Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Ból podczas seksu/peetingu - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 18, 19, 20  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Sie 24, 2007 3:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe no własnie Wink miło ze wspominacie moje słowa Embarassed Cool
trzeba sobie pomagac jakos, jak w jednej pozycji boli to szukajcie innej Smile napewno cos sie znajdzie..kamasutra nie jest cienka Razz hehe
pozdrofki Very Happy

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Sonia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sie 27, 2007 11:26 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehehe wiesz probujemy roznych poz;p ale w misonarskiej ejst mi dobrze,chodz czasami wol ja byc na gorze ale wtedy boli brzusio Sad ale dmy rade poradzimy jakso sobie hehe:)
Powrót do góry
czokata

PostWysłany: Pon Sie 27, 2007 1:47 pm    Temat postu: Znam ten ból Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Też miałam niedawno taki problem, myslałam może, że to tak ma być, bo to byly mojei partnera "pierwsze razy" w ogóle. Ale potem okazało się, że miałam zapalenei pęcherza i stąd to wszystko, bo u kobitek to połączone wszystko. Wyleczyłam się antybiotykiem i po bólu ni widu, ni słychu Very Happy Pozdrawiam
Powrót do góry
majka_19

PostWysłany: Czw Sie 30, 2007 9:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heheh
a jaka pozycja jest najlepsza???tez mam takie bóle <tzn teraz nie wspó?yjemy bo jest chora>ale i zanim zachorowa?am to te? je mia?am szczególnie tam w pochwie niewiem moze dlatego ?e partner za szybko to robi? co???jak wy my?licie???
Powrót do góry
czokata

PostWysłany: Sob Wrz 01, 2007 10:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

majka_19 napisał:
heheh
a jaka pozycja jest najlepsza???tez mam takie bóle <tzn teraz nie wspó?yjemy bo jest chora>ale i zanim zachorowa?am to te? je mia?am szczególnie tam w pochwie niewiem moze dlatego ?e partner za szybko to robi? co???jak wy my?licie???

**
poprośgo o delikatność, na początku leż na plecach, a on pomału niech w ciebie wchodzi. dobra jest też pozycja jak polozysz sie na brzuchu lub na pieska i partner penetruje cię od tyłu. to jest najgłębsza penetracja, ale jak zrobi to za szybko, też zaboli, jak z czasem bedzie przyspieszal to po malu przestanie bolec, ale jak mocno "Szarpnie" to wiadomo, zaboli. dobra jest tez pozycja, ze partner lerzy, ty siadasz na nim, opierasz glowe o jego ramie, nogi jak najmocniej rozchylasz i tu juz masz pole do popisy: kontrolujesz ruchy tak jak tobei się podoba, jak ci wygodnie i nieboleśnie a partnera poproś o bierność, kiedy już ci wystarczy zmieńcie pozycję na bardziej aktywną dla niego Wink pozdrawiam
Powrót do góry
romantyk1980

PostWysłany: Nie Wrz 23, 2007 2:16 am    Temat postu: Re: Silny ból podczas seksu Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aanekk1 napisał:
Witam!!
Chcialam zapytac czy ktoś może miał lub ma taki problem jak ja??Otóż odczuwam okropny ból podczas seksu a ból ten zalezy głównie od pozycji.tak naprawde nieboli mnie tylko przy pozycji tej najzwyklejszej..Ból lokalizuje głeboko w srodku. bardzo mnie to irytuje bo niewiem czym to może byc spowodowane. :oops:Czy któs z WAS spotkał się z czymś takim?Dziekuję.

No pewnie,jak pani facet ma wielkiego,to dlatego właśnie boli.Jak by miał małego,to znowu by był odwrotny problem---dlaczego go nie czuję? A jak ma wielkiego,to ---dlaczego boli?
Dlaczego boli?Odpowiedź jest prosta.Boli,bo penis jest duży.
A ja nie mam problemu z tym,czy robić dziewczynie mocno ,czy delikatnie,bo nie mam dziewczyny,a jak się jakaś trafi,to jakbym tego nie robił,to ona i tak nic nie czuje.Mogę to robić z całej siły,ostro jak tylko dam radę,a ona NIC.
Jak facet ma dużego,to wystarczy że kobietę tylko dotknie i ona już stęka i mówi,że ją boli,a facet z malutkim może jej robić nie wiem jak ostro i ona nic nie czuje.
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Paź 05, 2007 4:39 pm    Temat postu: Ból podczas stosunku po długiej przerwie we współżyciu Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wieć tak zastanawia mnie jedna rzeczy. Zdarzyło mi się tak że gdy z moim byłym partnerem długo niewspółżyłam bo on wyjeżdżał, odczuwałam ból przy pierwszysm stosunku po przerwie. Zastanawiam sie czy to normalne bo wsumie był to dość intensywny ból?

----edited by emilka----
hej, stwierdziłam, że nie ma sensu zakładać nowego tematu. jest temat, dotyczący bólów podczas stosunku, to tutaj też zadawajmy pytania odnośnie takich sytuacji:) przeniosłam do działy "Sprawy łóżkowe" i tematu "Silny ból podczas stosunku"

wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Paź 05, 2007 4:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze zbyt intensywny był sex? Smile. Mi sie wydaje ze dłuzsza przerwa w sexie spowodowała bol, potem wroci wszystko do normy Smile

Powrót do góry
Kasi_A.:)

PostWysłany: Sob Lis 24, 2007 11:04 pm    Temat postu: ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam..mozliwe ze napisze cos troszke odbiegajacego od tematu jednak niemogłam znalesc własciwego postu..moj problem polega mianowicie nie na bolu podczas stosunku tylko na bolu "po"....jakies 10- 15 min po stosunku odczuwan silny bol prawego jajnika...jest to bol niedozniesienia!!Sad jakbym zaraz miała dostac miesiaczki:(...byłam u ginekologa i powiedział mi ze mam jakas płynna kulke w jajniku...jednak nie wytłumaqczył mi co to ejst dokładnie bo narqzie sam nie wie;/ a ja sie martwie..zapisał mi jeszcze tabl. anty..ze niby maja pomoc ale nie wiem co to da..(yasmine) jakby ktos mi mogł pomoc i powiedziec co to moze byc i co te tabl dadza to byłabym wdzieczna..pozadrawiam:*
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Lis 24, 2007 11:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze torbiel?albo cysta? dziwne ze sam nie wie...moze przejdz sie do innego i zobacz co powie?...jesli tam cos jest to zapewne przez to odczuwasz bol...

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 18, 19, 20  Następny
Strona 3 z 20