Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

zmiana koloru wlosow

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Sty 21, 2008 6:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Domi no chyba tak..ale ja jak pisałam testuje all- czy do suchych czy farbowanych Razz e tam ") hehe najładniejszy dla mnie niebieski a do jakich on jest włosow to mi lata Wink... Razz

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Pon Sty 21, 2008 8:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe Wind dobra jesteś Smile pośmiałam się troszeczkę, ale oczywiście tak pozytywnie np:"....a do jakich włosów to mi lata" Smile Mówisz odżywki Herbal Essences sobie chwalisz ? chyba będę musiała spróbowac, bo jeżeli chodzi o cudne zapachy to jestem zwolenniczką! Smile

Ostatnio zmieniony przez nastja dnia Sro Sty 23, 2008 5:29 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
exullt
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sty 23, 2008 12:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind odważna jesteś, moje włosy by się bardzo szybko "zbuntowały".
Za uwarzyłam że jak stosuje jakiś kosmetyk który nie odpowiada do końca rodzajowi moich włosów to od razu dają mi to do zrozumienia (matowieją, nadmiernie się przetłuszczają, czasem na odwrót- przesuszają).
Ja mam włosy farbowane, suche na końcach a przetłuszczające sie troszkę od nasady i tylko szampony do takich włosów kupuje.
W Polsce jest mi trudno dostać szampon do moich włosów bo raczej jest trudno na naszym rynku dostać kosmetyk który jest do włosów zarówno przetłuszczających się jak i suchych, jeszcze w dodatku z firmy którą lubię (Herbal Essencess), ale jak jadę do chłopaka do Niemiec to mam problem z głowy, ponieważ tam jest taki szamponik więc zawsze kupuje troszkę na zapas Wink
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Sty 23, 2008 9:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nastja napisał:
hehe Wind dobra jesteś Smile pośmiałam się troszeczkę, ale oczywiście tak pozytywnie np:"....a do jakich włosów to mi lata" Smile Mówisz odżywki Herbal Essences sobie chwalisz ? chyba będę musiała spróbowac, bo jeżeli chodzi o cudne zapachy to jestem zwolenniczką! Smile

hehe ups Razz ale co tam wazne ze smieszne a nie obraźliwe nie ?. Nastja polecam jak najbardziej.nie bedziesz załowała, tylko moze dobierz odp. do Twego rodzaju bo ja jak widac biore co leci Razz

Domi
no moje jakos nie buntuja sie i godnie znosza meki zwiazane z co raz to nowym zapachem.ale chyba pozostane przy niebieskim Smile nie moge zapomniec tego nice smell Smile <mmmm>

Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Lut 04, 2008 12:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i zmienilam kolor i nawet bez porady fryzjera,polozylam sobie jasny zlocisty szatyn i tym je przyciemnilam,oczywiscie nie sa jeszcze jednolitego koloru,ale za jakis m-c poloze znowu ta sama farbe i potem dopiero zrobie ten rudy-kasztan.Ale powiem Wam,ze wygladam nie zle! Laughing
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Lut 04, 2008 11:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aga no to super! wazne ze wyszlo to co chcialas Smile moja kolezanka ostatnio chciala zrobic sie blondynka, nikogo sie nie poradzila i na ciemnie wlosy polozyla blad farbe - efekt jest taki ze jest ruda haha Smile
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Lut 04, 2008 3:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wlasnie taka zmiane trzeba dobrze przemyslec,ja tez kiedys na blond pasemka polozylam czerwona farbe i wyszly mi rozowo-czerwone wlosy,wygladalam koszmarnie,ale zrobilam to zupelnie bezmyslne,dlatego teraz dokladnie przemyslalam i jest OK Laughing
Powrót do góry
exullt
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Lut 04, 2008 4:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

O matko jedyna różowo czerwone Shocked To trzeba mieć pecha :/
Już widzę miny koleżanek jakbym rano do pracy wparowała z takimi włosami Laughing Wink
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Lut 05, 2008 12:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no,to bylo straszne,wygladalam prawie jak ''michal wisniewski''haha,przez tydzien prawie wogole nie wychodzilam z domu,a jak juz to w czapce,a po tygodniu polozylam sobie brazowa farbe i wkoncu wygladalam jak czlowiek Laughing
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Lut 05, 2008 11:08 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja ogolnie lubie sie tylko w ciemnych kolorach i teraz planuje zrobic sobie fiolet Smile tylko wieceie taki czarny fiolet z polyskiem Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 3 z 5