Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Ból podczas seksu/peetingu - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 18, 19, 20  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tarlama

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lip 29, 2007 9:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moze to byc obtarcie, moze jakis "siniak" spowodowany zbyt energicznymi czulosciami.
Radze isc do ginekologa - lepiej dmuchac na zimne...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Lip 29, 2007 12:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

radziłabym zmienic pozycje Wink w kazdej odczuwa bol? jesli tak to zgadzam sie z kolezanka- wizyta u gina jest konieczna..moze ma nadzerke?

Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Lip 30, 2007 2:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

albo to infekcja jakas?
jezeli ma tak w nie wszystkich pozycjach tylko w takich w ktorych dochodzi do glebokiej penetracji, mozliwe ze trafiasz w szyjke macicy a niektore dziewczyny odczuwaja duzy bol z tym zwiazany Smile
Powrót do góry
Ewelina25

PostWysłany: Czw Sie 23, 2007 1:18 pm    Temat postu: ból przy stosunku Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej
mam problem

kiedys moglam sie kochac od tylu z partnerem i nie odczuwalam zadnego dyskomfortu. od jakiegos czasu strasznie mnie boli.

czy cos sie we mnie zmienilo czy zalezy to od kąta wkladania penisa przez partnera?? ja ktos wie niech pomoze

pozdrawiam

-----edit by emilka-----
przenoszę do działu "Sprawy łóżkowe" i przyłączam do tematu o podobny problemie
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Czw Sie 23, 2007 1:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to moze zalezec od tego ze penis jest dosc sporawy, od kata wkladania no i mozliwe ze w tej pozycji facet trafia w szyjke macicy, to powoduje pewien dyskomfort... Smile
Powrót do góry
Ewelina25

PostWysłany: Czw Sie 23, 2007 1:31 pm    Temat postu: bol przy stosunku Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no musze przyznac ze nie moge narzekac na wielkosc penisa mojego partnera Smile mi to nie przeszkadza-ta wielkosc Smile

kiedys ponownie sprobowalismy od tylu ale wlasnie pod innym kątem i bylo w sumie ok . bol byl ale zdecydowanie mniejszy no i przyjemnosc wtedy wieksza:)

dzieki za odpowiedz juz wiem co powiedziec kochanemu - zeby sprobowal wejsc we mnie pod innym kątem a bedzie lepiej Smile

dzieki
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Czw Sie 23, 2007 1:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no albo niech nie wchodzi w ciebie mocno i gleboko w tej pozycji - wiem wiem trudno tego dokonac tym bardziej ze pozycja jest dla faceta strasznie podniecajaca Wink ja tez ja bardzo lubie... i tez kiedys mnie bolalo, teraz wiemy pod jakim kontem i jest ok Smile
Powrót do góry
Ewelina25

PostWysłany: Czw Sie 23, 2007 1:38 pm    Temat postu: bol przy stosunku Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no masz racje moze nie powienien wchodzic za gleboko przy swoich wymiarach Smile ale tak jak piszesz to dla faceta bardzo podniecajaca pozycja i chyba trudno by mu bylo delikatnie i nie tak gleboko skoro przy jego rozmiarze to extra wchodzic w kobiete tak gleboko zeby sie caly penis schowal co nie:)

ale sprobojemy i zobaczymy jak to wyjdzie

pozdrawiam

wind_of_hope napisał:
]widocznie nie skoro Cie boli... Confused na Twoim miejscu bym poczekała jeszcze pare dni..byc moze bol minie Very Happy

zgadzam sie z tym co napisala wind_of_hope

ja nawet 2 - 3 miechy po pierwszym razie mialam plamienia jak sie kochalam z partnerem. musi sie wszystko dobrze zagoic a potem to mozna brykac ile sie chce- i oczywiscie sie odpowiednio zabezpieczyc.
zycze powodzenia.

---edit by emilka----
scaliłam dwa posty i dodałam cytat wypowiedzi wind, żeby zachowac sens w wątku
Powrót do góry
Sonia

PostWysłany: Pią Sie 24, 2007 1:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tez odczuwam okropny bol w pozycji od tylu;/ straszny ten bol,za peirwsyzmr azem jakos wyszlo bylo milo ale bol byl taksilny ze zrezygnoalismy,drugim razem tez byl ten bol,ale mowie nie bo przy wkldaniujuz mnie bolalo;/jak zaczol we mnie wchodzic;/ i nie wiem czamu. keidys jak rozmowialamz WIND to wyszlo ze wsumie ma czym sie pochwalic i to moze to,ale co zorbic zeby nie bylo tego bolu???
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Pią Sie 24, 2007 1:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak jak napisala wczesniej , delikatniejsze ruchy i inna pozycja albo inny kat wkladania penisa Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 18, 19, 20  Następny
Strona 2 z 20