Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Coś na wzmocnienie włosów

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
radgamu

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sty 17, 2009 6:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Problem z wypadającym wlosami mam i ja. i ogolnie sa cienkie, slabe, zniszczone. Kiedys mialam piekne, geste wlosy, jednak codzienne suszenie i prostowanie zrobily swoje:( slyszalam ze na takie wlosy pomaga maseczka z zoltek i olejku rycynowego. zrobilam nawet ja ze 3 razy i widzialam poprawe. przewaznie po trzecim razie najbardzej widoczna byla: wlosy byly miekkie, puszyste i bardziej lsniace. Czy ktoraj z was robila ta maseczke i czy jest jakas wyrazniejsza poprawa? cos dobrego na wzmocnienie znacie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sob Sty 17, 2009 6:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Proponuje lykac preparaty zawierajace witamine A, E, ostatnio nawet na rynku pojawily sie wlasnie takie tabletki przeznaczone do pielegnacji wlosów.

PostWysłany: Nie Sty 18, 2009 8:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A capivit piekne wlosy stosowała któraś z was?
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Sty 18, 2009 8:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja stosuje i jestem bardzo zadowolona. Widac efekty gdzies po tygodniu - dwóch.

PostWysłany: Sro Lut 18, 2009 9:43 pm    Temat postu: mam prozbe Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mozecie sprawdzicz czy jest cos takiego jak "pieprz lizalijski" (albo podobna nazwa) obiło mi sie o uszy ze bardzo dobrze wzmacnia włosy. mozna go kupic w aptekach .
chciałabym sie dowiedziec bo strasznie mi włosy wypadyją Sad Sad
Powrót do góry
daffi

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Lut 19, 2009 1:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pierwsze słyszę Rolling Eyes Ja osobiście używam szamponów i odżywek
(tylko ze spłukiwaniem) DOVE,a na zniszczone wlosy polecam odzywkę TREATMENT WAX do kupienia w aptece .Działa ,ale oczywiście tylko systematycznie robiona Wink Sa równiez szampony,ale nie sprawdzałam ich działania.No i najlepiej jeśli prosujemy włosy to dobrze zaopatrzyc sie w preparat stosowany bezpośrednio przed prostowaniem...
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Mar 03, 2009 8:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z opinia wyzej. Ja uzywam tez tej odzywki od pol roku o dziala ekstra. Do tego skrzypowite lykam i jest ok Smile
Powrót do góry
Fulik

PostWysłany: Czw Mar 05, 2009 11:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mnie również Dove służy, ostatnio mam Hair Fall Control i mam wrażenie, że włosy nie łamią mi się już tak bardzo. Polecam też maseczki z tzw naturalnych składników, a odradzam wszelkie maseczki i odżywki bez spłukiwania. W moim przypadku bardzo obciążają włosy
Powrót do góry
claudia4you

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Pią Mar 06, 2009 9:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a na tłusta włosy?

umyje rano i na drugi dzień sa okropne

U gory przetluszczone a u dolunormalne

wypadaja mi tez czasami bardzo

stosowalam juz wiele szamponow

Jak kupie zwykly to jeszcze mam lupiez Shocked

Ostatnio zmieniony przez claudia4you dnia Pią Mar 06, 2009 12:17 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Martyna2323

PostWysłany: Pią Mar 06, 2009 10:13 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja na wzmocnienie wlosow polecam jedwab. Mnie pomogl, wlosy sie nie lamia, nie rozdwajaja, ogolnie sa silniejsze i ladniej wygladaja Laughing
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Następny
Strona 7 z 12