Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Aggie
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 4:39 pm Temat postu: |
|
|
Laroche,
strasznie mi przykro jeśli tak się stało. A czy to możliwe, że to po prostu plamienie? W pierwszych miesiącach ciąży się może zdarzać.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nataliaw
|
Wysłany: Sro Kwi 08, 2009 5:50 pm Temat postu: |
|
|
Ja również staram sie od 4 miesięcy o dziecko , tak bardzo go pragnę ze moze dlatego nic nie wychodzi>:( spodziewany dzień okresu 15-04 obym go nie dostała .....Pozdrawiam wszystkie starające sie , i trzymam kciuki:)) :?: |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Karolkaklim
|
Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 1:02 pm Temat postu: |
|
|
Piszę tutaj, bo zaczynam swirować. We wtorek powinnam dostać @, ale jak narazie jeszcze nie ma śladu. Nie chce się nakręcać, ale.... Jak nie dostanę @ (a mam na to nadzieję) to jutro z samego rana zrobię teścik. Jak zawsze mam "typowe" objawy, chociaż nie tak do końca. Nigdy jeszcze mnie tak jajniki nie bolały jak teraz, piersi też są bardziej wrażliwe, mdli mnie i jakoś tak mi słabo. Wiem, wszystkie te objawy mogą świadczyć o czymś zupełnie innym, ale..
Prośba do Was, trzymajcie proszę kciuki, coby @ nie przyszła.
Pozdrawiam gorąco.
Karolka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 1:21 pm Temat postu: |
|
|
na takie objawy jest stanowczo za wczesnie, nawet jesli jestes w ciazy.
zeby test byl wiarygodny musi byc zrobiony 14 dni po stosunku. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Karolkaklim
|
Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 2:08 pm Temat postu: |
|
|
Wiem, że jest za wcześnie. Ale naczytałam się na forum, że niektóre kobiety odczuwają bardzo szybko jakieś objawy. Wiem, że jest to bardziej urojone - jak u mnie też się dzieje. A co do ilości dni po.. to już 3 tygodnie mijają, więc jakbym zrobiła to juz pewno by mnie nie okłamał. Ale dobrze "usłyszeć" takie otrzeźwiacze. Właśnie tego potrzebuje. Mąż mój tylko mnie bardziej podkręca, że pewnie jestem w ciąży.
Dziękuje i pozdrawiam.
Karolka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 3:37 pm Temat postu: |
|
|
oj zebys sie nie zawiodła. po co za wczasu sie nakrecac... i potem zobaczyc 1 kreske? ;] bez sensu. co ma byc to bedzie.
wiesz ile jest lasek na forum ktore nakrecaja sie co m-c, staraja o dziecko i potem wielkie rozczarowanie?
im bardziej pragniesz- tym ciezej zajsc. ale miimo wszystko zycze 2ch kreseczek !! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Karolkaklim
|
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 5:51 pm Temat postu: |
|
|
Witam,
więc tak, zrobiłam test w sobotę jak tam wczesniej mówiłam i wyszły dwie kreseczki.
wczoraj byłam na HCG i wyszło nieco ponad 4000. W przyszly tygodzni idę do lekarza wszystko potwierdzić i sprawdzić czy wszystko w porządku.
Pozdrawiam i życzę wszystkim starającym się tych dwóch kreseczek. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pagula
|
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 10:30 pm Temat postu: |
|
|
nataliaw napisał: | Ja również staram sie od 4 miesięcy o dziecko , tak bardzo go pragnę ze moze dlatego nic nie wychodzi> spodziewany dzień okresu 15-04 obym go nie dostała .....Pozdrawiam wszystkie starające sie , i trzymam kciuki:)) |
Zastanawiam sieczy zafasolkowalas czy nie ? .... jestem w podobnej sytuacji ... tak streszczajac ... musze poczekac jeszcze pare dni .... mam wielka nadzieje
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
magdulka...:)
|
Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 5:14 pm Temat postu: |
|
|
mam takie pytanie....czy pod koniec okresu mozna zajsc w ciaze? pierwszy dzien miesiaczki to okolo13 pazdziernika czy 18moglam zajsc w ciaze? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mmmadzia
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Wto Maj 05, 2009 6:18 pm Temat postu: |
|
|
Witam staramy się z mężem o dziecko od dwóch miesięcy. I chciałam was zapytac jak wcześnie reagują piersi i sutki na zapłodnienie?? Czytałam na internecie że zależnie od kobiet sutki mogą dawac znac juz od pierwszego tygodnia od zapłodnienia. Robiłam sobie test (ale raczej jest zawcześnie) ale i tak miałam nadzieje że wyskocza dwie kreski ale niestety:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|