FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nadzieja83
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Sie 19, 2011 2:18 pm Temat postu: |
|
|
Pychotko a czemu jestes cała na nie??? przeciez chyba jechałas tam z wiara, że się uda i cała na tak ??? coś zmieniło, ze teraz jestes na nie???
Wind tempka wcale nie wskazuje na przyjście @... ja juz dawno bylabym na becie no ale ja niecierpliwus jestem
bete mozesz zbadac o każdje porzed nia i idź zrób badanie bo po co masz sie tresowac że coś jest nie tak??? _________________ Pozwól mi Boże nie tęsknic do tego, co być nie może... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pią Sie 19, 2011 6:43 pm Temat postu: |
|
|
Pychotko, superowe podejście!!! przecież z testem czy bez testu i tak na pewno dowiesz się jaki jest rezultat IUI :] ja tam też nie lubię widoku jednej krechy...
kiedyś pytałaś o fb - no więc ja jestem z ery dinozaurów jeszcze zatem mam tylko nk - M sobie konto założył na fb, ale że oboje nie możemy się tam ogarnąć, więc daliśmy sobie spokój hihihi
Nadzieja, Wind ma do końca lutealnej takie piękne tempki
oooo ... coś się dzieje na forum ... mam nadzieję, że to już TO i teraz posty będą szły normalnie swoją drogą to już nie pierwsze forum na którym jestem w okresie zmian systemowych i naprawdę NIGDY się z czymś takim nie spotkałam, żeby nową wersję sprzęgać ze starą zanim ta nowa przejdzie testy _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadzieja83
|
Wysłany: Pią Sie 19, 2011 9:04 pm Temat postu: |
|
|
oj i Pychotko zapomniałam Ci odpisac, że urlop 3 dniowy to nie urlop ale wypoczęłam super teraz jestem strasznie osłabiona bo zaczełam diete o któej Ci wspomnialam ?? bo już sama nie wiem czy CI o niej pisałam. na szczęscie jeszcze tylko 6 dni i koniec
Kornik do samego końca Wind ma wysokie wow to znaczy, że ma fantastycznie progesteron chyba co??? _________________ Pozwól mi Boże nie tęsknic do tego, co być nie może... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Sie 19, 2011 9:27 pm Temat postu: |
|
|
nadzieja83 napisał: | Kornik do samego końca Wind ma wysokie Shocked wow to znaczy, że ma fantastycznie progesteron chyba co??? |
no własnie nadziejko.
podsyłam Kornikowi swoje wykresy i jak dobrze zapamietała to zawsze mam 37+ az do okresu wiec nie sadze aby to była ciaza.
nadziejo co z tego fantastycznego progesteronu jak na tescie rewelacji nie ma ? cos pewnie jest nie tak.
a powiedzcie mi jak rozczytac tą nazwę ->
mlU/ ml
?
wiem ze to czułosc testu ale jak sie ją odczytuje co to jest mlU? moze ktos wie? zajde do apteki i nie wiem jak mam powiedziec. test o czułosci 10 czegostam.. i nie wiem czego help me.
pychoto a Ty od kiedy jestes cała na nie? co?
Dodano po 30 sekundach:
ps- oooo faktycznie dodaje sie post!!! Allelujaaaaaaaaaaaaa
Dodano po 44 sekundach:
Admin napisał mi ze błedow juz nie powinno byc wiec sie cieszmy i skrobmy _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pychotka28
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sie 20, 2011 6:41 am Temat postu: |
|
|
Nadziejko, Wind moze i bylam na tak, ale bardzo krotka chwile. Teraz czuje ze nic z tego i szczerze mowiac nawet zbyt duzo o tym nie rozmyslam, bo CO MA WISIEC NIE UTONIE
Nie bede zawiedziona, ze sie nie udalo dlatego wlasnie, ze sie nie nastawiam. Pamietacie co bylo po ostatniej iui - bylam mega nastaniona na tak i tak strasznie sie rozczarowalam kiedy pojawila sie @. Nie chce tego znowu przezywac. Wiec wole sie nie nastawiac i juz. Tak sie o wiele lepiej zyje
Poza tym to wszystko bylo takie dziwne hehe. Na usg pecherzyk 25 mm czyli bardzo duzy jak na 11 dc i jak na mnie
Jestem zawiedziona ze lametta 'pomogla' mi wychodowac tylko 1 pecherzyk, przeciez po to ja bralam, zeby bylo ich wiecej, a tymczasem zadzialala tak jak w pierwszym cyklu CLO - wiec po co przeplacac ???
