Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
warjatka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 12:11 am Temat postu: pomocy |
|
|
mam dosyc wazne pytanie Chciała bym w jakis bardzo dobry sposób wzmocnic moje włosy.Moim głupim kaprysem stały sie bardzo słabe i zaczeły wypadać.A wszystko przez to że zroiłam sobie warkoczyki i miałam je przez miesiac.Gdy rozplatałam warkoczyki włosy wychodziły mi garściami.Kiedys miałam bardzo grube, mocne, i puszyste włosy.Teraz sa cieniutkie, słabe i wychadza jak nie wiem co.Chciała bym zeby były takie jak dawniej.Stosowałam juz wiele metod ale nic nie pomogło.Prosz o pomoc.Bardzo mi zalezy na tym by moje wlosy byly jak dawniej.Jeśli ktoś bedzie mial jakis dobry i sprawdzony sposób na poprawienie stanu włosów to piszcie na moje gg11548741.Pozdrawiam
---------edited by emilka---------
temat przyłączyłam do tematu pokrewnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
CzekoladowyElf
|
Wysłany: Sob Sie 16, 2008 8:26 pm Temat postu: |
|
|
Ja mam też taki problem. Dawniej wszyscy zachwycali się moimi włosami, bo były na prawdę piękne, ale teraz przez nieszczęsne odchudzanie stały się słabe i łamliwe. Postanowiłam je podciąc i zrobiłam to przed chwilką. Podcięcie robi dobrze każdym włosom. Wystarczy kilka centymetrów. Poza tym powróciłam do spożywania Falvitu. Swietne witaminy, które swojego czasu bardzo mi pomogły Polecam:)
A teraz kosmetyki do włosów. Na półce w łazience nie może zabraknąc mojego ukochanego szamponu- CATZY HEALING. Próbowałm różnych szamponów, ale zawsze wracałam do tego. Jak dla mnie jest GENIALNY! jest on przeciwłupieżowy, ale też wzmacnia włosy:) Zawsze po myciu wcieram w moje włosy odżywkę: Schwarzkopf- GLISS KUR ASIA BEAUTY. Życzę odrostu i wzmocnienia włosów , a ja biorę się za jedzenie Pozdrawiam serdecznie:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nutria
|
Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 10:18 am Temat postu: dieta |
|
|
co powinnam jesc (oprocz tabletek oczywiscie:) zeby przestaly mi wypadac wlosy? warzywa, owoce... wiem, ale jakies konkretne na ktore szczegolnie zwrocic uwage? wypadanie swiadczy o braku jakichs elementow w organizmie ale pojecia nie mam jakich.. u mnie podejzewam ze bierze sie to ze stresu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kalinka
|
Wysłany: Pią Wrz 19, 2008 12:04 pm Temat postu: |
|
|
a może powinnaś sobie robić herbatki ze skrzypu, albo parzyć simię lniane |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sob Wrz 20, 2008 10:45 am Temat postu: |
|
|
a ja polecam wszystkim na wzmocnienie wlosow i i ch wypadanie odzywke: HENNA WAX TREATMENT. Kupuje sie ja w aptece. Mi polecila ja moja fryzjerka. Narazie stososuje ja 3 razy dopiero. Ale juz widze malutkie postepy wlosy mam bardziej miekkie i mniej juz wypadaja i mniej sa zniszczone.
HENNA WAX zalecany jest w przypadkach osłabienia lub zniszczenia włosów przez trwałą, rozjaśnianie lub farbowanie, oraz gdy włosy i skóra głowy nie tolerują innych odżywek. Odżywczy wosk w postaci maseczki, przeznaczony do intensywnej kuracji kosmetycznej włosów i skóry głowy.
Jego specjalna receptura, oparta na ekstrakcie z Henny (Lawsonia) pozwala na penetrację włosa i cebulki włosowej, dzięki czemu odżywcze składniki docierają do miejsc gdzie są najlepiej wykorzystane.
W rezultacie włosy odzyskują połysk i sprężystość |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marusia
|
Wysłany: Czw Paź 16, 2008 10:34 pm Temat postu: |
|
|
mój maż kupił sobie jakiś czas temu Inneov homme przeciwko wypadaniu włosów, jak zobaczyłam, że po miesiącu stosowania widać pierwsze efekty, kupiłam sobie kobiecy odpowiednik tego leku - Inneov gęstość włosów i też łykam. spotkałam bardzo wiele pozytywnych opinii na temat tych tabletek, poczekamy, zobaczymy... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dante11
|
Wysłany: Nie Paź 19, 2008 12:44 pm Temat postu: |
|
|
inneov- znam te produkty i są godne polecenia. łagodne nutrikosmetyki, sama łykałam gęstość włosów i efekty były super po 3-4 miesiącach, efekty były trwałe, co ważne, także nie znikały wraz z zaprzestaniem łykania. co do wersji dla panów - też znam bardzo dobre opinie.
a na zniszczone końcówki stosuję olejek rycynowy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marusia
|
Wysłany: Nie Paź 19, 2008 10:39 pm Temat postu: |
|
|
moja kuzynka mieszka we Francji i tam już wcześniej był ten Inneov dla facetów dostępny.zgadałyśmy sie ostatnio, że jej kumpel tego używał i aż dermatolog był pod wrażeniem czupryny tego chłopaka - podobno niesamowite efekty:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ania-23
|
Wysłany: Wto Gru 09, 2008 9:58 pm Temat postu: pomocy... |
|
|
pomóżcie mi, biore capivit piekne włosy, merz special, vichy derkos(co 2 dzien smaruje glowe), a wlosy nadal wypadaja... co mam robic???
ps
ile kosztuje inneav?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aneta11
|
Wysłany: Sob Gru 13, 2008 11:53 am Temat postu: |
|
|
też mam problem z wypadającymi włosami i wysuszonymi. Problem nasila mi sie w okresie zimowym, jak w domu zaczynamy grzać. Jeszcze nie znalazłam na to sposobu. Musze spróbować waszych zaleceń. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|