Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Madzia Gość
|
Wysłany: Nie Lis 13, 2005 10:11 am Temat postu: prosze was pomozcie!!!!! |
|
|
jakiś tydzień temu współżyłam ze swoim chłopakiem ale nie można tego nazwac seksem przerywanym bo tylko przez chwile tak bylo pozniej zalozylismy normalnie prerzerwatywe. ale boje sie bo okres spoznia mi sie juz tydzien prosze pozmożcie[/b] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Lis 13, 2005 10:36 am Temat postu: |
|
|
Spuźniony okres to jeszcze nie wszystko kup test ciążowy w patece potrafią dać przybliżony wynik (skuteczność ok 85%) po 10 dzniach od stosunku. Będziesz miała w tedy większą pewność czy to ciąża czy co kolwiek innego co mogło rozregulować tówj organizm |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Madzia Gość
|
Wysłany: Nie Lis 13, 2005 11:04 am Temat postu: |
|
|
ja bylam ostatnio u lekarza bo mialam jakies zapalenie w srodku i bralam leki nie wiem czy to moze miec cos wspolnego juz sama sie gupie w tym.mam jeszcze pytanie przez kilka wsadow mozna zajsc w ciaze przez nie doszlo do wytrysku wiec jest to mozliwe ze przez piec a nawet mniej minut moze cos wytrysnac?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Lis 13, 2005 11:14 am Temat postu: |
|
|
Leki mogły przesunąć niec okres. (nie tylko leki hormonalne mogą to zrobić, większość antybiotyków też chodz nie we wszystkich przypadkach) Warto by poczytać ulotke z tych leków - powinno pisać a jeżeli nie to spytać sie lekarza czy przypadkiem nie ma takiego skutku ubocznego.
Tak jest możliwe zapłodnienie bez wytrysku. Ponieważ część pelmników wydostaje sie jeszcze przed wytryskiem spermy. W tak zwanym "kropelkowaniu". Te pelmniki nie różnią sie niczym innym od reszty i są tak samo "groźne".
Kropelkowanie następuje nieco wcześniej niż wytrysk. Jest to pewna nie wiadoma której nie da sie tak łatwo określić, ponieważ jest one dla mężczyzny nie wyczówalne. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Madzia Gość
|
Wysłany: Nie Lis 13, 2005 11:30 am Temat postu: |
|
|
poszlabym do lekarzalae nawet nie mam jak bo mam powazny proble z noga i nie moge chodzic.ostatnio bralam antybiotyk bo bylam przeziembiona moze w takim razie to spowodowalo ze mi sie okres spoznia juz smaa niewiem chcialbym wiedziec na czym stoje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Madzia Gość
|
Wysłany: Nie Lis 13, 2005 11:32 am Temat postu: |
|
|
moze mi powiedziec jakie sa pierwsze objawy ciazy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Madzia Gość
|
Wysłany: Nie Lis 13, 2005 10:06 pm Temat postu: |
|
|
Wiem ze strasznie duzo pytan zadaje ale to juz bedzie ostatnie.mogłbyś mi napisac kiedy dokładnie są dni płodne a kiedy są bez płodne!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Lis 13, 2005 10:24 pm Temat postu: |
|
|
[zakaz umieszczania linków]
Możesz wyliczyć dokłądnie na tych stronach
Nie przejmuj sie forum jest do pytania w razie czego pisz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Madzia Gość
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2005 7:08 pm Temat postu: |
|
|
Jak cos to bede jeszcze pisac ale mam nadzieje ze nie bede juz musiala poniewaz jutro z rana robie test i mam nadzieje ze bedzie negatywny a kupilam test strumieniowy i farmaceutka powiedziala ze on daje wiecej procent pewnosci i mozna go nawet robic gdy juz nie ma sie pierwszego dnia spodziewanej miesiaczki wiec mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze.dziekuje ci bardzo za pomoc przez ciebie spokojnie moglam zasnac. dziekuje!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2005 8:48 pm Temat postu: |
|
|
Trzymam kciuki |