Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Ból podczas seksu/peetingu - zbiorczy

Idź do strony 1, 2, 3 ... 18, 19, 20  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
aanekk1

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Kwi 19, 2007 1:58 am    Temat postu: Ból podczas seksu/peetingu - zbiorczy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!!
Chcialam zapytac czy ktoś może miał lub ma taki problem jak ja??Otóż odczuwam okropny ból podczas seksu a ból ten zalezy głównie od pozycji.tak naprawde nieboli mnie tylko przy pozycji tej najzwyklejszej..Ból lokalizuje głeboko w srodku. bardzo mnie to irytuje bo niewiem czym to może byc spowodowane. :oops:Czy któs z WAS spotkał się z czymś takim?Dziekuję.

wydzieliłam temat jako zbiorczy. emilka
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
drapaka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Czw Kwi 19, 2007 8:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heh może poprostu twój partner robi to za głęboko?
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Kwi 19, 2007 11:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak spotkalam sie z tym... mozliwe ze zeczywiscie robicie "to" zbyt ostro, albo za gleboko ale czesto jest tak ze bol podczas sexu jest zwiazany z infekcja... jezeli nie zawsze tak bylo tylko teraz przez jakis czas to lepiej zglos sie do lekarza, on powinien juz dac odpowiednie leki Smile pozdrowki
Powrót do góry
aanekk1

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Czw Kwi 19, 2007 2:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki za pomoc bo to dlamnie ważne, a problem moj pojawił sie nie dawno jakieś dwa miesiące temu z tego co pamietam nie zawqsze tak było.a znowu kurcze byłam nie dawno u ginekologa i wszystko było ok.Dziś odbieram wyniki cytologii może tu mi cos wyjdzie..a i nie wydaje mi sie zebysmy robili to za głeboko ani za ostro raczej normalnie,w kazdym razie mam nadzieje ze tonie jest zadna grozna infekcja. DZIEKUJE I POZDRAWIAM
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Kwi 19, 2007 6:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm... jezeli bylas u ginekologa to on powinien to zauwazyc.... jak pujdziesz teraz odebrac wyniki to powiedz mu o tym ze jak wspolzyjecie to cie boli, powinien jeszcze raz cie zbadac Smile pozdrawiam
Powrót do góry
marysiaaa18

PostWysłany: Pon Cze 04, 2007 9:02 pm    Temat postu: :((((((((( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czesc!
Kochalam sie ze swoim chlopakiem 3 maja , podczas stosunku doszlo do przerwania blony , znaczy tak mi sie wydaje bo byl masakryczny bol i krwawilam przez 2 dni. Dzis jest 4 czerwca i dotykalismy się . Wlozyl mi palca i znow mnie bolalo.... I nie ozumiem dlaczego , czy to przez to ze na stojaco mi wkladal i miesnie byly napiete czy cos nie tak ..
Z gory dzieki za rady

---edit by emilka---
proszę nie pisać trzech takich samych postów w innych tematach! zostawiam jeden. poprzednie kasuje
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Cze 04, 2007 10:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wg mnie nie wszystko sie jeszcze zagoiło i stad ten bol...przerwanie blony to duza ingerencja wewnatrz organizmu kobiety...musi troche upłynac zeby sex byl przyjemnoscia..radze poczekac i nie eksperymentowac Wink przynajmniej na razie

Powrót do góry
marysiaaa18

PostWysłany: Wto Cze 05, 2007 7:06 pm    Temat postu: hmmmm Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ale po miesiacu by si nie zagoilo ? czytalam ze czeka sie od 2 do 3 tygodni ... Hmm co sadzicie o tej calej mojej sytuacji ? pozdrawiam wszystkich
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Cze 05, 2007 7:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

widocznie nie skoro Cie boli... Confused na Twoim miejscu bym poczekała jeszcze pare dni..byc moze bol minie Very Happy

Powrót do góry
matim

PostWysłany: Nie Lip 29, 2007 12:46 am    Temat postu: Ból podczas stosunku Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ostatnio moja dziewczyna zaczęła odczuwać jakieś bóle podczas stosunku. Wcześniej takiego problemu nie mielismy . Cz ymacie jakies pomysly czym to moze byc spowodowane? Jest zdrowa, nie ma żadnych objawów choroby itp :/

---edit by emilka---
temat został przeniesiony do odpowiedniego działu "Sprawy łóżkowe"
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 18, 19, 20  Następny
Strona 1 z 20