Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Chcę mieć dzidziusia

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 66, 67, 68  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aggie

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Kwi 07, 2009 4:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Laroche,
strasznie mi przykro jeśli tak się stało. A czy to możliwe, że to po prostu plamienie? W pierwszych miesiącach ciąży się może zdarzać..
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nataliaw

PostWysłany: Sro Kwi 08, 2009 5:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja również staram sie od 4 miesięcy o dziecko , tak bardzo go pragnę ze moze dlatego nic nie wychodzi>:( spodziewany dzień okresu 15-04 obym go nie dostała .....Pozdrawiam wszystkie starające sie , i trzymam kciuki:)) :?:
Powrót do góry
Karolkaklim

PostWysłany: Pią Kwi 17, 2009 1:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Piszę tutaj, bo zaczynam swirować. Very Happy We wtorek powinnam dostać @, ale jak narazie jeszcze nie ma śladu. Nie chce się nakręcać, ale.... Very Happy Jak nie dostanę @ (a mam na to nadzieję) to jutro z samego rana zrobię teścik. Jak zawsze mam "typowe" objawy, chociaż nie tak do końca. Nigdy jeszcze mnie tak jajniki nie bolały jak teraz, piersi też są bardziej wrażliwe, mdli mnie i jakoś tak mi słabo. Wiem, wszystkie te objawy mogą świadczyć o czymś zupełnie innym, ale.. Very Happy
Prośba do Was, trzymajcie proszę kciuki, coby @ nie przyszła. Very Happy
Pozdrawiam gorąco.
Karolka Very Happy
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Pią Kwi 17, 2009 1:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na takie objawy jest stanowczo za wczesnie, nawet jesli jestes w ciazy.
zeby test byl wiarygodny musi byc zrobiony 14 dni po stosunku.

PostWysłany: Pią Kwi 17, 2009 2:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiem, że jest za wcześnie. Embarassed Ale naczytałam się na forum, że niektóre kobiety odczuwają bardzo szybko jakieś objawy. Wiem, że jest to bardziej urojone - jak u mnie też się dzieje. Confused A co do ilości dni po.. to już 3 tygodnie mijają, więc jakbym zrobiła to juz pewno by mnie nie okłamał. Ale dobrze "usłyszeć" takie otrzeźwiacze. Właśnie tego potrzebuje. Laughing Mąż mój tylko mnie bardziej podkręca, że pewnie jestem w ciąży.
Dziękuje i pozdrawiam. Smile
Karolka
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Kwi 17, 2009 3:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oj zebys sie nie zawiodła. po co za wczasu sie nakrecac... i potem zobaczyc 1 kreske? ;] bez sensu. co ma byc to bedzie.
wiesz ile jest lasek na forum ktore nakrecaja sie co m-c, staraja o dziecko i potem wielkie rozczarowanie?
im bardziej pragniesz- tym ciezej zajsc. ale miimo wszystko zycze 2ch kreseczek !! Smile

Powrót do góry
Karolkaklim

PostWysłany: Sro Kwi 22, 2009 5:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,
więc tak, zrobiłam test w sobotę jak tam wczesniej mówiłam i wyszły dwie kreseczki. Very Happy
wczoraj byłam na HCG i wyszło nieco ponad 4000. Very Happy W przyszly tygodzni idę do lekarza wszystko potwierdzić i sprawdzić czy wszystko w porządku.
Pozdrawiam i życzę wszystkim starającym się tych dwóch kreseczek. Very Happy
Powrót do góry
Pagula

PostWysłany: Nie Kwi 26, 2009 10:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nataliaw napisał:
Ja również staram sie od 4 miesięcy o dziecko , tak bardzo go pragnę ze moze dlatego nic nie wychodzi>Sad spodziewany dzień okresu 15-04 obym go nie dostała .....Pozdrawiam wszystkie starające sie , i trzymam kciuki:)) Question

Zastanawiam sieczy zafasolkowalas czy nie ? .... jestem w podobnej sytuacji ... tak streszczajac ... musze poczekac jeszcze pare dni .... mam wielka nadzieje Wink

pozdrawiam
Powrót do góry
magdulka...:)

PostWysłany: Czw Kwi 30, 2009 5:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam takie pytanie....czy pod koniec okresu mozna zajsc w ciaze? pierwszy dzien miesiaczki to okolo13 pazdziernika czy 18moglam zajsc w ciaze?
Powrót do góry
Mmmadzia

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Wto Maj 05, 2009 6:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam staramy się z mężem o dziecko od dwóch miesięcy. I chciałam was zapytac jak wcześnie reagują piersi i sutki na zapłodnienie?? Czytałam na internecie że zależnie od kobiet sutki mogą dawac znac juz od pierwszego tygodnia od zapłodnienia. Robiłam sobie test (ale raczej jest zawcześnie) ale i tak miałam nadzieje że wyskocza dwie kreski ale niestety:(
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 66, 67, 68  Następny
Strona 58 z 68