FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kornik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sro Sie 03, 2011 1:35 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | musze troche wrzucic na luz |
dokładnie
wiesz ile ja już mam koleżanek (internetowych ) które miały "problemy" - a największym i jedynym rzeczywistym była tylko głowa? i w momencie kiedy sobie odpuszczały, wrzucały na luz, to nagle - w 7, 9, czy 12 cyklu starań STAWAŁ SIĘ CUD - który byłby się wydarzył pewnie i wcześniej gdyby się tak nie spinały na starcie... _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lizelotka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sro Sie 03, 2011 3:57 pm Temat postu: |
|
|
Właśnie, dokładnie Wind, teraz mówisz do rzeczy _________________
Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lizelotka
|
Wysłany: Czw Sie 04, 2011 4:48 pm Temat postu: |
|
|
to będzie wiadomość sprawdzająca, ponieważ wczoraj wysłałam wiadomość na forum i do dziś się nie pojawiła , zanim więc napiszę coś więcej sprawdzę czy to ma sens!
Wind jak długo jeszcze potrwająte prace???
Dodano po 4 minutach:
oooo.... ta wiadomość z wczoraj pojawiła się dopiero przed chwilą
Kornik, ale przyszalałaś! Wind na pewno już sobie wbiła do głowy Twoją wiadomość
Dziewczyny co u Was słychać? U każdej po kolei? Kornik, Ty sobie na razie odposzczasz, to wiem
Wiem też co u Nadziei, bo sobię śledzę codziennie wykresik na 28...
Zatem jeszcze została Pychotka, co tam u Ciebie kochana? _________________
Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Czw Sie 04, 2011 4:50 pm Temat postu: |
|
|
oj... Lizelotko a o mnie zapomniałaś _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lizelotka
|
Wysłany: Czw Sie 04, 2011 4:52 pm Temat postu: |
|
|
Tosiu, u Ciebie też w miarę wiem co i jak, bo też śledzę różnorakie wykresiki w których piszesz o sobie na 28 dni...
Ale może zdarzyło sie cośnowego ??
Dodano po 1 minutach:
I nie zapomniałam o Tobie
Tylko akurat teraz myślałam o wszystkich nas, które wciąż czekają na swoje dwie kreseczki.... _________________
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Czw Sie 04, 2011 7:44 pm Temat postu: |
|
|
ooooo... to moja WCZORAJSZA wiadomość w jakiś sposób dziś się pojawiła? uf... a ja ją chyba z 10 razy próbowałam dodać
dziękuję zatem modom za JEDNĄ tylko
Dodano po 3 minutach:
i wyglada na to, że COŚ się odblokowało bo teraz bez problemów weszło
no u mnie Lizelotko na razie po staremu a Pychotka zaczyna terapię jajeczkową oby jak mama kwoczka wysiedziała ze trzy piękne jajeczka :* :] _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pychotka28
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sie 05, 2011 8:14 am Temat postu: |
|
|
Czesc dziewczynki
Lizoletko, to prawda, zaczelam terapie jajeczkowa
Dzis mam 6 dc i 4 dzien brania tabsikow. 11 - jak juz wczesniej wspomnialam, ide na podgladanko i wtedy wszystko sie okaze tzn. czy pojade na iui czy raczej na laparo
No ale nic tam, nie ma co zamartwiac sie na zapas. Jak to sie mowi - pozyjemy, zobaczymy - heh
Wind, a Ty kochana posłuchaj naszych rad i nie nakrecaj sie za bardzo PAMIETAJ!!! ze ZDROWA PARA MA NA ZAJSCIE W CIAZE ROK CZASU PRZY REGULARNYM WSPOLZYCIU wiec uszy do gory Kochana
Caly czas sie zastanawiam co to za forum '28 dni'. Weszlam tam raz, ale nie moglam sie polapac i ucieklam _________________ Nadzieja to dobra rzecz. Może nawet najlepsza ze wszystkich, a to co dobre nie umiera nigdy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lizelotka
|
Wysłany: Pią Sie 05, 2011 8:55 am Temat postu: |
|
|
Korniczku, no wiem że odpoczywacie, trochę Wam zazdroszczę, bo my nie możemy sobie na to na razie pozwolić, choćbyśmy nawet chcieli. Dużo zależy od żołnieżyków M, no i jeżeli wyjdą takie jak na ostatnim badaniu ( tym lepszym ), to trzeba będzie to wykorzystać, a ja sie czuję już zmęczona tym wszystkim.