Jade do Poznania tam okazuje sie ze ma 23 mm i ze jest drugi 16 mm. Ciesze sie, mysle ze mnie zostawia, ze podadza PREGNYL, zeby wszystko bylo zgodnie z planem profesora, a lipa. Okazuje sie ze nie wzielam z lodowki w domu PREGNYLU
Pani dr mowi, ze no skoro nie wzielam, to moze faktycznie zrobimy podanie bez zastrzyku. No ok, niech bedzie i bez, chociaz dla mnie to nie mialo najmniejszego sensu
Ide dac eMkowi skierowanko na nasionka. Po przebadaniu okazuje sie ze ma o polowe gorsze wyniki niz ostatnim razem, choc i tak pani dr mowi ze 5 mln po zmiksowaniu to bardzo dobry wynik - nie dla mnie rzecz jasna, bo ostatnio po zmiksowaniu mial 10 mln. eMek to sobie nawet wmawiac zaczal, ze ostatnio po prostu podali mi nie jego nasienie hehe
Po iui ide polezec na sale. Leze minutke, dzwoni moj tel. Wstaje z lozka, bo torebka oczywiscie daleko. Mama. Gdybym wiedziala, ze to ona to bym nie wstawala, ale myslalam ze to eMek. Czuje jak wszystko ze mnie wylatuje
Po 15 minutach wychodze do domu. Biegne na pociag (ostatnio szlam wolniutko,bo niby tak trzeba). Wracam do domu. Sprzatam, dzwigam, biegam po schodach mimo iz pani dr powiedziala, zebym sie nie przemeczala, nie dzwigala, nie biegala itd. ale mysle sobie i tak wszystko jest nie tak jak powinno wiec co tam. Wystarczy ze juz raz sie oszczedzalam na darmo zreszta. Teraz nie bede.
Ot moja historia z iui dlatego jestem tak bardzo na NIE i szczerze mowiac nawet sie tym nie przejmuje. Naprawde. Nic a nic. Sama sie dziwie, ale tak jest.
Nadziejko, a coz to za dietaka? Nie pisalas wczesniej o niej ale moglabys napisac, bo mnie zainteresowalas
Ja juz jestem w 9 tyg mojej dietki i schudlam w 8 tyg 17 kg
Jeszcze tydzien i koncze - na jeden dzien, bo musze wciagnac kebabka hahahah no i pozneij zaczynam od nowa 10 tyg
Korniczku co do fb, to tez nie moglam sie polapac na poczatku, ale teraz juz smigam jak po nk haha
A pytalam czy macie, bo w sumie sie znamy prawie jak lyse konie hehehe i pomyslalam ze jak kazda z Was zobacze, to jeszcze lepiej poznam
Szczerze mowiac nk juz jest nudne, ale tez mam konto - jeszcze
Dodano po 8 minutach:
Dobra Kochanitkie zajrze do Was wieczorkiem, albo jutro, bo o 10 jade sobie do Zielonej Góry do rodzinki z kuzynka i wracam jutro. o 12 basenik (z najdluzsza w Polsce zjerzdzalnia) ale bede szalec hihih potem obiadek z kuzynostwem i dzieciaczkami, potem zakupy, potem grill. Jutro znowu basenik,obiadek, kino i do domku. Musi sie Pychotka troszke rozerwac
Wiec zycze Wam milego weekendu Caluski :*:*:* _________________ Nadzieja to dobra rzecz. Może nawet najlepsza ze wszystkich, a to co dobre nie umiera nigdy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
|
Wysłany: Sob Sie 20, 2011 8:42 am Temat postu: |
|
|
nadzieja83 napisał: | to znaczy, że ma fantastycznie progesteron chyba co??? |
no niestety - nikt tego jeszcze nie udowodnił, że wysokość temperatury ma jakiekolwiek przełożenie na wysokość prg
Pychotko, w 8 tyg 17kg?! DAJ MI Z 5kg, albo 10 nawet!!!!!!
