Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Chrupka
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Paź 18, 2010 10:06 pm Temat postu: |
|
|
Nie wiem co się dzieje. Pierwszy raz kochaliśmy sie jakis miesiąc temu, później spróbowaliśmy dwa tygodnie pozniej. Spodziewałam sie ze nie od razu bede odczuwała przyjemność, ale nie sadziłam ze będzie mnie to boleć. Czuje dyskomfort nawet jeśli wsuwa mi tam delikatnie palec. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Paź 18, 2010 10:09 pm Temat postu: |
|
|
moze odczekajcie jeszcze z pare dni i jesli nadal bedziesz odczuwała dyskomfort to warto sie przejsc do lekarza i powiedziec mu o tym.byc moze masz bardzo waska pochwe.
Dodano po 1 minutach:
a probowaliscie nawilzenia? wiadomo ze na "sucho" boli i wogole nie ma z tego przyjemnosci. zarowno Ty jak i chłopak powinniscie byc odpowiednio nawilzeni co zniweluje bol. przynajmniej powinno _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Chrupka
|
Wysłany: Pon Paź 18, 2010 10:18 pm Temat postu: |
|
|
Nie, wydaje mi sie ze jestem odpowiednio nawilżona, a mimo tego i tak czuje ból. Najgorsze ze kilka dni po stosunku nadal ból sie utrzymuje, a pochwa jest bardzo podrażniona. Nie moge nawet siedziec. Nie jest to normalne |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Paź 18, 2010 10:18 pm Temat postu: |
|
|
w takim razie wybierz sie do gin i powiedz mu o wszystkim,moze potrzebne sa tutaj jakies masci.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Chrupka
|
Wysłany: Pon Paź 18, 2010 10:25 pm Temat postu: |
|
|
Cholera Chyba nie mam wyjścia, bo zaczyna to psuć relacje miedzy nami. Ja unikam wszelkich zblizeń a moj chłopka wrecz przeciwnie, ale nie ma przyjemności z tego jak widzi że mnie to boli. Nawet zacząl mowic ze juz mnie nie pociaga co jest bzdura, ale faktem jest że podczas pettingu tez nie moge dojść. Odkad zrobiliśmy to pierwszy raz, mam problemy z osiagnieciem orgazmu, nawet poprzez pieszczoty, co wczesniej nie stanowiło problemu.Nie wiem czy to siedzi w mojej psychice czy to coś poważniejszego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Paź 18, 2010 10:33 pm Temat postu: |
|
|
w psychice. za bardzo o tym myslisz i dlatego tak sie dzieje. jesli nie chcesz zeby nie daj Boze zwiazek sie rozpadł to nie ma co zwlekac tylko wybrac sie do lekarza. on powinien Ci pomoc. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Chrupka
|
Wysłany: Pon Paź 18, 2010 10:34 pm Temat postu: |
|
|