Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 7:26 pm Temat postu: |
|
|
warto by było, żeby wszystko się ładnie zagoiło a potem już można szaleć dalej tylko pamiętajcie o zabezpieczeniu jeśli dziecko Wam jeszcze niemiłe _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kicha
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Gru 03, 2009 5:43 pm Temat postu: Seks - ból przy głębszych pchnięciach |
|
|
Uprawiam seks ze swoim chłopakiem dopiero miesiąc, więc są to nasze początki. Męczy mnie jeden problem - odczuwam ból, gdy on głęboko dopycha penisa, wykonuje głębsze pchnięcia. I zastanawiam się czy to normalne? Dodam, że ból odczuwam przy każdej pozycji, nie jest on również spowodowany małym nawilżeniem, bo używamy żelu nawilżającego. Mój facet nie jest posiadaczem jakiegoś wielkiego sprzętu, więc nie wydaje mi się, aby jego penis był za długi. A może to ja jestem za krótka? Już sama nie wiem czemu sprawia mi to ból. Może któraś z Was miała podobny problem albo potrafi mi jakoś pomóc?
przyłączyłam do zbiorczego. emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Gru 03, 2009 11:37 pm Temat postu: |
|
|
poczytaj wszystkiie 18 stron... masz opisany problem i co moze byc przyczyna.
nie ma sensu wałkowac znow tego samego nowej osobie.
no chyba ze dojdziesz do wniosku ze Twoj przypadek rozni sie od tych co sa opisane wtedy rozbuduj bardziej swoja wypowiedz _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lukeboss
|
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 10:11 pm Temat postu: Ból co stosunek z moim partnerem |
|
|
Witam, prawie za każdym razem po stosunku z moim partnerem odczuwam denerwujące już mnie bolesne bóle macicy. Skórę mam podrażniona wewnątrz jak i zewnątrz, nawet po delikatnym razie odczuwam te bóle. Denerwujące jest to, ponieważ gdy chcemy z partnerem się kochać drugi raz po jakimś okresie czasu to nie możemy, bo bardzo boli.Uprawiamy seks już od ponad roku, średnio 3-4 razy w tygodniu. Wydaje mi się, że po takim czasie nie powinno mnie to tak boleć. Myle się? Jak robię siku to mnie bardzo piecze, czasami jeszcze powiększa, puchnie mi się jakiś narząd, gruczoł? pod skóra - narysowana na rysunku kolorem żółtym
[/img]
Proszę o Wasze wypowiedzi, kogoś doświadczonego. Z góry dziękuje.
---edit by Wind_of_hope---
troche zatuszowałam zdjecie. forum jest publiczne wiec młodsi tez tu zajrza... po co maja byc zbedne komentarze
-------edited by emilka------
przyłączyłam do zbiorczego w innym dziale |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 11:58 pm Temat postu: |
|
|
no nie powinno bolec. moze zle dobraliscie pozycje?
moze jego "narzad" jest zbyt duzy? i stad bol?...
probowaliscie roznych pozycji czy nie?
a krwawisz po kazdym stosunku?
wg mnie powinnas udac sie do ginekologa i powiedziec o tym napewno cos zaradzi. to jest tylko forum i mozna przypuszczac a lekarz to lekarz przepisze moze jakies tabsy, zrobi usg i bedzie wiadomo gdzie lezy przyczyna. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sob Sty 09, 2010 12:16 am Temat postu: |
|
|
A co do podrażnienia w środku i na zewnątrz...Kupcie lubrykant...Jesteś najwidoczniej zbyt mało nawilżona i powstają otarcia. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lukeboss
|
Wysłany: Sob Sty 09, 2010 12:19 am Temat postu: |
|
|
nie no z jakimś żelem czuje się źle... fuj. Ale jestem wystarczająca mokra, przynajmniej tak mówi mój partner. A pozycje zmieniamy cały czas... np. raz kochamy się tylko w jednej przez cały czas, a raz zmieniamy co kilka minut. Wiec to raczej nie wina tego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sob Sty 09, 2010 12:23 am Temat postu: |
|
|
to wybierz sie do ginekologa.. warto zbadac _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sob Sty 09, 2010 5:48 pm Temat postu: |
|
|
Skoro powstają podrażnienia, to znaczy że nie jesteś wystarczająco nawilżona...
Ale do ginekologa warto iść. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Sob Sty 09, 2010 6:50 pm Temat postu: |
|
|
a jesli cos jest na jajniku to moze wystapic bol? bo mi wyglada to jakby zaznaczony jajnik byl, a przeciez jakby sie go podczas seksu wymiętolilo a jest cos nie tak, jakis stan zapalny to moze dlatego boli?
idz do ginekologa, i tak jak dziewczyny mowily, niech zrobi USG i on najlepiej bedzie wiedzial co i jak _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|