Pychotko, ja wiem, że Ty pisałaś, ale ja nigdy nie potrafię zapamiętać dokładnych dat, a mam zbyt mało czasu by szukać na forum
Trzymam zatem mocno kciuki za ładne jajeczka Będzie dobrze, musi w końcu być, prawda?
A 28 dni, to stronka, na której można prowadzić swoje wykresy temperatur i inne obserwacje, jestem tam ja i Tosia i Kornik i Nadzieja
Z osób o których wiem _________________
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Sie 05, 2011 10:33 am Temat postu: |
|
|
lizelotka napisał: | Wind jak długo jeszcze potrwająte prace??? |
nie mam zielonego pojecia
Admini prosili o cierpliwosc.
wiem ze te błedy sa wkurzajace ale wiadomosci pojawiaja sie po jakims czasie. wiec wysyłajcie raz i czekajcie napewno dotrą.
te kodowanie strony jest okropne. ale ja nic nie poradze.
na 100% działaja pw wiec mozecie sobie tam popisac.
co do mnie: wiem ze to w głowie siedzi cholerna mysl o posiadaniu dziecka i ona mnie blokuje,w tym cykle naprawde starałam sie nie myslec bo mam remont na głowie i inne zmartwienia.
ale cos czuje ze znow poleglismy.
laski jak rozpoznac cykl bezowulacyjny?
wiem ze monitoringiem, ale nie miałam jak wyskoczyc do lekarza
chyba upije sie dzisiaj ze smutku bo jestem w 15dc a wiecie jaka mam temp? 36,85 przeciez to niemozliwe zeby była tak niska.
prowadze te zapiski z temperaturami i jak zerknełam na poprzednie to az mi łzy sie zakreciły.
w tych dniach juz miałam skok a nawet po skoku
a teraz gdzie on sie podział?
do cholery jasnej.
jak nie sraczka to urok.
mam podejrzewac ze owu nie było?
kornik? co o tym mylisz
czy jest jeszcze szansa na skok?
dodam ze sluzu jest tyle co kot napłakał wiec pewnie znowu nic z tego nie bedzie.
znam laske ktora długo starała sie o dziecko i jak zaszła w ciaze to jej temp = 36,4 wiec b. niska była..
moze mam nie sugerowac sie tą tempka?
jajniki mnie bolały 3dni temu. dzisiaj czuje sie jakbym wkroczyla w dni niepłodne
co myslicie o wiesiołku?
naczytałam sie ze poprawia sluz.
mam ochote go brac od nast @ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lizelotka
|
Wysłany: Pią Sie 05, 2011 11:50 am Temat postu: |
|
|
Wind no i to się własnie nazywa wrzucić na luz, tak ?
No więc ogólnie rzecz biorąc wiesiołek ma polepszać śluz, ale u Kornika naprzykład pogorszył... więc może być różnie, ja nigdy nie brałam niczego na poprawę śluzu, ale wiem, że dziewczyny biorą też len albo sienię lniane.
Ale... Wind... myślę, że jeżeli ogólnie zawsze miałaś dobry śluz to może nie warto tak od razu szukać dziury w całym, co?? Może rzeczywiście akurat w tym cyklu nie miałaś owulacji, albo może się opóźniła ze stresu, bo czuję, że Ty w głębi duszy wcale na luz nie wrzuciłaś...
Daj sobie no przynajmniej pół roku ( już nie mówię rok, bo tyle sama bym nie wytrzymała ) wiesz mniej więcej kiedy masz owulkę to przytulajcie się wtedy i już.
Ech... dziewczyny, czasami wiedza o swoim organiźmie wcale nie jest taka dobra... może jak byśmy mniej wiedziały, nie martwiłybyśmy się każdym odbiegającym od normy symptomem i przynajmniej niektóre z nas miałyby już swoje wymarzone maleństwo, bo niestety wiedza, często po prostu nie pozwala wrzucić na luz _________________
|
Powrót do góry |
|
|
|
|