Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 9:53 pm Temat postu: |
|
|
tu emi.pozdrawiam serdecznie.z moim okreikiem dalej nic bo ani widu ani słychu. tylko dalej ten brazowawy sluz. juz mam go dosc.myslalam ze to przed miesiaczka ale dalej jej nie mam.szkoda bo chciałabym zeby wszystko sie uregulowało a tu ciagle jest cos nie tak.juz sama nie wiem co sie ze mna dzieje! pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kruszynka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2006 1:55 pm Temat postu: |
|
|
Witam co tam u was??:)mam nadziej ze wszystko jest ok:P umnie jest ok:)heheh:)ale napewno nie bede w ciazy:)ale sie nie martwie:)przyjdzie na mnie czas:) Pozdrawiam:):* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
motylek2006 Gość
|
Wysłany: Sob Wrz 23, 2006 2:54 pm Temat postu: |
|
|
witam kobietki
dzisiaj powinnam juz miec okres ale w zamian za to mam temperature i mnie mdli i jakas chora jestem...moze to juz TO???no zobaczymy...albo to choroba opoznia okres albo juz "Fasoleczka" fajnie by bylo!
pozdrawiam was wszystkie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aleksandra_2006
|
Wysłany: Pon Wrz 25, 2006 6:24 pm Temat postu: Brak Ciazy |
|
|
Czesc od 7 miesiecy wspolzyje z chlopakiem bez zabezpieczenia ... fakt ze nieregularnie ale bark rezultatow nie jestem w ciazy teraz kochalm sie 15,16 i 17 dzien cyklu dostalam okres 8 wrzesnia i tak mam mniejwiecej co 35 dni ale i tak wiem ze sie nie uda choc to sa niby dni plodne nawet zaczelam brac kaws foliowy !! a mozesz zaszly jakies komplikacje gdy mialam rozlany wyrostek 11 lat temu ? bylam niedawno u ginekologa i jest ok ! P.S a pragne byc w ciazy ! co robic ?
--------edit by kobieta------
Prosze nie pisac calych tematow duzymi literami. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kruszynka
|
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 12:50 pm Temat postu: |
|
|
Witam nie martw sie nie jestes sama:) my tez sie staramy niestety to nie takie proste:(ja w tym miesiacy tez nic:(ale moze w przyszlym sie uda:)przyjdzie na nas czas:)wiec nie martw sie i nie mysl tak o tym:)to napewno sie uda:)Trzymam kciuki pozdrawiam:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
roco007 karin Gość
|
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 8:08 pm Temat postu: objawy ciazy |
|
|
czesc nie martwcie sie jestem z wami ten mit z nogami do gory mi sie zprawdil po 2 latach leczenia w klinice w myslowicach mam synka ktory 1 listopada skoncz 5 lat po mekach zajscia w pierwsza ciaze mowia ze druga przyjdze lzej ale od roku staram sie o drugi i czekam ta jak wy ale pelne nadzeji pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karin Gość
|
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 8:18 pm Temat postu: objawy ciazy |
|
|
czesc motylek ico dostalas okres |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kruszynka
|
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 9:18 pm Temat postu: |
|
|
a jednak mit ma cos w sobie:) ciesze sie ze Ci sie udalo:) ja jak narazie przestaje chciec jak moge tak to nazwac poprostu jak ma byc to bedzie:) narazie moze zajme sie przygotowaniem do slubu ktory bedzie za rok:) ale juz mamy wiele spraw:)Pozdrawiam i do uslyszenia:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
motylek2006 Gość
|
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 10:15 pm Temat postu: |
|
|
czesc karin
jeszcze nie ale byc moze bedzie w sobote bo po tym jak mi sie 2m-ce spoznilo to sie cos rozregulowalo i chyba mam co 35 anie 28 dni.poczekam zobacze... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
motylek2006 Gość
|
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 10:21 pm Temat postu: |
|
|
kruszynka
moze tak trzeba nie myslec i nie chciec/pragnac tak mocno...
bo ponac kobiety sie blokuja bo bardzo pragna miec malenkie cudenko... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|