Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

CHCĘ BYĆ MAMĄ-fasolkowe trudności 8

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nadzieja83

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Sie 19, 2011 2:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pychotko a czemu jestes cała na nie??? Sad przeciez chyba jechałas tam z wiara, że się uda i cała na tak Smile ??? coś zmieniło, ze teraz jestes na nie???

Wind tempka wcale nie wskazuje na przyjście @... ja juz dawno bylabym na becie Twisted Evil no ale ja niecierpliwus jestem Wink
bete mozesz zbadac o każdje porzed nia Smile i idź zrób badanie bo po co masz sie tresowac że coś jest nie tak???
Kornik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pią Sie 19, 2011 6:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pychotko, superowe podejście!!! Smile przecież z testem czy bez testu i tak na pewno dowiesz się jaki jest rezultat IUI :] ja tam też nie lubię widoku jednej krechy...
kiedyś pytałaś o fb - no więc ja jestem z ery dinozaurów jeszcze zatem mam tylko nk - M sobie konto założył na fb, ale że oboje nie możemy się tam ogarnąć, więc daliśmy sobie spokój hihihi Mr. Green

Nadzieja, Wind ma do końca lutealnej takie piękne tempki Cool

oooo ... coś się dzieje na forum ... mam nadzieję, że to już TO i teraz posty będą szły normalnie Mad swoją drogą to już nie pierwsze forum na którym jestem w okresie zmian systemowych i naprawdę NIGDY się z czymś takim nie spotkałam, żeby nową wersję sprzęgać ze starą zanim ta nowa przejdzie testy Mad
nadzieja83

PostWysłany: Pią Sie 19, 2011 9:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oj i Pychotko zapomniałam Ci odpisac, że urlop 3 dniowy to nie urlop Wink ale wypoczęłam super Smile teraz jestem strasznie osłabiona bo zaczełam diete o któej Ci wspomnialam ?? bo już sama nie wiem czy CI o niej pisałam. na szczęscie jeszcze tylko 6 dni i koniec Wink

Kornik do samego końca Wind ma wysokie Shocked wow to znaczy, że ma fantastycznie progesteron chyba co???
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Sie 19, 2011 9:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nadzieja83 napisał:
Kornik do samego końca Wind ma wysokie Shocked wow to znaczy, że ma fantastycznie progesteron chyba co???

no własnie nadziejko.
podsyłam Kornikowi swoje wykresy i jak dobrze zapamietała to zawsze mam 37+ az do okresu wiec nie sadze aby to była ciaza.

nadziejo co z tego fantastycznego progesteronu jak na tescie rewelacji nie ma Sad ? cos pewnie jest nie tak.

a powiedzcie mi jak rozczytac tą nazwę ->
mlU/ ml
?

wiem ze to czułosc testu ale jak sie ją odczytuje co to jest mlU? moze ktos wie? Razz zajde do apteki i nie wiem jak mam powiedziec. test o czułosci 10 czegostam.. i nie wiem czego Razz help me.

pychoto a Ty od kiedy jestes cała na nie? co?
Neutral

Dodano po 30 sekundach:

ps- oooo faktycznie dodaje sie post!!! Allelujaaaaaaaaaaaaa Exclamation

Dodano po 44 sekundach:

