Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
alinka Gość
|
Wysłany: Nie Gru 11, 2005 8:12 am Temat postu: brak okresu |
|
|
Co jesli nie mialam okresu przez 6 miesiecy. Zmienilam klimat, nie moge skorzystac z porady ginekologa. Nie mam brzucha, czy jestem w ciazy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Gru 11, 2005 10:09 am Temat postu: |
|
|
Za mało informacji aby udzielić odpowiedz
Prosze nie traktować forum jako gabinetu ginegologicznego, ale w wiekszości laickich odpowiedzina dolegliwości wystepujące u forumowiczów!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Nyna Gość
|
Wysłany: Sob Gru 17, 2005 8:34 pm Temat postu: Brak okresu |
|
|
Mam oriblem nie mam okresy juz prawie 2 miechy ehh... mialam tabletki na wywolanie okresu ale cisza nic sie nie dzieje i nie wiem co jest grane bylam u lekarza lecz on mi powiedzial ze nie jestem w ciazu ale pozniej wnow spojrzylam i teraz sie boje ze bede w ciazy prosze o pomoc albo jakies dobre sposoby na wywolanie okresu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Gru 17, 2005 9:01 pm Temat postu: |
|
|
Zdaje mi sie że jesteś przeczulona.
Próbujesz brak miesiączki i stres z tym związany uzasadnić ciazą.
Może najpierw iść do lekarza i ustalić co było przyczyną braku miesiączki wcześniej.
Jeszcze jedno pytanie ile masz lat? W okresie dojżewania miesiączka znika czasem na 3 miesiące zanim sie nie unormuje, ale to powinnaś wiedzieć skoro byłaś u lekarza.
radził bym uporać sie z stresem, lękami, obawami, bo to one są chyba największym problemem w tej sytacji.
(Sory że nie odpowiedzialem na pytanie tak jak o to prosilaś) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Freya
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sty 01, 2006 1:59 pm Temat postu: Re: Brak okresu |
|
|
Nyna napisał: | Mam oriblem nie mam okresy juz prawie 2 miechy ehh... mialam tabletki na wywolanie okresu ale cisza nic sie nie dzieje i nie wiem co jest grane bylam u lekarza lecz on mi powiedzial ze nie jestem w ciazu ale pozniej wnow spojrzylam i teraz sie boje ze bede w ciazy prosze o pomoc albo jakies dobre sposoby na wywolanie okresu |
Właśnie, to też zależy od tego ile masz lat??
Choć mimo wszystko zdecydowałabym się na Twoim miejscu na wizytę u lekarza.. Będziesz wtedy pewna.. a co najważniejsze pozbędziesz się stresu.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pomocy Gość
|
Wysłany: Pon Sty 23, 2006 4:08 am Temat postu: |
|
|
mam ten sam problem. tez zmienilam klimat, ale wlasnie tu dostalam pierwszy w zyciu okres. Byl on nieregularny i w 4 miesiacu nie dostalam i tak juz jest od ponad 8 miesiecy. Tez nie mam gdzie tutaj sie skontaktowac z ginekologiem i nie wiem co zrobic czy to normalne czy moze jestem na cos chora? i zaznaczam ze na bank nie jestem w ciazy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netka
|
Wysłany: Wto Sty 24, 2006 7:45 pm Temat postu: |
|
|
Do obu dziewcząt:Czy aby sie nie odchudzacie?Często utrata wagi jest przyczyną zaniku okresu.Jak najszybciej udajcie się do lekarza.Nie mozna zwlekać.Powodzenia! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosc Gość
|
Wysłany: Pon Lut 06, 2006 11:26 pm Temat postu: |
|
|
tez mam brak miesiaczki i nie wiem co to moze byc prosze o rade bo wspolrzyje z chlpakiem ale w dni nieplodne i zazwyczaj tak bys ei zaspokoic a by nie doszlo do wytrysku (wiem ze to wydaje sie dziwne ale tak jest) poza tym mialam przed ostatnim pojawieniem sie okresu badania krwi i one nic nie wykryly wiec co moze byc powodem braku krwawienia?? prosze o pomoc jestem zalamana ze to moze byc ciaza |
|
Powrót do góry |
|
|
|
avril881
|
Wysłany: Czw Lut 09, 2006 11:35 pm Temat postu: nie mam okresu |
|
|
javascript:emoticon('')
SadHell!jestem tu nowa1wiec tak moj problem to brak okresu w wakacje spalam z chlopakiem 1wszy raz nie mialam okresu 2miesiace i bbalams ie ze jetsem w ciazy ale doslalam chyba w listopadzie radosc byla ze lalalalal a tearz nie spalam z nikim od tamtej pory nie biore zadnych tabletek no ni i nie mam okresu a nie pojde do ginekologa boj esie !!CO MAM ROBIC??????pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Lut 10, 2006 9:38 am Temat postu: |
|
|
Zależy ile masz lat (mniemam ze młodą osoba jeżeli piszesz tak że wynika z tego iż nie byłaś jeszcze u lekarza).
W okresie dojżewania nie regularne miesiączki sa normalne
Ja jednak zachęcał bym do odwiedzenia lekarza. Uspokoi Cie to no i pozatym będzie już napewno wiadomo czy wszystko jest wporządku a nieregularny okres to przyczyna dojżewania |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|