej mi pasuje hehe
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Lut 05, 2008 7:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pituszka, dobrze Ci bedzie w takim kolorze Wink
pituszka

PostWysłany: Wto Lut 05, 2008 10:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

emilka napisał:
pituszka, dobrze Ci bedzie w takim kolorze Wink

a dziekuje, tez tak mysle Wink
kiedys mialam granatowa czern to tez fajnie wygladalo, teraz mam czarnma czerwien wiec tez super ( dlugo juz mam wiec odrosciki i kolor sie zmyl ) ale bardzo mi sie podobalo wiec teraz kolej na fiolecik Wink
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lut 06, 2008 12:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja kiedys sobie zrobilam wlasnie taki kolorek,ale kompletnie mi to nie pasowalo,wygladalam jak smierc,za ciemny ten kolor byl dla mnie,mimo,ze jestem ciemna szatynka,ale jednak w brazach,albo w odcieniach rudych jest mi najlepiej,no i w blondzie,ale to juz mi sie znudzilo Laughing
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Wto Sty 20, 2009 6:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czas zmian nadszedl Smile
planuje zrobic drastyczna zmiane koloru wlosow czyli - rudy i do tego grzyweczka Wink
jak myslicie dobrze bedzie mi w tym kolorze?? brunetka zmienia sie w ruda hmm...
daj sie jakos sprawdzic wogole przed farba jak sie bedzie wygladac w takim kolorze?? Rolling Eyes
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sty 20, 2009 6:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pituszka napisał:

daj sie jakos sprawdzic wogole przed farba jak sie bedzie wygladac w takim kolorze?? Rolling Eyes

link poszedł na pw ;]
nie korzystałam z tego programu, więc nie dam glowy, że fajny ale spróbować można
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Sty 20, 2009 8:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

grzywka fajna rzecz ja od małego mam grzywe i nie wyobrazam sobie siebie z łysym czołem :Neutral Razz

Dodano po 21 sekundach:

Emi ja tez chce link Wink

Powrót do góry
babcia

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Sty 20, 2009 10:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dominika156AR napisał:
(widać to było na fotkach które zamieściłam w hyde)

Sorrka za OFFtop, ale przejrzałam cały hyde i nie ma nigdzie watku z fotkami. czy może wysyłacie sobie zdjęcia na priv Embarassed Smile

Dodano po 2 minutach:

a propos przygód z włosami to mnie chyba nikt nie przebije!
Na blond pasemka nałożyłam sobie ciemny fiolet...... wyszedł NIEBIESKI!
Od razu pobiegłam do fryzjera zeby COŚ Z TYM ZROBIŁ! Skończyło się na odbarwianiu itp zabiegach.
Ehh błędy młodości hehe Laughing
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sty 20, 2009 11:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

babcia, temat ma tytuł "ujawnij się", ale mało tam jest fotek, bo większość pokasowała. nieliczne się ostały

pituszka, mi się wydaje, że w rudych będzie Ci dobrze, bo masz troszkę piegów z tego co pamiętam, ale z grzywka to nie wiem. moze taką na bok? czy chcesz na równo ściachać?
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 4 z 5