Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Brak miesiączki + negatywny test !!!

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
gosik77

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lis 03, 2006 3:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niby owulacje miałas 13 czyli nie powinnas zajsc 16.. ale gdyby ci sie ona spozniła o jeden dzien to bedziesz miec dzidziusia. Wink Ja miałam dokładnie takie same objawy jak ty.. tez mnie bolał brzuch jak na okres.. byłam senna.. Proponuje zrobic jeszcze jeden test... po takim okresie juz powinnien byc wiarygodny..ale uzywaj moczu rannego Smile No i miałam jeszcze jeden objaw.. ciemniejsza barwa moczu i ostrzejszy jakby zapach..
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Lis 03, 2006 4:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja rowniez proponuje powtorzyc test,bo ja tez mialam takie objawy,brak miesiaczki,sennosc,bole brzucha i jeszcze nabrzmiale piersi i okazalo sie,ze jestem w ciazy.
Powrót do góry
sylwiak

PostWysłany: Pią Lis 03, 2006 4:01 pm    Temat postu: ;( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki Gosik za odpowiedz, ale wlasnie dostałam okresu jestem zła. maksymalnie zła SadSad

Pozdrawiam
Sylwia
Powrót do góry
jansee

PostWysłany: Pią Lis 03, 2006 5:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czo sie stalo??
Powrót do góry
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Lis 03, 2006 7:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jansee

chyba poprostu to była by chciana ciąża - i oby tak dalej Smile
Powrót do góry
jansee

PostWysłany: Pią Lis 03, 2006 7:25 pm    Temat postu: nie rozumiem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

agusia39 ja wiem ze to bylaby chciana ciaza tylko ja to ; CZO SIE STALO?? pisalam w temacie POMOCY!!(czy jakos tak) kiedy jeszcze nikt nicnie napisal ,wiec nie wiem czemu moja wypowiedz sie znalazla tutaj.
Powrót do góry
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Lis 03, 2006 7:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Smile może zostało przeniesione - różne rzeczy sie tu dzieją Smile
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Lis 22, 2006 7:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

agusia39 napisał:
Smile może zostało przeniesione - różne rzeczy sie tu dzieją Smile

Dobre, dobre.. maksymalnie mnie to rozśmieszyło. Bo naprawdę, na naszym forum się podobne rzeczy dzieją, znikają tematy, posty, ale to wszystko za sprawą moderatorów. Wink
Powrót do góry
natalcia

PostWysłany: Nie Lis 26, 2006 11:51 am    Temat postu: Brak miesiączki + negatywny test !!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, jestem bardzo zaniepokojona tą sytuacją ponieważ już 4-5 dni temu powinnam dostać okres a nigdy mi on się nie spóźniał. Kochałam się z chłopakiem dzień przed okresem a wcześniej jakiś tydzień jeszcze i zawsze zabezpieczamy się prezerwatywą, a teraz nie mam okresu. 2 dni po terminie miesiączki zrobiłam test ciążowy i wynik negatywny ale dalej nie mam okresu już 5-ty dzień. Prosze pomóżcie i powiedzcie co się dzieje. Czy jestem w ciąży ?
Powrót do góry
gosik77

PostWysłany: Nie Lis 26, 2006 12:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie jestes w ciązy .. Smile bardziej spoznia ci sie ze stresu.. odpreż sie a na pewno "ciocia przyjedzie" Smile mi zawsze na drugi dzien po zrobieniu testu nerwy puszczały i byl okres Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 5 z 41