Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 3:57 pm Temat postu: |
|
|
hehe no własnie miło ze wspominacie moje słowa
trzeba sobie pomagac jakos, jak w jednej pozycji boli to szukajcie innej napewno cos sie znajdzie..kamasutra nie jest cienka hehe
pozdrofki _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sonia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 11:26 am Temat postu: |
|
|
hehehe wiesz probujemy roznych poz;p ale w misonarskiej ejst mi dobrze,chodz czasami wol ja byc na gorze ale wtedy boli brzusio ale dmy rade poradzimy jakso sobie hehe:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
czokata
|
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 1:47 pm Temat postu: Znam ten ból |
|
|
Też miałam niedawno taki problem, myslałam może, że to tak ma być, bo to byly mojei partnera "pierwsze razy" w ogóle. Ale potem okazało się, że miałam zapalenei pęcherza i stąd to wszystko, bo u kobitek to połączone wszystko. Wyleczyłam się antybiotykiem i po bólu ni widu, ni słychu Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
majka_19
|
Wysłany: Czw Sie 30, 2007 9:24 am Temat postu: |
|
|
heheh
a jaka pozycja jest najlepsza???tez mam takie bóle <tzn teraz nie wspó?yjemy bo jest chora>ale i zanim zachorowa?am to te? je mia?am szczególnie tam w pochwie niewiem moze dlatego ?e partner za szybko to robi? co???jak wy my?licie??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
czokata
|
Wysłany: Sob Wrz 01, 2007 10:02 pm Temat postu: |
|
|
majka_19 napisał: | heheh
a jaka pozycja jest najlepsza???tez mam takie bóle <tzn teraz nie wspó?yjemy bo jest chora>ale i zanim zachorowa?am to te? je mia?am szczególnie tam w pochwie niewiem moze dlatego ?e partner za szybko to robi? co???jak wy my?licie??? |
**
poprośgo o delikatność, na początku leż na plecach, a on pomału niech w ciebie wchodzi. dobra jest też pozycja jak polozysz sie na brzuchu lub na pieska i partner penetruje cię od tyłu. to jest najgłębsza penetracja, ale jak zrobi to za szybko, też zaboli, jak z czasem bedzie przyspieszal to po malu przestanie bolec, ale jak mocno "Szarpnie" to wiadomo, zaboli. dobra jest tez pozycja, ze partner lerzy, ty siadasz na nim, opierasz glowe o jego ramie, nogi jak najmocniej rozchylasz i tu juz masz pole do popisy: kontrolujesz ruchy tak jak tobei się podoba, jak ci wygodnie i nieboleśnie a partnera poproś o bierność, kiedy już ci wystarczy zmieńcie pozycję na bardziej aktywną dla niego pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
romantyk1980
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 2:16 am Temat postu: Re: Silny ból podczas seksu |
|
|
aanekk1 napisał: | Witam!!
Chcialam zapytac czy ktoś może miał lub ma taki problem jak ja??Otóż odczuwam okropny ból podczas seksu a ból ten zalezy głównie od pozycji.tak naprawde nieboli mnie tylko przy pozycji tej najzwyklejszej..Ból lokalizuje głeboko w srodku. bardzo mnie to irytuje bo niewiem czym to może byc spowodowane. :oops:Czy któs z WAS spotkał się z czymś takim?Dziekuję. |
No pewnie,jak pani facet ma wielkiego,to dlatego właśnie boli.Jak by miał małego,to znowu by był odwrotny problem---dlaczego go nie czuję? A jak ma wielkiego,to ---dlaczego boli?
Dlaczego boli?Odpowiedź jest prosta.Boli,bo penis jest duży.
A ja nie mam problemu z tym,czy robić dziewczynie mocno ,czy delikatnie,bo nie mam dziewczyny,a jak się jakaś trafi,to jakbym tego nie robił,to ona i tak nic nie czuje.Mogę to robić z całej siły,ostro jak tylko dam radę,a ona NIC.
Jak facet ma dużego,to wystarczy że kobietę tylko dotknie i ona już stęka i mówi,że ją boli,a facet z malutkim może jej robić nie wiem jak ostro i ona nic nie czuje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Paź 05, 2007 4:39 pm Temat postu: Ból podczas stosunku po długiej przerwie we współżyciu |
|
|
Wieć tak zastanawia mnie jedna rzeczy. Zdarzyło mi się tak że gdy z moim byłym partnerem długo niewspółżyłam bo on wyjeżdżał, odczuwałam ból przy pierwszysm stosunku po przerwie. Zastanawiam sie czy to normalne bo wsumie był to dość intensywny ból?
----edited by emilka----
hej, stwierdziłam, że nie ma sensu zakładać nowego tematu. jest temat, dotyczący bólów podczas stosunku, to tutaj też zadawajmy pytania odnośnie takich sytuacji:) przeniosłam do działy "Sprawy łóżkowe" i tematu "Silny ból podczas stosunku" _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Paź 05, 2007 4:53 pm Temat postu: |
|
|
moze zbyt intensywny był sex? . Mi sie wydaje ze dłuzsza przerwa w sexie spowodowała bol, potem wroci wszystko do normy _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kasi_A.:)
|
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 11:04 pm Temat postu: ... |
|
|
Witam..mozliwe ze napisze cos troszke odbiegajacego od tematu jednak niemogłam znalesc własciwego postu..moj problem polega mianowicie nie na bolu podczas stosunku tylko na bolu "po"....jakies 10- 15 min po stosunku odczuwan silny bol prawego jajnika...jest to bol niedozniesienia!! jakbym zaraz miała dostac miesiaczki:(...byłam u ginekologa i powiedział mi ze mam jakas płynna kulke w jajniku...jednak nie wytłumaqczył mi co to ejst dokładnie bo narqzie sam nie wie;/ a ja sie martwie..zapisał mi jeszcze tabl. anty..ze niby maja pomoc ale nie wiem co to da..(yasmine) jakby ktos mi mogł pomoc i powiedziec co to moze byc i co te tabl dadza to byłabym wdzieczna..pozadrawiam:* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 11:18 pm Temat postu: |
|
|
moze torbiel?albo cysta? dziwne ze sam nie wie...moze przejdz sie do innego i zobacz co powie?...jesli tam cos jest to zapewne przez to odczuwasz bol... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|