Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Brak miesiączki + negatywny test !!!

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kasia_24

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Kwi 20, 2011 11:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak, dokładnie 0,1, jutro jade na kolejne podejście,ale rozumiem, że ciążę moge wykluczyc??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Kwi 20, 2011 11:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak. norma ponizej 5 oznacza brak ciazy. wiec cos innego jest przyczyna Twojego braku @.

Powrót do góry
Kasia_24

PostWysłany: Sro Kwi 20, 2011 11:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm...bo chyba nie ma mozliwości aby to była krótka ciąża i aby mi nagle wzrosł poziom HCG? już nie wiem co mam mysleć..
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Kwi 20, 2011 11:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jutro sie dowiesz co i jak Smile
zobaczymy jaki poziom wyjdzie.

Powrót do góry
Kasia_24

PostWysłany: Sro Kwi 20, 2011 11:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szkoda,że to tyle trwa, bo już po scianach chodzę;P w piatek bede miała wynik, zobaczymy na czym ,,stoimy"Wink dzieki i dobranoc.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Kwi 20, 2011 11:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spoko nie ma za co. Smile

Kasia_24 napisał:
szkoda,że to tyle trwa, bo już po scianach chodzę;

no niestety. nie mozna miec wszystkiego w 1 dzien i na zawołanie.

dobranoc i daj znac co tam wyszlo.

Powrót do góry
róża22

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Wto Maj 31, 2011 1:39 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szukałam interesujących mnie informacji na forum i nie znalazłam, a ten temat wydał mi się właściwy na zadanie mojego pytania. W razie czego proszę o nakierowanie mnie na istniejący już post albo przeniesienie mojego do odpowiedniejszego wątku Smile

Słyszałam o sytuacji, w której dziewczyna zaszła w ciążę w trakcie stosunku, który odbywał się dzień po zakończeniu @. Trochę się to nie zgadza z moją wiedzą dotyczącą owulacji, proszę więc o wyjaśnienie: czy takie zapłodnienie jest możliwe?

Z góry dziękuję i przepraszam, jeżeli nagmatwałam w temacie Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Maj 31, 2011 1:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

roza jest mozliwe jesli dziewczyna ma bardzo krotkie cykle i koniec okresu to dni płodne i owulacja. stad ciaza.
Smile
jesli cykle sa regularne ok.28-30 to po okresie w ciaze sie nie zajdzie, jesli sa bardzo krotkie to ciaza jest jak najbardziej mozliwa Cool Cool

Powrót do góry
róża22

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Wto Maj 31, 2011 11:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rozumiem. Dziękuję Smile
Powrót do góry
Cissoux

PostWysłany: Pon Cze 06, 2011 10:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej dziewczyny!

Podbudujcie mnie troszku psychicznie, proszę. Robiłam dwa testy płytkowe: 16 i 17 dnia po stosunku, oba negatywne, tylko jedna gruba, wyraźna krecha. Okres powinnam była dostać najpóźniej w niedzielę. Od soboty boli mnie podbrzusze, śluz mam jak na @ (gęsty, biały), ale ciotki jak nie było tak nie ma. I 0 objawów PMSu, zawsze do tej pory przed @ przynajmniej puchły mi piersi.

Dodam jeszcze, że 16 maja wzięłam escapelle, po 34 godzinach od stosunku. A od 19 maja przez tydzień byłam na antybiotyku... + oczywiście mnóstwo stresu.

Mam się zacząć martwić tymi bólami, czy spokojnie i bez stresu czekać na @?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 36 z 41