Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

chcesz zapytać "czy jestem w ciąży" to tylko tutaj

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Paweł
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Lut 01, 2006 10:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powtarzam to od samego porząctku forum to nie gabinet lekarski.

A gdy ci ludzie piszą że samo włożenie nic nie daje to nie po to aby robić sobie z Ciebie jaja Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Marcin
Gość

PostWysłany: Sro Lut 01, 2006 10:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok przepraszam...ale chce tylko sie dowiedziec dokladnie co i jak bo taks ie składa ze ginekologiem nie jestem a mam przed soba studia i nie chce sobie zycia z pieprzyc wiem ze powienienm pomyslec o tym troszke wczesniej ale kazdy z nas jest człowiekiem!!
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sro Lut 01, 2006 5:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czesc mam pytanie, czy intensywny seks wplywa na opoznienie okresu? Kochalismy sie w styczniu kilka razy, zawsze zabezpieczalismy sie prezerwatywa, nigdy nie pekla ani sie nie zsunela, mimo to okres spoznia mi sie 3 dni <zawsze mialam regularne>. Nie wiem dlaczego i pewnie wkrecam sobie chore mysli bez powodu, ale i tak cholernie panikuje... Help, z góry dzieki za odp.
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Lut 01, 2006 5:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze spokój, po drugie spokój, po trzecie:

a) nie neguje teg żę ktos chce znaleść odpowiedz tylko że zauważam że jeżeli pare osób pisze to sam w odpowiedz to nalezy potraktować to serio.

b) intesywność stosunków nie ma żadnego wpływu na miesiączke. Tak samo jak czas podneicenia ani też głębokość penetracji.
Powrót do góry
paulina.
Gość

PostWysłany: Pią Lut 03, 2006 1:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam identyczną sytuacje kochałąm sie bez zabezpieczenia nie trwalo to długo...to bylo włozenie 3-4 razy członka(strach) dodac nalezy ze przed stosunkiem spózniał mi sie okres..teraz wyjechałąm za granice i nadal okresu nie ma czy zmaina klimatu moze wpływac na opóznienie sie miesiaczki...prosze o odp??
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Lut 03, 2006 2:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak
Powrót do góry
Gość
Gość

PostWysłany: Sob Lut 04, 2006 1:59 am    Temat postu: Chce być w ciązy - czy to teraz? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej!Mam pyatnko..bardzo chialabym byc w ciazy..z moim partnerem kochalam sie w 9,12,14 i 15 dniem cyklu..czy jest mozliwosc ze bedziemy miec Nasze wymarzone malenstwo?Okres mam dostac dopiero 11 lutego ale odczuwam bole piersi i kiedy uprawiam z nim sex czuje ze moje narzady rodne sa bardziej wrazliwe..Pawelku co o tym myslisz?
Powrót do góry
myszka
Gość

PostWysłany: Sob Lut 04, 2006 3:40 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mysle zeby poczekac do czasu kiedy ma sie pojawic @ jesli jej nie bedzie zrób test i bedziesz wiedziec Smile Laughing
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Lut 04, 2006 10:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

"gulczas a jak myślisz" Razz - to taka mała dygresja humorystyczna Razz

A tak na poważnie to ja ani wróżbitą nie jestem ani magikiem.

No nie lubie tak odpisywać ale no spróbuj ty mi odpisać czy jutro bedzie mnie boleć glowa (a ja podam zalożenia że jest takie ciśnienie na dworze a ja mam jakies tam ciśnienie krwi)

Owszem da sie przewidzieć przy ewidentnych przypadkach kiedy ta glowa by mnie naprawde rozbolała, ale czy pozwoliła byś aby faszerował sie tabletkami nie mając żadnego pojęcia kiedy mnie ta głowa zaboli :> (no chyba że wróżka z Ciebie jest :> - jak co to daj znać, zawsze jedna znajoma wrózka sie przyda Razz)

W aptekach można kupić test owulayny - wskazuje dni plodne i nie plodne - ceny nie znam oraz dokładnie jak go sie stosuje też nie bo nigdy go w ręku nie miałem z konkretnymi pytaniam o test owulacyjny prosze kierować do "Netka" ona Ci już powie konkretniejsze sprawy na ten temat Wink (przynajmniej powinna)

A jeżeli chcecie mieć dziecko to cierpliwości i odpręzenia Smile jak widać wcześniej tye paniki żeby nie mieć a jak sie chce mieć to nie tak łatwo trafić w te pare dni Wink Wiesz staraćs ie odzeicko to nie 2 miesiące, to czasem jest pół roku. Nie należy sie zrażać czy denerować, spokojnie trzeba probować Smile
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sob Lut 04, 2006 1:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki za odpowiedz Pawle ale ja tylko spytalam..a Ty od razu musiales mnie wysmiac..jestes..eh..niewazne..:[
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 41, 42, 43  Następny
Strona 3 z 43