Admin napisał mi ze błedow juz nie powinno byc wiec sie cieszmy i skrobmy Razz

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Pychotka28

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sie 20, 2011 6:41 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nadziejko, Wind moze i bylam na tak, ale bardzo krotka chwile. Teraz czuje ze nic z tego i szczerze mowiac nawet zbyt duzo o tym nie rozmyslam, bo CO MA WISIEC NIE UTONIE Smile
Nie bede zawiedziona, ze sie nie udalo dlatego wlasnie, ze sie nie nastawiam. Pamietacie co bylo po ostatniej iui - bylam mega nastaniona na tak i tak strasznie sie rozczarowalam kiedy pojawila sie @. Nie chce tego znowu przezywac. Wiec wole sie nie nastawiac i juz. Tak sie o wiele lepiej zyje Smile
Poza tym to wszystko bylo takie dziwne hehe. Na usg pecherzyk 25 mm czyli bardzo duzy jak na 11 dc i jak na mnie Shocked
Jestem zawiedziona ze lametta 'pomogla' mi wychodowac tylko 1 pecherzyk, przeciez po to ja bralam, zeby bylo ich wiecej, a tymczasem zadzialala tak jak w pierwszym cyklu CLO - wiec po co przeplacac ???
Jade do Poznania tam okazuje sie ze ma 23 mm i ze jest drugi 16 mm. Ciesze sie, mysle ze mnie zostawia, ze podadza PREGNYL, zeby wszystko bylo zgodnie z planem profesora, a lipa. Okazuje sie ze nie wzielam z lodowki w domu PREGNYLU Rolling Eyes
Pani dr mowi, ze no skoro nie wzielam, to moze faktycznie zrobimy podanie bez zastrzyku. No ok, niech bedzie i bez, chociaz dla mnie to nie mialo najmniejszego sensu Confused
Ide dac eMkowi skierowanko na nasionka. Po przebadaniu okazuje sie ze ma o polowe gorsze wyniki niz ostatnim razem, choc i tak pani dr mowi ze 5 mln po zmiksowaniu to bardzo dobry wynik - nie dla mnie rzecz jasna, bo ostatnio po zmiksowaniu mial 10 mln. eMek to sobie nawet wmawiac zaczal, ze ostatnio po prostu podali mi nie jego nasienie hehe Laughing
Po iui ide polezec na sale. Leze minutke, dzwoni moj tel. Wstaje z lozka, bo torebka oczywiscie daleko. Mama. Gdybym wiedziala, ze to ona to bym nie wstawala, ale myslalam ze to eMek. Czuje jak wszystko ze mnie wylatuje Mad
Po 15 minutach wychodze do domu. Biegne na pociag (ostatnio szlam wolniutko,bo niby tak trzeba). Wracam do domu. Sprzatam, dzwigam, biegam po schodach mimo iz pani dr powiedziala, zebym sie nie przemeczala, nie dzwigala, nie biegala itd. ale mysle sobie i tak wszystko jest nie tak jak powinno wiec co tam. Wystarczy ze juz raz sie oszczedzalam na darmo zreszta. Teraz nie bede.
Ot moja historia z iui Very Happy dlatego jestem tak bardzo na NIE Laughing i szczerze mowiac nawet sie tym nie przejmuje. Naprawde. Nic a nic. Sama sie dziwie, ale tak jest. Twisted Evil

Nadziejko, a coz to za dietaka? Nie pisalas wczesniej o niej Smile ale moglabys napisac, bo mnie zainteresowalas Laughing
Ja juz jestem w 9 tyg mojej dietki i schudlam w 8 tyg 17 kg Very Happy
Jeszcze tydzien i koncze - na jeden dzien, bo musze wciagnac kebabka hahahah Mr. Green no i pozneij zaczynam od nowa 10 tyg Smile

Korniczku co do fb, to tez nie moglam sie polapac na poczatku, ale teraz juz smigam jak po nk haha
A pytalam czy macie, bo w sumie sie znamy prawie jak lyse konie hehehe i pomyslalam ze jak kazda z Was zobacze, to jeszcze lepiej poznam Smile
Szczerze mowiac nk juz jest nudne, ale tez mam konto - jeszcze Smile

Dodano po 8 minutach:

Dobra Kochanitkie zajrze do Was wieczorkiem, albo jutro, bo o 10 jade sobie do Zielonej Góry do rodzinki z kuzynka i wracam jutro. o 12 basenik (z najdluzsza w Polsce zjerzdzalnia) ale bede szalec hihih potem obiadek z kuzynostwem i dzieciaczkami, potem zakupy, potem grill. Jutro znowu basenik,obiadek, kino i do domku. Musi sie Pychotka troszke rozerwac Smile
Wiec zycze Wam milego weekendu Smile Caluski :*:*:*
Kornik

PostWysłany: Sob Sie 20, 2011 8:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nadzieja83 napisał:
to znaczy, że ma fantastycznie progesteron chyba co???

no niestety - nikt tego jeszcze nie udowodnił, że wysokość temperatury ma jakiekolwiek przełożenie na wysokość prg Wink