zarało będę Ci pisać na pw dane do konta jak mnie na nk znaleźć
faktycznie wszyściutko miałaś pod górkę z tą IUI Ty silna babka jesteś, ze tak na lajcie podeszłaś :* ale w sumie to co by Ci dał stres, nie? jak ma wyjść to wyjdzie! ostatnio moja kumpelka zaszła, choć w tym cyklu "odkładali" i przytulanki były tylko i wyłącznie do 6go dnia przed skokiem no i naodkładali, że hoho także u Ciebie tez wszystko jeszcze się może zdażyć i za to trzymamy kciuki :*
PS. ale fajnie teraz pisać - i od razu widzieć, że się dodało _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pychotka28
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sie 20, 2011 9:07 am Temat postu: |
|
|
Nooo naprawde fajnie
A Tobie Korniczku moge dać nawet i 20 kg jesli chcesz hihi _________________ Nadzieja to dobra rzecz. Może nawet najlepsza ze wszystkich, a to co dobre nie umiera nigdy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
|
Wysłany: Sob Sie 20, 2011 9:48 am Temat postu: |
|
|
20 to może nie, ale skoro taka chętna jesteś, to 15 wezmę chętnie hihihi _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lizelotka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sob Sie 20, 2011 6:44 pm Temat postu: |
|
|
Pychotko, a ja bym też chciała tak z 10
Wciąż mam w szafie sukienkę sprzed 3 lat, którą miałam na sobie może z 5 razy, a teraz może połowa mnie w nią by weszła
I wiesz, co? Może i dobrze, że się nie nastawiasz, ale ja Ci życzę miłej niespodzianki
Dziewczyny do licha, dziś mam 41 dc, czyżby znów cykle wariowały? Przecież metformina miała pomóc wyregulowac owulację, a nie wydłużać cykl! to od 7 miesięcy najdłuższy cykl jaki miałam! A tak się już cieszyłam, że mam krótsze!
I nawet brzuch mnie nie boli, ani piersi, co zawsze zwaistowało okres za parę dni! Do kitu! _________________
Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadzieja83
|
Wysłany: Nie Sie 21, 2011 7:14 pm Temat postu: |
|
|
Lizelotko kurcze wiesz no masz cykl bezowulacyjny i pewnie dlatego tak się ciągnie ale to by oznaczalo, że skoro poprzednie były regularne to może byla owu?? hmm sama nie wiem. szkoda, że wtedy nie zrobiłaś monitoringu. ale to nic. Skoro Duphaston u Ciebie działa na przyspieszenie to w takim razie może zacznij go brac???
i słyszałam - oczywiście może to się okazać zwykła bujda ale: ponoć na wywołanie okresu działa wywar z czarnej malwy oraz lampka czerwonego winka którą pijesz podczas GORĄCEJ kapieli a potem do wyrka się wygrzac i ponoć też pomaga.
Pychotko Gratki!!! 17 kg to jest wynik !!! masz niezłe samozaparcie
moja dieta trwa 10 dni.
Mam taką rozpiskę z różnymi grupami produktów (4 grupy) każdego dnia mam zjeść 6 posiłków moge jeść do woli.... nwet 10 kg jednego posiłku oby tylko korzystać tylko i wyłacznie produktów któee sa przewidziane na ten własnie posiłek. nieraz jem na jedno danie np 3 produkty z grupy trzeciej i jedne z grupy drugiej, nieraz jem tylko dwa składniki grupy drugiej itd... z każdym dniem potrzebuję zjeśc na jeden posiłek dużo mniej niż w pierwszych dniach diety masakra jest dla mnie to, że nie moge uwywać soli gotownie tylko na parze... do picie tylko woda...
stwierdzialm ze bez przesady i herbatę pije i normalnię słodze ale przez 5 dni 3 kg w dół poszło zobaczymy jak dalej będzie.
no ale nawet jesli nie będzie jakiś spektakularnych efektów to nic. bo ja ta diete wzielam tylko na próbe to raz a dwa i tak z tymi 3 kg w dół czuję sie już o wiele lepiej tylko jestem strasznie osłabiona
Pychotko no to faktycznie jakoś dziwnie się z tą iUI ułożyło no ale czemu tak właściwie??? poprzednim razem chyba normalnie lezałas na sami po IUI??? no nic tam. ważne że Ty czujes sie dobrze ze swoim nastawieniem a ja 3mam kciuki aby się okazało jednak że Hanusia jest już w Twoim brzuszku :*
Hura hura hura forum działa _________________ Pozwól mi Boże nie tęsknic do tego, co być nie może... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|