Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Brak miesiączki + negatywny test !!!

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Cze 07, 2011 9:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cissoux:
- escapelle
- antybiotyk
- stres
oto głowne przyczyny braku okresu.
wszystko na raz powoduje przesuniecie okresu a najbardziej antybiotyk potrafi namieszac.
jestem pewna ze okres dostaniesz tylko spozniony, 2 testy wykazały brak ciazy wiec spokojnie Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Cissoux

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Cze 07, 2011 2:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope, dzięki... już bym tak nie panikowała, gdyby nie to, ze gdziekolwiek wejdę widzę stwierdzenia, ze 'brzuch bolal jak na okres, śluz też jak na okres, a tu się okazuje ze to ciąża' ... Neutral
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Cze 07, 2011 3:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nieprawda Smile
nie czytaj bzdur.
kazda kobieta przechodzi ciaze zupełnie inaczej.
gdyby u Was był "wypadek" w postaci wytrysku w srodku ,na dodatek w dni płodne to bym napisała ze szanse sa i to duze a tak nie masz sie czym przejmowac.
jestem pewna ze to nie ciaza a antybiotyk opoznia @.
zrob test dla pewnosci jesli tak bardzo sie boisz Smile

Powrót do góry
Cissoux

PostWysłany: Sro Cze 08, 2011 8:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lecę jutro o świcie do Londynu na tydzień, mam nadzieję, że zmiana klimatu przyspieszy to wszystko... Obym na wyjeździe dostała wodospadu, jak nie, to po powrocie robię test Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Cze 08, 2011 10:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

raczej opozni a nie przyspieszy... Wink

Powrót do góry
Cissoux

PostWysłany: Sro Cze 08, 2011 10:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeszcze bardziej? o; ojojoooooj.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Cze 09, 2011 11:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak.
zmiana klimatu,
stres,
antybiotyk
to wszystko powoduje opoznienie okresu a nie jego przyspieszenie, takze nie zdziw sie jak @ nie pojawi sie w terminie

Powrót do góry
Cissoux

PostWysłany: Nie Cze 19, 2011 11:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wróciłam, @ nadal brak. Dla spokoju ducha zrobiłam kolejny test ciążowy - kolejny wyszedł ujemny. Nadal cierpliwie, choć z pewnym już znużeniem, czekam...
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Cze 20, 2011 11:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ciąża wykluczona więc jeśli to duże opóźnienie wybierz się do lekarza. Da Ci luteinkę i po sprawie

Powrót do góry
Cissoux

PostWysłany: Pon Cze 20, 2011 10:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na razie tydzień i 1 dzień, więc nie tak duża.
Mam nadzieję, że obejdzie się bez luteinki, bo niepełnoletnia jestem i musiałabym się przed rodzicielką z wizyty tłumaczyć ;]
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Następny
Strona 37 z 41