Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emi
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sie 30, 2006 4:01 pm Temat postu: |
|
|
Witam.Co do Ciebie kruszynko to mysle ze cos w genach musi byc przekazywne,ale w twoim przypadku wcale to nie jest konieczne.nie denerwuj sie napewno dasz rade zajsc w ciaze.ja bede próbowała to upadłego.Moze przydałoby sie pójsc do gienka i porobic najpotrzebniejsze badania.słyszałam tez ze kobiety które chca zajsc w ciaze juz za wczasu zazywaja kwas foliowy, dostepny bez recepty w aptce.ja chyba tez zaczne zazywac.a co do mnie to jeszcze testu nie robiłam po raz drugi.Wczoraj złapały mnie silne bóle podbrzusza tak ze sie wyginałam z bólu. jajniki zaczynaja coraz bardziej pobolewac.a mój sluz jest taki mlekowaty i lepki noi jest go dosc sporo.Nie wiem moze ten pierwszy test który robiłam moze mówi prawde , moze ta słaba kreseczka to jest własnie to
Zycze powodzenia.jak cos to dam znac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Sie 31, 2006 6:09 pm Temat postu: |
|
|
to ja emi< cos nie mogłam sie zallogowac :?nie wiem co jest grane dzisiaj jeszcze bardziej boli mnie brzuch< co chcwile łapia mnie takie skurcze w brzuchu ze nie wyrabiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Sie 31, 2006 8:30 pm Temat postu: |
|
|
witaj emi to ja kruszynka hmmm moze to na okres??mam nadzieje ze niee trzymam kciuki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 3:56 pm Temat postu: pragne zajsc w ciaze |
|
|
dzis mi sie skonczyl okres jak sadzisz Emi kiedy moge zrobic test??hehe ja nadal sie czuje jak sie czulam nudnosci zawroty glowy!!!i wstaje o 8 niepotrafie spacjeszcze 2 tyg temu to ja nie potrafial sie odudzic o 9 zeby wstac do pracy a tu prosze 8 lub przed 8 jestem wyspana,nie wiem czy to tez jakis obiaw ciazy hehe mam nadzieje ze tak heheh a jak ty sie czujesz??mam nadzieje ze okresu nie masz??!!!:)pozdrawiam krusznka!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pytajaca
|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 6:06 pm Temat postu: |
|
|
I dupa...dostalam plamien...co niestety nie za bardzo wrozy ciaze Chociaz piersi jak mnie bolaly tak bola...a te plamienia mam trzeci dzien.
Kruszynka jesli chodzi o ciaze a jednoczesnie okres w tym samym czasie...to powiem Ci tak...moja znajoma do trzeciego miesiaca nie wiedziala ze jest w ciazy...miala przeczucie ze cos jest nie tak...bo to nie byl taki normalny okres....napewno jest mniej obfity niz przy normalnym i moga to byc plamienia...to tak to moze wygladac.....jesli chodzi o pore testu...to jesli robi sie ja przed spodziewana miesiaczka bo poziom tego H..i reszty jest niski i malo wyczuwalny....a jesli robi sie go w dzien spodziewanej miesiaczki czy pozniej nie ma roznicy czy bedzie to rano czy wieczorem.
Emi jesli nie jestes pewna bo druga kreseczka byla malo widoczna zrob test z samego rana...i zastanawiam sie czy piwo ma to cos do siebie....przeciez rozne kawy czy wogole idzie w krew a nie w siuski Tak wiec dla spokoju swojej duszy zrob rano i powodzenia Ci zycze....zreszta Kruszynce tez...ale moja dziewczynko (Kruszynka) nie zaczynaj sobie wkrecac nawet z tym okresem i ciaza bo wiesz jak to na nas kobiety pragnace moze dzialac...urojona i inne schizy...Niestety moj facet we wtorek jedzie do Holandii,dzisiaj dzwonili ze ma sie zjawic do srody bo dostal legalna i dobrze platna prace...tak wiec u mnie trzeba sie z dzidziusiem wstrzymac bo nie ma jak...
Dziewczynki trzymam za was kciuki i nie nakrecajcie sie...bo to nas potem boli...gdy okazuje sie inaczej....myslcie pozytywnie-Buzka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 8:24 pm Temat postu: |
|
|
to ja kruszynka:(( i dupa zimna test zrobilam noi wyszedl jak wyzedl mam nie zostane:(( ale znowu bedziemy sie starac:) przykro mi ze dostalas plemienia:(( pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pytajaca
|
Wysłany: Nie Wrz 03, 2006 3:36 pm Temat postu: |
|
|
kruszynka bedzie dobrze...mowilam Ci zeby sie nie nastawiac bo jak wynik wyjdzie negatywnie to bedzie Ci przykro....zobaczysz bedzie dobrze "Co ma wisiec,nie utonie" Moze za bardzo o tym myslisz i starasz sie przechytrzyc czas...kochaj sie teraz z chlopakiem conajmiej 4 dni i dzien przed jajeczkowaniem...ale zrob tak zeby bylo inaczej...nie zebyscie sie polozyli i mysleli o tym ze kochamy sie bo chcemy dziecko...tylko zrobcie sobie taka atmosfere zeby sie wyluzowac...odprezyc....moze jakis masaz...poprostu relaks i niech sie dzieje co ma sie dziac Glowa do gory...powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kruszynka
|
Wysłany: Nie Wrz 03, 2006 4:01 pm Temat postu: |
|
|
heheh dziekuje:) heheh noo juz nie nastawiamy sie tak:)masz racje co ma byc to bedzie: heh ja Tobie i nie tylko Tobie zycze znowu powodzenia chodz Twoj chlopak wjechal mam nadziej ze jak wroci to bedzie juz to:)a my z Michalem bedziemy nadal sie starac heh:)alee tak jak wczesniej nhapislam i Ty napisalas zee nie z ta mysla:)do uslyszenia:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Wrz 04, 2006 9:07 pm Temat postu: |
|
|
to ja Emi. ja tez własnie dzisiaj dostalam taki dziwny sluz co wrozy okres.i znów nic z tego.Cholercia jakiegos pecha mamy kobitki. A nastepne próby dopiero beda jak wróci moje kochanie z norwegii,za 2 miesiace.ale ból.... pozdrawiam.lekka podłamka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kruszynka
|
Wysłany: Pon Wrz 04, 2006 9:58 pm Temat postu: |
|
|
hehe Emi glowka do gory co ma byc to bedzie:)heheh a co wisi nie utonie:P znasz too:)ehhh damy rade:) pozdrawiam:):*trzymajcie sie:)do uslyszenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|