Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

chcesz zapytać "czy jestem w ciąży" to tylko tutaj

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 40, 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
drapaka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pon Lut 19, 2007 11:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moim zdanienm to większe prawdopodobieństwo jest, że to dziecko twojego faceta, ale nie na 100%...Będziesz musiała zrobić test na ojcostwo, jak się urodzi...
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Lut 20, 2007 12:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z drapaka... mysle ze to dziecko twojego partnera tymbardziej ze z tamtym facetem mialas prezerwatywe i potem sie umyl Smile wiec sie nie zalamuj ale na przyszlosc unikaj takich wybrykow Wink po co potem sie zamartwiac...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
agentka69

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lut 20, 2007 12:44 am    Temat postu: Ciąża Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanko: O czym mogą świadczyć nabrzmiałe, bolące piersi i zaczerwienione sutki, z których wydobywa się wydzielina, do tego jeszcze dochodzi ból w podbrzuszu i twardy brzuch?
Proszę o szybką odp.
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Lut 20, 2007 1:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe najprawdopodobniej to ciążaSmile albo problemy z gospodarką hormonalną
lola

PostWysłany: Wto Lut 20, 2007 10:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki za pocieszenie tez mam taka nadzieje a nawet pewnosc ze to malenstwo bedzie moje i stalego partnera. a tak naprawde to dostalam nauczke na cale zycie i na pewno juz mi sie to nie zdazy
Powrót do góry
GISA

PostWysłany: Wto Lut 20, 2007 10:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

-----edit by Pituszka
Treść postu została skasowana z powodu obrażania innych, to nie jest miejsce na tego typu zachowanie.
Powrót do góry
lola

PostWysłany: Wto Lut 20, 2007 10:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki za wsparcie bo ty pewnie jestes idealna i nigdy w zyciu nic glupiego nie zrobilas czego potem bys mogla zalowac. zazdroszcze
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Lut 20, 2007 11:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z drapaka ale ja stawiam na ciaze Wink i Gratuluje Exclamation
Powrót do góry
krzysiek7484

PostWysłany: Sro Lut 21, 2007 8:08 pm    Temat postu: Pomocy !!! czy to ciażą??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich i prosze o pomoc moja dziewczyna wczoraj dostala okres ale dzis stwierdzila za jej sie wydawalo ze dostala i zrobila tes i wyszed pozytywny. dodam ze ostatnio byla chora na zapalenie płuci przyjmuje antybiotyki i na dodatek ma problemy z tarczyca czy to to naprawde ciaża prosze o opinie!!!!
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Lut 21, 2007 8:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mozliwe ze tak (bo zdarzaja sie plamienia podczas ciazy...)
chociaz niekoniecznie, moze niech wybierze sie do lekarza albo powtorzy test Smile
nie napisales czy jest powod do obaw,czy moglo dojsc do zaplodnienia, kiedy ostatnio miala okres i jak dlugie ma cykle Question
to wszystko tez ma znaczenie

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 40, 41, 42, 43  Następny
Strona 41 z 43