Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Chcę mieć dzidziusia

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 66, 67, 68  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emi

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Wrz 05, 2006 9:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziwne to jakies wsystko.obudzilam sie dzisiaj,troszke poszwendałam sie po chatce poszłam do kibelka patrze i tego sluzu nie ma,jest czysto.A wczoraj miałam taki dziwny jakby lekko zarozowiony sluz.a dzis jest zwyczajny dalej lekko mleczny.Nie wiem co mam o tym myslec??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kruszynka

PostWysłany: Wto Wrz 05, 2006 9:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziwne:)heheh a moze:)<hura>bedziesz mamusia:):)daj znacc!!!a moze pora zrobic test??Razz trzymam kciuki:)
Powrót do góry
emi

PostWysłany: Wto Wrz 05, 2006 10:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wiem juz sama głupieje.I t bole brzuszka...starszny ból, nigdy nie mialam takich ostrych boli przedmiesiaczkowych.To sa takie bolle ze az slabo sie robi i blada jestem jak trup a po chwili oblewaja mnie straszne poty.Wszystko jest jakies takie dziwaczne.pozdrawiam
Powrót do góry
kruszynka

PostWysłany: Czw Wrz 07, 2006 3:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak tam Emi??wiesz cos ju??czy jeszcze nie??:)trzymam kciuki:):*:*
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Czw Wrz 07, 2006 6:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeszcze nic nie wiem,ale plamienia znów dostalam. Na razie jeszcze poczekam.Moze to nerwy tez tak tamuja okres bo własnie przedwczoraj dostalam wypowiedzenie z pracy i teraz ciagle o tym mysle.tak wszystko nie po mojej mysli.ach same problemy. pozdrawiam
Powrót do góry
kruszynka

PostWysłany: Czw Wrz 07, 2006 9:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

domyslam sie ze to ty Emi przykro mi jesli chodi o prace:(ale bedzie ok<przytul>zobaczysz:)pozdrawaim
Powrót do góry
emi

PostWysłany: Pią Wrz 08, 2006 8:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak to ja wyzej pisałam. Wink praca sie za bardzo nie przejmuje Wink ale tym jak sie dzisiaj strasznie czuje.Spałam sobie po południu, obudziłam sie i tak mnie strasznie brzuch rozbolał, jakby rostrój zołodka czy cos w tym rodzaju. i na dodatek mnie zbiera jaby na wymioty. ble. i tak teraz sobie siedze przed kompem i pije goracą herbatke mietowa ale jakos nic nie pomaga. Okresik dalej sie nie pojawił, tylko mam ten sluz. Question i mam rozkminke
Powrót do góry
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Wrz 08, 2006 10:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z tego co mi wiadomo nie powinno pic sie miety we wczesnej ciazy bo zawiera zwiazki estrogenopodobne tak wiec uwazaj kochanie z tymi ziolkami Wink
Powrót do góry
kruszynka

PostWysłany: Wto Wrz 12, 2006 1:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heheh nikt dawno tu nie pisla!!! jak tam Emi???wiesz cos juz???heheh ja sie nadal staram i zobaczymy:)czy sie uda:):)pozdrawiam:)
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Wto Wrz 12, 2006 6:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to ja emi.wiem juz wszystko.Zrobiłam test i wyszedl negatywny. juz brak mi słów na to wszystko. mam doła chce mi sie płakac i nic wiecej.Zycze powodzenia moze tobie kruszynko sie wkońcu uda. trzymam kciuki.pozdrawiam. Sad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 66, 67, 68  Następny
Strona 6 z 68