Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

brak jajeczkowania

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 18, 19, 20  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bomzi

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Lut 20, 2009 7:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kurcze wiem jak boli takie rozczarowanie przeżywam to co miesiąc ciekawe dlaczego nie działa na nas clo
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Ela 124

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lut 20, 2009 7:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tosiu nie poddawaj się-napewno w klinice niepłodności coś poradzą,będzie dobrze ja cały czas 3mam kciuki:)P
Buziolki Exclamation Exclamation Exclamation
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Lut 20, 2009 8:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczynki jakoś straciłam nadzieję .....choć nie poddałam się Wink). Zobaczymy co mi powiedzą w klinice, co zaproponują . W tym roku zajdę w ciąże tak czy inaczej Very Happy Innej opcji nie ma

Powrót do góry
bomzi

PostWysłany: Pią Lut 20, 2009 9:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I tak trzymaj trzeba być dobrej myśli ja jakoś zawsze miałam przeczucie że będe miała problem z zajściem w ciąże a teraz przyznam wam sie szczerze że nie wiem dlaczego ale mam przeczucie że jak już zajde to będą to bliźniaki ale byłaby checa
Powrót do góry
Ela 124

PostWysłany: Sob Lut 21, 2009 1:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Musimy się trzymać razem-choć jest to bardzo trudne Exclamation
Nasze główne motto to "NADZIEJA" i dla nas przyjdzie kiedyś ładny i słonecznny dzień w którym dostaniemy prezent w postaci MALUSZKA Very Happy ...
Ja niestety muszę czekać do czerwca aż się boję co mi powie lekarz z chęcią przekładałabym wizyte:)P Ściska mnie w boku jak sobie pomyśle a czerwiec już tuż...tuż Question Question Question
BUZIOLKI DLA WSZYSTKICH PRZYSZŁYCH MAMUSIEK
Powrót do góry
bomzi

PostWysłany: Sro Lut 25, 2009 12:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tosi mam pytanko zapisałaś sie już do jakiejś kliniki jeśli tak to gdzie jest taka najlepsza? Może lepiej sie orientujesz.
Powrót do góry
Gosiulka24

PostWysłany: Sro Lut 25, 2009 12:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tosiu ja tez bym cie zapytała o tą klinike, gdzie takowe są ??

a ja przypominam ze takie inf na forum sa zabronione i beda usuwane. prosze wszelkie adresy,nr tel, pisac na PM. dziekuje. ---edit by Wind_of_hope---

Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sro Lut 25, 2009 2:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pamiętam o regulaminie Wink))))).
Lekarz dał mi namiary do kliniki niepłodności w Szczecinie, jeśli jesteście zainteresowane to napiszę na priva Very Happy
Mój ginekolog powiedział,że boi sie mnie dalej stymulować bo w taki sposób może więcej szkody niż pożytku zrobić. Takimi rzeczami powinien zajmować się już specjalista od niepłodności żeby odpowiednio kierować całą sytuacją. No i dlatego dał mi namiary na klinikę . Mam wiele koleżanek które sie tam leczyły i są bardzo zadowolone...tak czy inaczej dzieciaczki mają.

Powrót do góry
Ela 124

PostWysłany: Pią Mar 06, 2009 12:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć dziewczyny!!!
Wzeszłym miesiącu miąlam normalny okres trwal 5 dni,wszystko było w pożądku ale w tym miesiącu jest już problem Question
Jestem w 18dc,strasznie bolą mnie plecy i lewy jajnik,boję się torbieli Sad
niechcę nabawić się jakiejś choleryny Question Question Question
Może któraś z Was miała takie obiawy Idea
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Pią Mar 06, 2009 2:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochana ból jajnika może świadczyc o owulce. Nie musi oznaczać odrazu torbieli. Mnie czasami tez strasznie boli aż się zwijam a torbielek nie ma

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 18, 19, 20  Następny
Strona 12 z 20