Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Brak okresu

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Lis 18, 2010 12:13 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zapalenie pecherza + infekcja pochwy.. na co czekasz?

i zaniechaj sexu na jakis czas bo zarazisz partnera..

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
chili

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lis 18, 2010 10:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj idę do ginekologa.
Powrót do góry
smieszka 26

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sro Gru 01, 2010 11:04 pm    Temat postu: brak miesiaczki Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam problem. kochalam sie pare razy z chlopakiem bez zabezpieczenia robilam test dwa razy i wyszedl negatywnie. lecz o 2 miesiecy ne mam miesiaczki co moze byc powodem. mam tez jakies uplawy w kolorze bialym zoltym i nie przyjemnym zapachu. podpowiedzcie
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Gru 02, 2010 12:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

smieszka 26 napisał:
mam tez jakies uplawy w kolorze bialym zoltym i nie przyjemnym zapachu.

to wyglada na infekcje pochwy. powinnas sie udac do gin w celu jej wyleczenia..

smieszka 26 napisał:
kochalam sie pare razy z chlopakiem bez zabezpieczenia

zalezy czy mialas dni płodne, czy byl wytrysk w srodku?

test robisz najwczesnniej po 16dniach od stosunku. wczesniej nie ma sensu bo wynik tak czy siak bedzie nieprawidlowy.

Powrót do góry
smieszka 26

PostWysłany: Czw Gru 02, 2010 9:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak uprawialam z nim sex kilka razy i byl wytrysk w srodku. test zrobilam po kilkunastu dniach. niewiem co moze byc nie tak.

Dodano po 1 minutach:

ale jesli mam uplawy mam infekcje pochwy dlaczego nie mam miesiaczki. czasem mi sie zdarzalo ze nie mialam 2 miesiace ale teraz juz bedziesz szedl 3 miesiac
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Gru 03, 2010 12:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

smieszka skoro wytrysk był w srodku to liczysz sie z tym ze mozesz byc w ciazy?
nie rozumiem zdziwienia...
chyba wiesz jakie sa konsekwencje niezabezpieczonego stosunku?
infekcja pochwy wymaga konsultacji z lekarzem i zaprzestania sexu bo mozesz zarazic partnera...

a okres...wg mnie jesli nie uwazaliscie podczas sexu to masz odp na swoje pyt..dlaczego nie ma @...bo doszlo do zaplodnienia..

Powrót do góry
smieszka 26

PostWysłany: Pią Gru 03, 2010 7:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok nie mam miesiaczki. a czy jesli test robilam dwa razy i wyszedl negatywnie. czy jest mozliwosc zeby test tego nie wykazl ze jestem w ciazy.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Gru 03, 2010 11:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli robiłas w odp czasie i pokazał negatywny wynik to jest wszystko wykonane jak powinno byc... w takim razie nie rozumiem dlaczego nie ma okresu,skoro sie nie zabezpieczacie?!
idz na bhcg i wtedy sie dowiesz co i jak...

Powrót do góry
Paulina007

PostWysłany: Sob Gru 04, 2010 9:45 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej wszystkim mam pewien problem z moim okresem. uprawiałam z chłopakiem petting ale tylko on mnie zadowalał i kontaktu z nasieniem nie było więc mówie od razu że ciąże wykluczam. okres spóżnia mi się 4 dzień miałam na początku bóle podbrzusza jak przed okresem ale 2 dni bolał mnie tylko jajnik a od wczoraj żadnych objawów. Crying or Very sad dlaczego te objawy mi się zmieniły jak myślicie? dodam że ostatnio dość mocno zmarzłam czy to może opóźnić okres?
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sob Gru 04, 2010 3:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Paulina007, skoro ciążę wykluczasz (co w Twoim przypadku i tak jest niemożliwe) to nie masz się czym martwic .. 4 dni to nie jest aż takie straszne spóźnienie, spokojnie .. jeśli jednak do tygodnia albo dłużej nie dostaniesz okresu udaj się do ginekologa .. a co do przemarznięcia, różne zapalenia dróg rodnych czy pęcherza lub ich przeziębienie nie muszą, ale czasami mogą opóźnic okres, ale to tylko kilka dni .
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22  Następny
Strona 20 z 22