Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sob Paź 06, 2012 3:52 pm Temat postu:
witam . nie wiem czy pisze w dobrym miejscu ostatnio co miesac co do dnia dostaje okres dokladnie 4 dzien mc . ostatnio kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia nie konczyl we mnie . bylo to 12a13 dzien cyklu . okolo po 50h wzielam tabletke po . nie mialam zadnych odjawow nic . dostalam "okres" i tu jest problem . to nie jest okres. bo nie jest to krwe ani nic krwiopodobne . nie ma nawet czerwonego koloru . jest to brazowy a nawet ciemno brazowy sluz tak jak by okresowy. sa w nim skrzepy . nie jest tego duzo . dziennie przy normarmym @ zuzywalam jakies 3-4 podpasek. a teraz jedna i naprawde nie ma tego duzo. ofientuje sie ktos co to moze byc?
Powrót do góry
awaria
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 9:41 am Temat postu:
halo czy ktos cos poradzi??
Powrót do góry
zusia123141
Wysłany: Pią Lut 01, 2013 2:02 pm Temat postu: Pomocy :/
Witam, spóźnia mi się okres już 5 dzień. Ostatnio miesiączkę dostałam 1 stycznia, trwała o dziwo 3 dni (tak zawsze trwała 5-7 dni). W czasie okresu się przeziębiłam i byłam chora. Później w środku cyklu pierwszy raz dostałam plamień brązowych(jakieś dwa dni miałam). I teraz w poniedziałek 28 stycznia powinnam dostać okres ale do tej pory go nie ma :/ W piątek bolał mnie brzuch ale w sobotę bardzo się zdenerwowałam na chłopaka. Więc z początku myślałam że to przez to mi się spóźnia. Mam napuchnięty brzuch i nabrzmiałe piersi. I od czasu do czasu boli mnie podbrzusze. Ogólnie żyję ostatnio w stresie. Czy spóźnianie się okresu to przez to czy raczej przez to że mogę być w ciąży? Bardzo mnie zaniepokoiło też te plamienie. Proszę o poradę.
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Dolegliwości intymne
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3 ... 20, 21, 22
Strona 22 z 22