Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Bynek
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 6:37 pm Temat postu: |
|
|
Moje krwawienie jest zupelnie inne niz pozostale jest silniejsze i tak jek pisalam wyzej bolesne test robilam i wyszlo ze nie ma ciazy ale to bylo zaraz gdy nie pojawila sie miesiaczka a drugi raz nie powtarzalam! Krwawienie mam juz 5 dni i caly czas boli mnie brzuch zastanawiam sie czy to nie poronienie!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 7:34 pm Temat postu: |
|
|
hmmm... to jezeli podejzewasz poronienie to powinnas pujsc do lekarza, niech cie przebada tak bedzie najbezpieczniej |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Czw Mar 22, 2007 1:14 pm Temat postu: |
|
|
Zgadzam się z Pituszką, ze zdrowiem nie ma co eksperymentować.
Na pewno wszystko będzie w porządku, trzymam kciuki. _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Bynek
|
Wysłany: Pią Mar 23, 2007 9:04 pm Temat postu: |
|
|
Tak to oczywiste ze lekarz mnie nie minie i juz nie moge sie doczekac zeby rozwiac moje watpliwosci i napewno wam opisze co sie tak naprawde wydarzylo, czy to zwyczajne opoznienie miesiaczki , cz tez poronienie a moze jednak ciaza !!! pozdro!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kasia-_-
|
Wysłany: Sro Kwi 18, 2007 6:30 pm Temat postu: Czy lekarz mógł sie pomylić??Pomóżcie |
|
|
mam pytanie byłam u lekarza tydzień temu i zbadał mnie powiedział mi ze nie jestem w ciąży a 3 dni temu zauważyłam ze pokarm mi z piersi leci a powiększone piersi mam od jakiegoś miesiąca.czytałam że pokarm leci dopiero w 4 miesiącu a to jest nie możlew zebym była w tym miesiącu.a chciałam sie zapytać czy jest możliwość zeby mi pokarm powrócił ponieważ ja 6 miesięcy jestem po porodzie.nie mam pojęcia co sie ze mną dzieje!!!obawiam sie ze jestem w ciąży a zabardzo nie chce ale jeśli jestem to dlaczego lekarz tego nie zauważył?? prosze pomóżcie!!
jeszcze chciałam napisać ze od czasu porodu nie miałam miesiączki ale ja mam bardzo uże problemy z miesiączka i odkąd pamietam tak mam a wczoraj dostałam takich lekkich plamień i dzisiaj mam jedynie takie lekkie brązowe plamienia.a nie czuje żebym miała rozpulchnioną macice ani żadnego guzka w dole brzucha a jak byłam w ciąży to miałam już w 1 miesiącu.mie wiem co o tym wszystkim myśleć.
-----edit by drapaka-----
Jeżeli chcesz coś dodać użyj opcji "zmień" jest z prawej strony każdego twojego posta. Pisząc kilka postów po rząd, tworzy się niepotrzebny bałagan |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Kwi 18, 2007 8:30 pm Temat postu: |
|
|
mysle ze lekarz powinien zauwazyc jak to juz 1 miesiac... ja bym poszla na kontrol do drugiego lekarza sie upewnic... moze to jakies problemy hormonalne... idz do lekarza jeszcze raz!!! ale tym razem do jakiegos innego... zycze powodzenia i zdrowka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kasia-_-
|
Wysłany: Pią Kwi 20, 2007 8:56 pm Temat postu: |
|
|
dzisiaj byłam ponownie u ginekologa i powiedziała mi ze być może jestem w wczesnej ciąży i żebym zrobiła sobie test ciążowy tylko że ja raczej na pewno nie jestem w tak wczesnej ciąży ja jak coś to w min. pierwszym miesiącu to już raczej powinna zauważyć.a na to że mi pokarm leci to stwierdziła ze poprostu mi powrócił i że tak czasami bywa.nie wiem co już o tym wszystkim myśleć. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 20, 2007 9:04 pm Temat postu: |
|
|
zrob test to bedzie chyba najlepsze rozwiazanie ? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kasia-_-
|
Wysłany: Sob Kwi 21, 2007 8:05 pm Temat postu: |
|
|
wiem że musze zrobić test tylko ze sie boję wyniku.mam poprostu już dosyć tego stresu :cry: |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Kwi 22, 2007 1:27 pm Temat postu: |
|
|
zrob test nie ma sie co martwic, bedzie dobrze zobaczysz |