Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
aanekk1
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2007 1:58 am Temat postu: Ból podczas seksu/peetingu - zbiorczy |
|
|
Witam!!
Chcialam zapytac czy ktoś może miał lub ma taki problem jak ja??Otóż odczuwam okropny ból podczas seksu a ból ten zalezy głównie od pozycji.tak naprawde nieboli mnie tylko przy pozycji tej najzwyklejszej..Ból lokalizuje głeboko w srodku. bardzo mnie to irytuje bo niewiem czym to może byc spowodowane. :oops:Czy któs z WAS spotkał się z czymś takim?Dziekuję.
wydzieliłam temat jako zbiorczy. emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2007 8:31 am Temat postu: |
|
|
heh może poprostu twój partner robi to za głęboko? _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2007 11:01 am Temat postu: |
|
|
tak spotkalam sie z tym... mozliwe ze zeczywiscie robicie "to" zbyt ostro, albo za gleboko ale czesto jest tak ze bol podczas sexu jest zwiazany z infekcja... jezeli nie zawsze tak bylo tylko teraz przez jakis czas to lepiej zglos sie do lekarza, on powinien juz dac odpowiednie leki pozdrowki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aanekk1
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2007 2:19 pm Temat postu: |
|
|
dzieki za pomoc bo to dlamnie ważne, a problem moj pojawił sie nie dawno jakieś dwa miesiące temu z tego co pamietam nie zawqsze tak było.a znowu kurcze byłam nie dawno u ginekologa i wszystko było ok.Dziś odbieram wyniki cytologii może tu mi cos wyjdzie..a i nie wydaje mi sie zebysmy robili to za głeboko ani za ostro raczej normalnie,w kazdym razie mam nadzieje ze tonie jest zadna grozna infekcja. DZIEKUJE I POZDRAWIAM |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2007 6:32 pm Temat postu: |
|
|
hmmm... jezeli bylas u ginekologa to on powinien to zauwazyc.... jak pujdziesz teraz odebrac wyniki to powiedz mu o tym ze jak wspolzyjecie to cie boli, powinien jeszcze raz cie zbadac pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marysiaaa18
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 9:02 pm Temat postu: :((((((((( |
|
|
Czesc!
Kochalam sie ze swoim chlopakiem 3 maja , podczas stosunku doszlo do przerwania blony , znaczy tak mi sie wydaje bo byl masakryczny bol i krwawilam przez 2 dni. Dzis jest 4 czerwca i dotykalismy się . Wlozyl mi palca i znow mnie bolalo.... I nie ozumiem dlaczego , czy to przez to ze na stojaco mi wkladal i miesnie byly napiete czy cos nie tak ..
Z gory dzieki za rady
---edit by emilka---
proszę nie pisać trzech takich samych postów w innych tematach! zostawiam jeden. poprzednie kasuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 10:16 pm Temat postu: |
|
|
wg mnie nie wszystko sie jeszcze zagoiło i stad ten bol...przerwanie blony to duza ingerencja wewnatrz organizmu kobiety...musi troche upłynac zeby sex byl przyjemnoscia..radze poczekac i nie eksperymentowac przynajmniej na razie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
marysiaaa18
|
Wysłany: Wto Cze 05, 2007 7:06 pm Temat postu: hmmmm |
|
|
no ale po miesiacu by si nie zagoilo ? czytalam ze czeka sie od 2 do 3 tygodni ... Hmm co sadzicie o tej calej mojej sytuacji ? pozdrawiam wszystkich |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Cze 05, 2007 7:57 pm Temat postu: |
|
|
widocznie nie skoro Cie boli... na Twoim miejscu bym poczekała jeszcze pare dni..byc moze bol minie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
matim
|
Wysłany: Nie Lip 29, 2007 12:46 am Temat postu: Ból podczas stosunku |
|
|
Ostatnio moja dziewczyna zaczęła odczuwać jakieś bóle podczas stosunku. Wcześniej takiego problemu nie mielismy . Cz ymacie jakies pomysly czym to moze byc spowodowane? Jest zdrowa, nie ma żadnych objawów choroby itp :/
---edit by emilka---
temat został przeniesiony do odpowiedniego działu "Sprawy łóżkowe" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|