Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

chcesz zapytać "czy jestem w ciąży" to tylko tutaj

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
krzysiek7484

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lut 21, 2007 8:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

stosunki odbywamy zawsze w prezerwatywie i dodatkowo wyciagam przed wytryskiem cyklem ma bardzo nie regularne a planowo miala dostac opres w piatek dlatego nie wierze w to ze moglo dojsc do czegos takiego zawsze bardzo uwarzam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Lut 21, 2007 8:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Skoro zawsze uwazacie to nie ma powodu do obaw,czasem zdarza sie ze okres przybywa pare dni wczesniej, tym bardziej ze Twoja dziewczyna ma nieregularne cykle Wink
ale dla spokoju mozna wybrac sie na badania,napewno to nie zaszkodzi a moze tylko pomoc Smile

Powrót do góry
krzysiek7484

PostWysłany: Sro Lut 21, 2007 8:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jutro zrobi jeszcze jeden test ale skad ten wynik dzisiejszego testu?? aha jeszcze jedno nie dostala tego okresu tylko sie jej tak wydawalo no i miala ostatnio objawy zblizajacego sie okresu czyli u niej to bolacy kregosłup i rozdraznienie dziekuje za odpowiedz to mnie torszke uspokoiło ale nadal jestem kłębkiem nerwów
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Lut 21, 2007 10:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma za co od tego jest forum Smile

Powrót do góry
siwa

PostWysłany: Sro Lut 28, 2007 12:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam 4 dni temu robilam test wyszedl pozytywny jestem ciekawa czy test mogl sie pomylic?? Chce isc jeszcze na badanie krwi zeby to potwierdzic chce byc w ciazy mam nadzieje ze badanie krwi wykarze ze jestem w ciazy . A co wy o tym myslicie ?? Very Happy
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Lut 28, 2007 8:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

myslimy ze skoro test wykazał ciaze to bocian niedlugo przyleci, powodzonka hehe Laughing

Powrót do góry
siwa

PostWysłany: Sro Lut 28, 2007 10:39 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

DZiekuje wam bardzo Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Lut 28, 2007 4:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

siwa a ja gratuluje Very Happy
Powrót do góry
Bynek

PostWysłany: Sro Mar 21, 2007 3:21 pm    Temat postu: Czy moge byc w ciazy! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam! mam problem z moja miesiaczka bo spozniala mi sie 13 dni a od czasu porodu nie mialam takich problemow mialam zazwyczaj regolarnie caly moj cykl trwal 30 dni a teraz wyszlo ze mialam 43dni i po tym czasie mialam krwawienie 22 dni temu wspolzylam bez zabespieczenia i po paru dniach czulam bol jak przy miesiaczce mialam mdlosci i tak jest do teraz zaznaczam ze po porodzie nie wystepowaly u mnie przed miesiaczka czy w trakcie bole miesiaczkowe czy moge byc wciazy chodz wystapilo krwawienie! Za odpowiedzi z gory dziekuje!!
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Mar 21, 2007 5:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a to krwawienie bylo inne czy troche krotsze i bardziej skape?? na twoim miejscu zrobilabym test, wtedy bedzie wiadomo Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 41, 42, 43  Następny
Strona 42 z 43