Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

CHCĘ BYĆ MAMĄ-fasolkowe trudności 8

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Lip 17, 2011 10:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pychotka28 napisał:
Wind moze Ty cos poradzisz w tym temacie ?

pychotko jedyne co mi przychodzi do głowy to to ze moze masz przepchana skrzynke na bio? i kolejne wiadomosci sa blokowane i nie dochodza bo jest przepełnienie = 100% ,dlatego tak wazne jest oproznianie skrzynki z wiadomosci wyslanych i odebranych. jak tutaj sie zwolni miejsce to mysle ze i na @ zaczna dochodzic.
a skrzynki mailowej nie masz przepełnionej? zrob tak jak mowie i sprawdz za pare dni czy powiadomien nadal nie bedzie. jak cos to dam znac Adminom.

Dodano po 3 minutach:

lizelotka napisał:
wind, please czy możesz coś poradzic na takie cos?

lizelotko dla mnie to wyglada na przepełnienie na forum. zbyt duzo osob wysyłało wiadomosci w tym samym czasie co Ty i nastapiły problemy.
czy pozniej probowałas wysłac ponownie? dalej było to samo?
spytam sie Adminow co to za problemy, wiec spokojnie czekaj. napewno dam znac.

Dodano po 5 minutach:

nadzieja83 napisał:
Lizelotko poproś Wind ona za mnie zaciskała sutki to może i za Ciebie zechce Twisted Evil

hahah Razz

lizelotka napisał:
Wind, co Ty na to?

nie ma sprawy Razz jestem za Smile od kiedy do kiedy mam trzymaC?

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Pychotka28

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lip 17, 2011 10:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind nie mam zapchanej skrzynki mailowej ani tej na bio Smile
Problem juz sie rozwiazal i teraz juz wiem w czym rzecz Smile
Po prostu jak przez dluzszy czas nie piszemy na forum, to powiadomienia o odpowiedziach przestaja przychodzic. Tak bylo tez z Nadziejka kiedys. Nie pisala przez jakis czas tylko zagladala od czasu do czasu i byla zdziwiona ze powiadomienia nie przychodza. U mnie wystarczylo, ze napisalam jednego posta i powiadomienia znow zaczely do mnie przychodzic, takze Kochana problem juz sie sam rozwiazal, ale dzieki wielkie za odpowiedz i chec pomocy Smile
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Lip 17, 2011 10:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha Razz a ja juz posłałam wiadomosc do tych "wyzej" Smile
to nic.
zobacze co mi odpisze.
ciesze sie ze jest OK Smile w razie problemow krzyczzzzzzzzzzzzzz, tup , wal piesciami - moze usłysze bo za czesto do Was nie zagladam zeby sie nie dołowac za zapas i nie tworzyc czarnych scenariuszy.. Shocked

Powrót do góry
lizelotka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Nie Lip 17, 2011 10:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind dzięki Smile
Próbowałam kilka razy, w końcu udawało mi się wysłać wiadomość, ale skutek bywał taki że na forum pojawiało się kilka moich takich samych. Kasowałam je, ale jedna chyba została taka podwójna Smile

A sutki trzymaj do środy, proszę Razz
Środa jest kluczowa, okaże się wtedy czy mam jeszcze jedne problem czy nie Embarassed

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Lip 17, 2011 10:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bede trzymac napewnO!!! Smile
a o problemie Cie powiadomie.co było przyczyna Smile

Dodano po 41 sekundach:

na moje moderatorskie oko to przepełnienie na forum i problemy z serwerem.no ale ja specem nie jestem.

Powrót do góry
nadzieja83

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Lip 18, 2011 10:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lizelotko baaardzo podoba mi się Twój plan Smile widzisz tak to juz jest, ze lekarze nie chcą "marnowac" czasu na naturalsy... i od razu chca przejśc "do rzeczy". Widzisz... kiedyś bym ich za to gnębiła Sad dziś... żałuje, że czekałam tyle czasu na ten krok jakim jest IUI Sad ale każdy ma swoją drogę Smile bardzo się cieszę, że wierzysz, że badania Mka sie poprawią!!! wiara to połowa sukcesu Smile

