Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Chcę mieć dzidziusia

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 66, 67, 68  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Marta Sobieski

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Wrz 14, 2006 3:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cieszę sie bardzo, że sprawiłam, że sie usmiechasz Very Happy Bardzo mnie to cieszy. Grunt do pozytywne nastawienie. Słoneczko nam sprzyja, wiec nie ma czym się martwić. Bedzie super Exclamation Exclamation Exclamation
Oczywiście czekam na dobre wiadomości.
A co z Emi Question Question Question
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emi

PostWysłany: Pią Wrz 15, 2006 8:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jestem jestem.jak weszlam dzis na forum to az miło ssie zaskoczylam ze ktos nowy nas odwiedził.Tylko ze smutne jest to ze zwieksza sie grono kobitek z tym samym problemem.Co sie dzieje z nami kobietami??przeciez kobieta jest po to stworzona aby urodzic dziecko!Bez sensu.Co sie dzieje ? wszystko sie przewraca do góry nogami. Ja napewno nie zrezygnuje z prób zasiania fasolki, bo chcem aby z milosci byl jej owoc. Zaczne juz niedługo bo mój kochany wraca i juz bedzie przy mnie, bedziemy sie nawzajem wspierac i brnac do celu. ale wpadac bede na forum takze aby wspierac was kobitki najdrozsze.pozdrawiam serdecznie,Buziolki!!!cmok cmok

---- edit by Paweł:
Prosze pamiętać o maksymalnie 3 znakach interpunkcyjnych koło siebie (w tym wypadku chodzi o wykrzykniki Wink )
Powrót do góry
kruszynka

PostWysłany: Pią Wrz 15, 2006 9:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

He he to fajnie:)Smile a mnie od dwuch dni boli jajnik:( nie wiem co otym myslec:(w tym miesiacu tez sie staramy:)o dzidziusia:)nie wiem moze to dlatego mnie boli bo zaduzo sexu!!!:(hmmm ajcie znac jak myslicie aa dodam ze boli mnie lewy jajnik pozdrawiam i do uslyszenia:):*:*
Powrót do góry
Marta Sobieski

PostWysłany: Pią Wrz 15, 2006 2:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie wszystkie kobietki
nadchodzi weekend, więc trzeba się zrelaksować i odpocząć to ciężkim tygodniu. Pogoda zapowiada nam sie wspaniała więc wykorzystajmy ją.... a moze na łonie natury???? Tak dla odmiany.Moze tym razem sie uda.
Dziewczyny trzeba próbować
Kruszynko, nie wiem co to za ból cię dopadł, nie jestem ekspertem, ale myśle,że może on być związany z owulacją. Mnie też czasem pobolewa, tylko że mnie prawy. Trwa to jakieś 2,3 dni, a potem przestaje. Jezeli cie nie przestanie, to najbezpieczniej bedzie udać się do lekarza.
Myśle ze wszystko będzie ok.
A teraz korzystamy z pieknej pogody
Pozdrawiam Very Happy
Powrót do góry
kruszynka

PostWysłany: Pią Wrz 15, 2006 3:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Umnie tez sie zrobila pogoda:) dzieki Martus:) hhe mam nadziej ze to nic zlego:)hehe do lekarza to troche ciezko bo tu strasznie drogo jest:(ale zobacze:)jestem po pracy i wszystko mnie boli:(moze to bedzie jakis przeziebienie:( ehhh:) pozdrawaim i caluje:):*:*:*
Powrót do góry
Motylek2006
Gość

