Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 6:17 pm Temat postu: |
|
|
Domi no chyba tak..ale ja jak pisałam testuje all- czy do suchych czy farbowanych e tam ") hehe najładniejszy dla mnie niebieski a do jakich on jest włosow to mi lata ... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 8:35 pm Temat postu: |
|
|
hehe Wind dobra jesteś pośmiałam się troszeczkę, ale oczywiście tak pozytywnie np:"....a do jakich włosów to mi lata" Mówisz odżywki Herbal Essences sobie chwalisz ? chyba będę musiała spróbowac, bo jeżeli chodzi o cudne zapachy to jestem zwolenniczką! _________________
Ostatnio zmieniony przez nastja dnia Sro Sty 23, 2008 5:29 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sty 23, 2008 12:45 pm Temat postu: |
|
|
Wind odważna jesteś, moje włosy by się bardzo szybko "zbuntowały".
Za uwarzyłam że jak stosuje jakiś kosmetyk który nie odpowiada do końca rodzajowi moich włosów to od razu dają mi to do zrozumienia (matowieją, nadmiernie się przetłuszczają, czasem na odwrót- przesuszają).
Ja mam włosy farbowane, suche na końcach a przetłuszczające sie troszkę od nasady i tylko szampony do takich włosów kupuje.
W Polsce jest mi trudno dostać szampon do moich włosów bo raczej jest trudno na naszym rynku dostać kosmetyk który jest do włosów zarówno przetłuszczających się jak i suchych, jeszcze w dodatku z firmy którą lubię (Herbal Essencess), ale jak jadę do chłopaka do Niemiec to mam problem z głowy, ponieważ tam jest taki szamponik więc zawsze kupuje troszkę na zapas |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Sty 23, 2008 9:00 pm Temat postu: |
|
|
nastja napisał: | hehe Wind dobra jesteś pośmiałam się troszeczkę, ale oczywiście tak pozytywnie np:"....a do jakich włosów to mi lata" Mówisz odżywki Herbal Essences sobie chwalisz ? chyba będę musiała spróbowac, bo jeżeli chodzi o cudne zapachy to jestem zwolenniczką! |
hehe ups ale co tam wazne ze smieszne a nie obraźliwe nie ?. Nastja polecam jak najbardziej.nie bedziesz załowała, tylko moze dobierz odp. do Twego rodzaju bo ja jak widac biore co leci
Domi no moje jakos nie buntuja sie i godnie znosza meki zwiazane z co raz to nowym zapachem.ale chyba pozostane przy niebieskim nie moge zapomniec tego nice smell <mmmm> _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Lut 04, 2008 12:47 am Temat postu: |
|
|
No i zmienilam kolor i nawet bez porady fryzjera,polozylam sobie jasny zlocisty szatyn i tym je przyciemnilam,oczywiscie nie sa jeszcze jednolitego koloru,ale za jakis m-c poloze znowu ta sama farbe i potem dopiero zrobie ten rudy-kasztan.Ale powiem Wam,ze wygladam nie zle! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Lut 04, 2008 11:32 am Temat postu: |
|
|
aga no to super! wazne ze wyszlo to co chcialas moja kolezanka ostatnio chciala zrobic sie blondynka, nikogo sie nie poradzila i na ciemnie wlosy polozyla blad farbe - efekt jest taki ze jest ruda haha |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Lut 04, 2008 3:18 pm Temat postu: |
|
|
no wlasnie taka zmiane trzeba dobrze przemyslec,ja tez kiedys na blond pasemka polozylam czerwona farbe i wyszly mi rozowo-czerwone wlosy,wygladalam koszmarnie,ale zrobilam to zupelnie bezmyslne,dlatego teraz dokladnie przemyslalam i jest OK |
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Lut 04, 2008 4:22 pm Temat postu: |
|
|
O matko jedyna różowo czerwone To trzeba mieć pecha :/
Już widzę miny koleżanek jakbym rano do pracy wparowała z takimi włosami |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 12:05 am Temat postu: |
|
|
no,to bylo straszne,wygladalam prawie jak ''michal wisniewski''haha,przez tydzien prawie wogole nie wychodzilam z domu,a jak juz to w czapce,a po tygodniu polozylam sobie brazowa farbe i wkoncu wygladalam jak czlowiek |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 11:08 am Temat postu: |
|
|
a ja ogolnie lubie sie tylko w ciemnych kolorach i teraz planuje zrobic sobie fiolet tylko wieceie taki czarny fiolet z polyskiem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|