Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

chcesz zapytać "czy jestem w ciąży" to tylko tutaj

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 41, 42, 43
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Bynek

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Mar 21, 2007 6:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moje krwawienie jest zupelnie inne niz pozostale jest silniejsze i tak jek pisalam wyzej bolesne test robilam i wyszlo ze nie ma ciazy ale to bylo zaraz gdy nie pojawila sie miesiaczka a drugi raz nie powtarzalam! Krwawienie mam juz 5 dni i caly czas boli mnie brzuch zastanawiam sie czy to nie poronienie!! Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Mar 21, 2007 7:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm... to jezeli podejzewasz poronienie to powinnas pujsc do lekarza, niech cie przebada tak bedzie najbezpieczniej Smile
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Czw Mar 22, 2007 1:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się z Pituszką, ze zdrowiem nie ma co eksperymentować. Smile
Na pewno wszystko będzie w porządku, trzymam kciuki. Smile
Bynek

PostWysłany: Pią Mar 23, 2007 9:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak to oczywiste ze lekarz mnie nie minie i juz nie moge sie doczekac zeby rozwiac moje watpliwosci i napewno wam opisze co sie tak naprawde wydarzylo, czy to zwyczajne opoznienie miesiaczki , cz tez poronienie Crying or Very sad a moze jednak ciaza Razz !!! pozdro!!
Powrót do góry
Kasia-_-

PostWysłany: Sro Kwi 18, 2007 6:30 pm    Temat postu: Czy lekarz mógł sie pomylić??Pomóżcie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie byłam u lekarza tydzień temu i zbadał mnie powiedział mi ze nie jestem w ciąży a 3 dni temu zauważyłam ze pokarm mi z piersi leci a powiększone piersi mam od jakiegoś miesiąca.czytałam że pokarm leci dopiero w 4 miesiącu a to jest nie możlew zebym była w tym miesiącu.a chciałam sie zapytać czy jest możliwość zeby mi pokarm powrócił ponieważ ja 6 miesięcy jestem po porodzie.nie mam pojęcia co sie ze mną dzieje!!!obawiam sie ze jestem w ciąży a zabardzo nie chce ale jeśli jestem to dlaczego lekarz tego nie zauważył?? prosze pomóżcie!!

jeszcze chciałam napisać ze od czasu porodu nie miałam miesiączki ale ja mam bardzo uże problemy z miesiączka i odkąd pamietam tak mam a wczoraj dostałam takich lekkich plamień i dzisiaj mam jedynie takie lekkie brązowe plamienia.a nie czuje żebym miała rozpulchnioną macice ani żadnego guzka w dole brzucha a jak byłam w ciąży to miałam już w 1 miesiącu.mie wiem co o tym wszystkim myśleć.

-----edit by drapaka-----
Jeżeli chcesz coś dodać użyj opcji "zmień" jest z prawej strony każdego twojego posta. Pisząc kilka postów po rząd, tworzy się niepotrzebny bałagan
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Sro Kwi 18, 2007 8:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mysle ze lekarz powinien zauwazyc jak to juz 1 miesiac... ja bym poszla na kontrol do drugiego lekarza sie upewnic... moze to jakies problemy hormonalne... idz do lekarza jeszcze raz!!! ale tym razem do jakiegos innego... zycze powodzenia i zdrowka Smile
Powrót do góry
Kasia-_-

PostWysłany: Pią Kwi 20, 2007 8:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzisiaj byłam ponownie u ginekologa i powiedziała mi ze być może jestem w wczesnej ciąży i żebym zrobiła sobie test ciążowy tylko że ja raczej na pewno nie jestem w tak wczesnej ciąży ja jak coś to w min. pierwszym miesiącu to już raczej powinna zauważyć.a na to że mi pokarm leci to stwierdziła ze poprostu mi powrócił i że tak czasami bywa.nie wiem co już o tym wszystkim myśleć.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Kwi 20, 2007 9:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zrob test to bedzie chyba najlepsze rozwiazanie ?

Powrót do góry
Kasia-_-

PostWysłany: Sob Kwi 21, 2007 8:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem że musze zrobić test tylko ze sie boję wyniku.mam poprostu już dosyć tego stresu :cry:
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Nie Kwi 22, 2007 1:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zrob test Smile nie ma sie co martwic, bedzie dobrze zobaczysz Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 41, 42, 43
Strona 43 z 43