Pychotko, w 8 tyg 17kg?! Shocked DAJ MI Z 5kg, albo 10 nawet!!!!!! Very Happy
zarało będę Ci pisać na pw dane do konta jak mnie na nk znaleźć Smile Smile

faktycznie wszyściutko miałaś pod górkę z tą IUI Confused Ty silna babka jesteś, ze tak na lajcie podeszłaś :* ale w sumie to co by Ci dał stres, nie? jak ma wyjść to wyjdzie! ostatnio moja kumpelka zaszła, choć w tym cyklu "odkładali" i przytulanki były tylko i wyłącznie do 6go dnia przed skokiem Wink no i naodkładali, że hoho Laughing także u Ciebie tez wszystko jeszcze się może zdażyć i za to trzymamy kciuki :*

PS. ale fajnie teraz pisać - i od razu widzieć, że się dodało Mr. Green
Pychotka28

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sie 20, 2011 9:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nooo naprawde fajnie Smile
A Tobie Korniczku moge dać nawet i 20 kg jesli chcesz hihi
Kornik

PostWysłany: Sob Sie 20, 2011 9:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

20 to może nie, ale skoro taka chętna jesteś, to 15 wezmę chętnie Mr. Green hihihi
lizelotka

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sob Sie 20, 2011 6:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pychotko, a ja bym też chciała tak z 10 Smile
Wciąż mam w szafie sukienkę sprzed 3 lat, którą miałam na sobie może z 5 razy, a teraz może połowa mnie w nią by weszła Laughing
I wiesz, co? Może i dobrze, że się nie nastawiasz, ale ja Ci życzę miłej niespodzianki Razz

Dziewczyny do licha, dziś mam 41 dc, czyżby znów cykle wariowały? Confused Przecież metformina miała pomóc wyregulowac owulację, a nie wydłużać cykl! to od 7 miesięcy najdłuższy cykl jaki miałam! A tak się już cieszyłam, że mam krótsze! Sad
I nawet brzuch mnie nie boli, ani piersi, co zawsze zwaistowało okres za parę dni! Do kitu! Evil or Very Mad

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nadzieja83

PostWysłany: Nie Sie 21, 2011 7:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lizelotko kurcze Sad wiesz no masz cykl bezowulacyjny Sad i pewnie dlatego tak się ciągnie Sad ale to by oznaczalo, że skoro poprzednie były regularne to może byla owu?? hmm sama nie wiem. szkoda, że wtedy nie zrobiłaś monitoringu. ale to nic. Skoro Duphaston u Ciebie działa na przyspieszenie to w takim razie może zacznij go brac???
i słyszałam - oczywiście może to się okazać zwykła bujda ale: ponoć na wywołanie okresu działa wywar z czarnej malwy oraz lampka czerwonego winka którą pijesz podczas GORĄCEJ kapieli a potem do wyrka się wygrzac i ponoć też pomaga. Smile

Pychotko Gratki!!! 17 kg Shocked to jest wynik !!! masz niezłe samozaparcie Smile
moja dieta trwa 10 dni.
Mam taką rozpiskę z różnymi grupami produktów (4 grupy) każdego dnia mam zjeść 6 posiłków moge jeść do woli.... nwet 10 kg jednego posiłku Wink oby tylko korzystać tylko i wyłacznie produktów któee sa przewidziane na ten własnie posiłek. nieraz jem na jedno danie np 3 produkty z grupy trzeciej i jedne z grupy drugiej, nieraz jem tylko dwa składniki grupy drugiej itd... z każdym dniem potrzebuję zjeśc na jeden posiłek dużo mniej niż w pierwszych dniach diety Smile masakra jest dla mnie to, że nie moge uwywać soli Sad gotownie tylko na parze... do picie tylko woda...
stwierdzialm ze bez przesady i herbatę pije i normalnię słodze Smile ale przez 5 dni 3 kg w dół poszło Smile zobaczymy jak dalej będzie.
no ale nawet jesli nie będzie jakiś spektakularnych efektów to nic. bo ja ta diete wzielam tylko na próbe to raz a dwa i tak z tymi 3 kg w dół czuję sie już o wiele lepiej Smile tylko jestem strasznie osłabiona Sad

Pychotko no to faktycznie jakoś dziwnie się z tą iUI ułożyło Sad no ale czemu tak właściwie??? poprzednim razem chyba normalnie lezałas na sami po IUI??? no nic tam. ważne że Ty czujes sie dobrze ze swoim nastawieniem Smile a ja 3mam kciuki aby się okazało jednak że Hanusia jest już w Twoim brzuszku :*

Hura hura hura forum działa Smile Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 25 z 40