Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Coś na wzmocnienie włosów

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
daffi

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Mar 06, 2009 10:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

claudia4you a próbowałaś może zwykłego szamponu z pokrzywy lub płukanki?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
claudia4you

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Pią Mar 06, 2009 10:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po zwykłych szamponach często mam lupiez niestety.
Najbardziej zalezy mi na tym zeby sie tak nie tluscily. teraz mam szamtu a narazie nie pomaga
Powrót do góry
myszor92

PostWysłany: Czw Cze 18, 2009 11:09 am    Temat postu: zniszczone włosy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Znacie może jakieś salony fryzjerskie we Wrocławiu, które wykonują zabiegi regenerujące włosy? Ile kosztują takie zabiegi? Jakie kosmetyki są na prawde skuteczne? A moze znacie jakieś inne sposoby przywrócenia włosom ładnego wyglądu?

Post został przeniesiony do tematu o podobnej tematyce.
Mala_Mi
Powrót do góry
anulenka_cs

PostWysłany: Pią Cze 19, 2009 12:13 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na paznokcie i włosy polecam witaminki (np. ha-pantoten). Jeśli chodzi o włosy, to w aptece można by było zapytać się o maści które trzeba wmasowywać w skórę głowy
Powrót do góry
kossan1

PostWysłany: Pon Lip 27, 2009 4:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szamponami o odżywkami wiele nie zdziałace. mogę wam powiedzieć, bo męczę się ze zniszczonymi włosami już baardzo dłuugo. niestety, pielęgnacja od zewnątrz może dać krótkotrwały efekt, ale wyleczyć włosów sobie nie wyleczycie. ja w końcu odkryłam suplementy na bazie aminokwasów siarkowych i z pełną świadomością mogę wam powiedzieć, że nie ma lepszego sposobu. trzeba jeść regularnie, ale już po miesiącu zobaczyłam u siebie efekty. przede wszystkim włosy przestały wypadać. zrobiły się gładkie, bardziej lśniące i jakby grubsze. efekt na prawdę widać. a odżywek sobie używam, żeby mi ładnie pachniały.
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Lip 27, 2009 6:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a podasz jakas nazwe tego cpecyfiku ktory uzywasz?Smile
Powrót do góry
kossan1

PostWysłany: Pią Lip 31, 2009 6:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Onozis się nazywa. bardzo polecam, na prawdę Very Happy
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Sie 03, 2009 6:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki jak skoncze brac terazniejszy specyfik to poszukam Twojego Smile
Powrót do góry
pannaZmokrąGłową

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Sro Sie 05, 2009 11:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

borykam się z tym samym problemem. zniszczyłam sobie włosy codziennym prostowaniem i farbowaniem (mam naturalne ciemne włosy, a robiłam sobie blond pasemka) i teraz mogę wyciągac włosy garściami Sad
moja koleżanka też polecała mi tą odżywkę WAX, którą można kupic w aptece. skoro tyle osób ją poleca, to coś w tym musi byc Smile
na razie stosuję te maseczki domowej roboty, o których tutaj pisano. zobaczę jakie będą efekty, a potem kupię ten WAX Wink
Powrót do góry
słonko14

PostWysłany: Nie Sie 30, 2009 5:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam jeden skuteczny sposób...osobiście polecam krem do rak.trzeba go przed umyciem na jakąś 1h wetrzeć w końcówki. Very Happy Działa zabójczo i efekt widać od razu po spłukaniu Surprised pzd.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następny
Strona 8 z 12