Pychotko Twój plan też jest THE BEST Smile każdy krok sprawia, że jestes bliżej swojej wymarzonej fasolci Smile

no a ja dziś byłam na pierwszym podglądanku Smile pęcherzyk 16 mm więc narazie leniwie sobie rośnie. w środę kolejne USG i badanie hormonów. lekarz powiedział, że prawdopodobnie badanie hormonów bo jeszcze nie zdecydował czy jest mi potrzebny profil hormonów ... Shocked nie wiem co mam o tym myślec Sad

Dodano po 4 minutach:

Kornik napisał:

więc Nadziejko, Twój M to i tak zuch jest, bo nie dość, że takie nazwy trudne zna, to jeszcze wie kiedy ten lek się bierze - sam się umawia do lekarza i pamięta o wszystkich zaleceniach... no nie mam pojęcia czego Ty możesz jeszcze od niego wymagać! Razz

no zgadza się Smile mówiąc szczerze nigdy na to nie patrzyłam w ten sposób... Sad w ogole od jakiegos czasu troche inaczej patrze na nasz problem. dzieki temu zaczyna sie nam na nowo powoli układac bo przez te trudnosci z poczeciem dziecka coraz dalej od siebie bylismy a ja doslownie czepialam sie o WSZYSTKO!!! i powiedz sama kto cos takiego by zniósł??? Embarassed

Lizelotko jestem z Toba najbardziej jak sie da!!! 3mam kciuki - juz bliziutko i zaraz zapomnisz o wszystkim :*
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Lip 18, 2011 12:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NAdziejko....profil hormonalny jak najbardziej jest potrzebny więc niech lekarz się nie zastanawia tylko działaWink

Powrót do góry
simian raticus
Zbanowany

PostWysłany: Pon Lip 18, 2011 1:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zamiast leczyć bezpłodnośc to adoptujcie dzieci najlepiej. One potrzebują bardziej Waszej miłości, niż egoizm genów.
Powrót do góry
Kornik

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pon Lip 18, 2011 2:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

simian raticus brawo! Twój post nadajesię w sam raz do tego działu... Evil or Very Mad
zamiast uszczęśliwiać ludzi na siłę swoją mądrością sama zadziałaj Razz a jeśli się nie znasz w temacie (a nie znasz się ewidentnie!) to się nie wypowiadaj.

Pychotko wspaniała wiadomość!!!!!! Very Happy TAAAAAAK się cieszę, że zaczynacie ze zdwojoną mocą od kolejnego cyklu pracę nad maluszkiem Very Happy

Lizelotko, a co Ci szkodzi iść raz na monitoring - i jeśli wykaże owu, to iść w kolejnym m-cu jeszcze raz, a w trzecim (o ile oczywiście takowy będzie, a czego Ci nie życzę Wink) poprosić o stymulację owulacji? w ten sposób z clo (lub innym lekiem) "zaliczycie" jeden stymulowany cykl jeszcze przed badaniami armi Very Happy i wilk będzie syty i owca cała Wink

Nadziejko - profil jak najbardziej - tzn w fazie okołoowulacyjnej chyba nie cały Wink no ale te, które wskazują na jakość owulki to jak najbardziej Smile
a nie mówiłam, że lekarz po kolei będzie Ci zlecał co robić? Smile niepotrzebnie się stresowałaś, że nie zleca, nie zapisuje recept itp! który masz dziś dc, że pęcherzyk "leniwie" ma 16mm? mz w środę będzie jeszcze trochę za wcześnie na usg, bo pęcherzyk dobije Ci może do 19mm - a to mało jeszcze będzie. noooo chyba że przyspieszy i już urośnie do np. 22 Wink ale to raczej wątpliwe Wink

nadzieja83 napisał:
jak Ty to robisz kochana, że w jednej odpowiedzi używasz tak wielu cytatów???

ano więc robię to tak, że zaznaczam sobie tekst, który chcę zacytować, a potem w prawym górnym rogu postu klikam w cudzysłów (sam cudzysłów, nie ten z napisem "cytuj"-bo ten chyba cytuje całą wypowiedź) - i samo mi zaznaczony tekst wrzuca w okienko odpowiedzi z właściwymi znacznikami Very Happy
PS.a wiadomości jak nie miałam, tak nie mam Razz Razz Razz Laughing
lizelotka

PostWysłany: Pon Lip 18, 2011 3:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Simian raticus, poczekaj aż sam/sama będziesz chciała mieć dzieci, może wtedy nie będziesz tak lekko traktować tych spraw.

Korniczku, jestem zawalona robotą w pracy wiec odpowiem Ci później Wink

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 6 z 40