Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
anette824
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lip 13, 2011 9:32 am Temat postu: |
|
|
Bo a test za wczesnie bo to z 1 na 2 lipca mialam te palcowke a test z krwi robilam 11.lipca ,na test ciazowy to bym musiala poczekac a z krwi jest wiarygodniejszy dla mnie.... bardziej ufam hcg z krwi niz testom ciazowym.
Dodano po 8 minutach:
Stosunku tez nie bylo ani wytrysku bo maz sie nie podniecil ani nie dotykalam jego miejsc intymnych po propstu byla to palcowka gdyz nie chcialam na pelny seks ani stosunek gdyz byly to moje dni plodne jesli mialabym dostac okres dajmi na to 10-11lipca to owulka wystapilaby 26-27czerwca a ja tego dnia nie mialam ani palcowki tylko to bylo z 1 na 2 lipca ....najwyzej poczekam na okres lub zrobie test z krwi 15 lipca by zobaczyc czy rosnie jesli rosnie mozna uznac ze to ciaza? prawda? jak myslicie mam robic wiem ze trace nato kase ale bylabym spokojniejsza jak sie ma wynik |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Lip 13, 2011 9:59 am Temat postu: |
|
|
test to najlepiej wykonac po 14-16dniach od stosunku ale u Was jego nie było wiec ja uwazam ze w ciazy nie jestes.
no niby jak?
chyba ze miesiac wczesniej miało miejsce przytulanie ? :> mozesz powtorzyc bete, jak bedzie rosła to moze oznaczac ciaze ale nie koniecznie. moze przyjmujesz jakies leki? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
anette824
|
Wysłany: Sro Lip 13, 2011 10:13 am Temat postu: |
|
|
w czerwc byly przytlanie w gumce +w dni nieplodne 2 dni przed okresem i dostalam 13czewrca a maz nie doszedl w gumce tylko krotko trwalo przytulanki gumka nie pekla bo sprawdzal i okres dostalam....bo ja wczesniej w lutym i w czerwcu 2 dni przed okresem w gumce,traz nie hylo seksu na dni plodne pozwolilam sobie na palcowke chcialam w gumce i chcialam to miec 9-10-11 lipca stosunek w gumce ale nie doszlo bo poczulam jakby ze cos nie tak czy maz myl rece po wc zanim mnie piescil i ta mysla bilam sie tydzien wiec 11 lipca zrobilam hcg z krwi i w piatek zrobie hcg z krwi czy mi rosni dogory.....nic na to nie poradze chociaz szok jest jeszcze ze przez palcowke jakby zostalam zaplodniona?!niedowierzanie i szok ale nauczka jest ze w nawewt dni plodne niechcacy mozna zajsc przez palcowke no nic nadal nie ma okresu a dzs jest 13 lipca |
|
Powrót do góry |
|
|
|
WIKI16
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach
|
Wysłany: Sro Lip 13, 2011 10:30 am Temat postu: |
|
|
anette824przecież beta wyszła 3,54 więc to nie ciąża. Jeśli było tak jak opisujesz, no z czego ta ciąża ma się wziąć. Nawet jakoś znacząco miesiączka Ci nie spóźnia, powinna być dziś ? Stersujesz się więc będzie później. Za kilka dni możesz zrobić już zwykły test. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sro Lip 13, 2011 12:13 pm Temat postu: |
|
|
Nic a nic nie rozumiem???
Normy bety masz??? Jakie są podane? _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Lip 13, 2011 2:13 pm Temat postu: |
|
|
tosia81 napisał: | Nic a nic nie rozumiem??? |
no ja tez nie bardzo rozumiem.
brak ciazy jest <5? a nie <1? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
WIKI16
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach
|
Wysłany: Sro Lip 13, 2011 2:21 pm Temat postu: |
|
|
anette824 napisał: | 11 lipca robiac hcg z krwi i wyszlo 3.54 ciaza?! jak to mozliwe jestesmy zmezem w szoku cykle miewam 28dni z 7dniowym krwawieniem widze ze ciaze sa od 5 czy mam powtorzyc bete z krwi? |
Więc wychodzi, że nie ma ciąży, tylko ktoś nie doczytał a się martwi No chyba, że tu mamy do czynienia z czymśw rodzaju "cudownego" zapłodnienia, a beta się myli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Marta93
|
Wysłany: Sro Lip 13, 2011 2:45 pm Temat postu: |
|
|
Hej dziewczyny..
Ostatni bolą mnie piersi,jajniki i podbrzusze jest twarde.Mam podwyższona temp. 37.4w pochwie a w ustach 36.9
Okres spóznia mi sie juz tydz a test wychodzi cały czas negatywny byłam u ginekologa ale nic jego zdaniem narazie nie ma kazał mi za dwa tyg zgłosic sie na nowo...
Co wy myślicie o tym? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Sro Lip 13, 2011 2:49 pm Temat postu: |
|
|
Marta93, skoro test był wykonany w dniach kiedy miesiączka się spóźniała to powinien być jak najbardziej wiarygodny, czyli w Twoim wypadku ciąży nie ma ..
druga sprawa: nie opisujesz jak "wyglądał" stosunek, podczas którego miało dojść do mniemanego zapłodnienia, musisz podać więcej szczegółów (który to był dc, jak długie masz cykle itp.) . _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anette824
|
Wysłany: Sro Lip 13, 2011 3:19 pm Temat postu: |
|
|
beta wyszla mi 3.54 gdyby bylo <1.0 to bym sie juz nie pytala a to wyszlo mi 3.54 nadal okresu brak juz sily nie mam, |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|