PostWysłany: Pon Wrz 18, 2006 2:16 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam wszyskie kobietki!
co prawda przez przypadek trafilam na to forum bo tak siedze i szukam jakis porad moze cudownych srodkow Wink zeby w koncu udalo sie zajsc w ciaze.ja i moj partner juz od dluzszego czasu(ok 5m-cy)staramy sie o malensto ale jakos nam nie wychodzi no i oczywiscie wciaz sie nie poddajemy! chociaz teraz to juz nie podchodze do tego tak jak na poczatku gdyz prawdopodobnie wmowilam sobie ze bylam w ciazy...
zawsze mialam regularnie okres wiec jak pewnej soboty go nie dostalam to oznaczalo dla mnie jedno-ciaza!towarzyszyly mi przy tym nudnosci,bole podbrzusza,bolace piersi i brodawki inne niz zwykle, wiec zeby miec pewnosc po moze tygodniu kupilam test i wyszedl pozytywnie z tym ze kreseczka byla slabsza ale po kilku dniach zrobilam kolejny i juz byla mocniejsza wiec wybralam sie do lekarza.lekarz wysluchal mnie pozadawal pytania i na podstawie moich odp wydal diagnoze:6-tydz jak rowniez termin porodu umowil mnine na usg za 3 tyg bylam w lekkim szoku ze mnie nie zbadal(przebywam poza granicami polski)no ale czekalam na usg.po 2 tyg a 2 m-ce od ostatniej miesiaczki zaczelam krwawic z ostrymi bolami podbrzusza.wiec szybko do szpitala i po kilku badaniach diagnoza padla - "panin nie jest w ciazy i nigdy nie byla"... to byl dla nas szok,szczescie pryslo!nie zycze tego zadnej kobiecie!przestalam wierzyc testom ciazowym oraz lekarzom pochodzenia azjatyckiego. zmienilam lekarza i ciagle sie staramy...
trzymajcie sie babeczki na kazda z nas przyjdzie pora!ja w to wierze!byle sie nie blokowac!
Powrót do góry
kruszynka

PostWysłany: Pon Wrz 18, 2006 9:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam !Smile Motylku jest mi bardzo przykro z tego powodu:(<przytul> dobrze ze zmienilas lekarza!!trzymam kciuki a ja hehe czekam czy dostene okres czy tez go nie bedzie:)ale mam jeszcze pare dni:)umnie pogoda do pupy wiec i moj humor tez:(Pozdrawaim:*:*:*:*:*
Powrót do góry
Marta Sobieski

PostWysłany: Pon Wrz 18, 2006 9:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witamy nową Koleżankę na naszym forum!!!
Cieszymy się bardzo, że do nas dołączyłaś, szkoda tylko, że tak przykra sprawa cię do tego zmusiła. Jest mi bardzo przykro, że musiałaś przejść przez to wszystko, ja, prawdę powiedziawszy, nie wyobrażam sobie takiej sytuacji.
Podziwiam Cię za to, że jestes taka pogodna, pełna wiary i nadziei. Wspaniale. Jestes przykładem dla wszystkich kobiet.
I ja też mysle, że na każdą z nas przyjdzie czas, i że każda z nas bedzie kiedyś przytulać swoje maleństwo.
Wszystko będzie ok.
Pozdrawiam gorąco i głowa do góry
Powrót do góry
motylek 2006
Gość

PostWysłany: Pon Wrz 18, 2006 5:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

halo halo
trzeba byc pogodnym i oczekiwac na to co bedzie.teraz robimy lekka przerwe bo ponac plemniczki musza sie wzmocnic-moze to poskutkuje no i staram sie nie myslec za duzo na ten temat
a jesli chodzi o to co przezylam to cieszyl mnie fakt ze to byl okres niz mialyby to byc jkies problemy z ciaza.
pozdrawiam wszystkie kobitki
trzymacie sie cieplutko
Powrót do góry
kruszynka

PostWysłany: Wto Wrz 19, 2006 8:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kobietki co ta u was???ja juz sie nie moge doczekac przylotu do Polski za miesiac bede w domku na odwiedzianch:)wybiore sie do Ginekologa zobaczyc czy jestem zdrow:)heheh noi mysle znowu jak bedzie tym razem z miesiaczka !!!Smile ;p :Pczy bedzie czy nie!!!!!!!!!!Pozdrawaim :*:*:*:*
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 66, 67, 68  Następny
Strona 8 z 68