Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Brak okresu

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 20, 21, 22  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Netka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Kwi 02, 2006 6:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ciąża w Waszym przypadku jest praktycznie niemożliwa.Jeśli nie wiesz co spowodowało opóźnienie miesiączki najlepiej udaj sie do ginekologa.Pozdrawiam Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
gosc
Gość

PostWysłany: Sob Lip 15, 2006 11:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Paweł napisał:
Po pierwsze link nie działa Wink

Po drógie "cudze chwalicie a swojego nie znacie" informacje na temat cyklu menstruacyjnego od dawna są w temacie:

http://www.biomedical.pl/forum/anatomia-seksualna-encylopedia-od-a-do-z-vt339.html

---- edit by Paweł:
zmiana nicku na nie wulgarny.
Powrót do góry
Jah

PostWysłany: Sob Lip 15, 2006 3:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Poczytajcie forum !!!
Dwa czy sześć dni spóźniającego się okresu to nic. Nawet tydzień dwa - to też nic.

Najczęściej jest tak że 14-15 latki marudzą że im się dwa , trzy dni spóźnia i już że są w ciąży bo ktoś im palec wsadził!

Spóźniający się okres w wielu przypadkach jest przyczyną nerwów - moje dwie koleżanki nie miały okresu 2-3 miesiące, a potem znów zaczęły "normalnie" funkcjonować - jedna z nich nawet ogłosiła już wielu osobom, że jest w ciąży!

Wybaczcie moje wzburzenie, ale jest jak najbardziej uzasadnione.

----edited by Yalissea
Trzy znaki interpunkcyjne obok siebie w zupełności wystarczą.
Proszę nie wyrażać się brzydko.
Powrót do góry
mama Julki
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Lip 15, 2006 4:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z przedmowca,organizm kobiety to nie zegar ktory chodzi co do minuty(chociaz i czasami zegary zawodza Wink ).Dziewczyny nie siejcie paniki z powodu spozniajacego sie okresu i nie wmawiajcie sobie ciazy w wypadkach praktycznie niemozliwych(no chyba ze kosmici Wink )Mi sie okres juz spoznial wilele razy , a zawsze cierpliwie czekalam na te dni meczarni.Nawet w tym miesiacu mialam prawie 3 tygodnie spoznienia,ale winowajca byly chyba upaly.Spokojnie moje drogie wcale nie tak latwo zajsc w ciaze , nasi panowie musze sie troszku napracowac to nie takie hop-siup Very Happy pozdrawiam
Powrót do góry
anusia
Gość

PostWysłany: Sro Lip 19, 2006 12:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie otóż mialam dostać okres tak od 13-16 bo róznie to wypada otoż jest juz 19 a ja jeszcze go niemam pisze z góry ze jesce nieuprawialam seksu i jestem dziewicą tylko petting i jestem pewna ze nasienie sie niedostalo do mojich narządów płciowych jaki może być tego powod do tej pory mialam w miare dormalnie okres ostatnio wyjechalam w gory wiec niewiem czy to moze byc tego powód.a i w osatnich dniach zauwazylam ze brudzilam majtki niewiem czemu a okresu niemialam jakie moga byc tego powody?za odp z góry dziękuje
Powrót do góry
k
Gość

PostWysłany: Sro Lip 19, 2006 2:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja nie mam okresu juz szosty miesiac, bo nagle ot tak moim jajnikom przestalo sie chciec pracowac (a miesiaczkuje od dwoch lat). do ginekologa nie mam odwagi pojsc. to jest dopiero niewesola sytuacja :/
Powrót do góry
Jah

PostWysłany: Pią Lip 21, 2006 5:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hahahaha ;]

Jak brudzisz majtki to chyba serio coś nie tak - ale to raczej z układem wydalniczym. To pewnie dlatego że nie potrafisz czytać powyższych postów.

A co do osoby z 6 m-czną przerwą to powiem tyle :
ZAPIERDZIELAJ DO LEKARZA, on nie gryzie(chyba;]).
Jakbym , będąc kobietą , miał taki problem to już dawno bym siedział i marudził lekarzowi.
Powrót do góry
ktos
Gość

PostWysłany: Pon Wrz 04, 2006 8:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy powodem opoznienia okresu moze byc rozpoczecie wspolzycia? zaczelam wspolzycie z moim faceem w tym miesiacu. do tego dochodzi ciezka praca nawet o 17h dziennie i stres.... ciaze raczej wykluczam poniewaz zawsze bylismy bardzo osrozni i uzywalismy prezerwatyw....
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Wrz 04, 2006 8:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W taim wypadku to stawiał bym na przemęczenie i stres Wink

Owszem czasem zdarza sie że pierwsze przeżycia są tak silne że wywołują przesunięcia, ale tutaj chodzi o kwestie fizyczną, stres, pierwsze silne erotyczne emocje (ze nie sa silnie wyrazane to znaczy ze ich sie nie przezywa), przesuniecia po pierwszym stosunku sa zwiazane z psychiką niżeliz fizycznocią Wink
Powrót do góry
gosc
Gość

PostWysłany: Pią Wrz 29, 2006 9:53 pm    Temat postu: spozniajacy sie okres Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

[/b]od ostatniego wspolzycia minelo 3 miesiace okres pozniej mialam w terninie i w nastepnym miesiacu takze a teraz spoznia sie juz o 3 tygodnie nie wiem co jest grane jaka moze byc przyczyna czyzby ciaza
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 20, 21, 22  Następny
Strona 3 z 22