Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Brak okresu

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 20, 21, 22  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Pon Mar 28, 2011 4:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej dziewczynki Wink

mam małe pytanie: spóźnia mi się okres niecały jeden dzień, o ciążę raczej się nie obawiam, bo było wszystko okej .. ale chciałam zapytać czy to, że miałam długo dni płodne pewnie przesunęło mój okres ? bo jak nigdy bardzo długo miałam dni płodne, wiem, bo zauważyłam, że charakterystyczny śluz dla tych dni nadal mam oraz kłucie w jajniku nie ustawało .. trwało to nie kilka dni jak zawsze tylko ponad tydzień Neutral
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Mar 28, 2011 10:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli przesuneła sie owulacja, tym samym dni płodne i okres Smile spokojnie czekaj na @ Smile i zapisuj sobie dlugosc cykli Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Wto Mar 29, 2011 7:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki wind Wink ;* właśnie dziś dostałam okres, ale zaniepokoiło mnie to, że długo miałam te dni płodne, co było bardzo denerwujące Confused
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Mar 29, 2011 9:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no widzisz Smile. teraz zapamietaj ile wynosil cykl z ost paru miesiecy i na nowo policz sobie płodne itp Smile

Powrót do góry
Michellee4

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Cze 07, 2011 2:05 pm    Temat postu: Brak okresu 7 miesięcy . Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Was . Mam 20 lat i miesiączkuje od 14 roku życia , niestety od 7 miesięcy nie mam okresu . Ostatni raz miałam go w październiku . Nie współżyłam jeszcze , nie przyjmowałam żadnych leków , nie chorowałam . Czasami występuje delikatne brązowe plamienie . Wie ktoś może czym spowodowany może być tak długi zanik okresu ?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Cze 07, 2011 2:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

michelle zapewne to sa zaburzenia hormonalne.
nie mozesz tak długo zwlekac i czekac na @.
wystarczajaco dlugo go nie ma i czas najwyzszy isc do gin w celu spr. co sie dzieje.
i to jak naszybciej!

Powrót do góry
hardcoria

PostWysłany: Sob Paź 01, 2011 2:50 pm    Temat postu: brak miesiączki Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam podobnie jak dziwczyny, rózniwez nie mam okresu, jednak od prawie misiąca. Mój problem polega an tym, iż współżyłam z chłopakiem z zabezpieczeniem (prezerwatywa) zrboiłam 4 testy- wszystkie engatywne, jednak nie mam okresu. BOlą mnie jajniki, tka jakby puchły, szczególnie lewy. Co to moze byc ?
Pozdrawiam
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Czw Paź 06, 2011 11:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

powtórz test i idź do ginekologa, może jakieś zaburzenia hormonalne i będzie trzeba wywołac miesiączkę za pomocą tabletek lub zastrzyków
nikusiaa95

PostWysłany: Nie Wrz 09, 2012 7:55 pm    Temat postu: antybiotyk a okres Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy jesli zaczelam brac antybiotyk dzien przed dniem spodziewanej miesiaczki to czy moze to miec wplyw na jej opoznienie?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Wrz 10, 2012 10:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze ale nie musi

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 20, 21, 22  Następny
Strona 21 z 22